Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Εκαναν βουτια οι samsung ή μου φαινεται;

samsung 840 pro 256gb

Απο 5 Δεκεμβρίου σε αυτή την τιμή πωλείται.

Samsung 840 Series Pro 256GB 2.5 inch SATA Solid State Drive | Amazon price tracker / tracking, Amazon price history charts, Amazon price watches, Amazon price drop alerts | camelcamelcamel.com

Hidden

και ερωτωμαι εγω....γιατι εφαγα κοκκινη καρτα? επειδη μιλησα για κοινη λογικη?ωρε αντε παρε το moderator κωλαρακι σου και τραβα μου ενα ban γιατι εγω εδω δεν ξαναπαταω....μαλακα....που θα μου βαλεις φιμωτρο.....και σε σεναΥdinopoulos και σε σενα που εχεις την αγγελια και εκλαψες στον moderator σαν κλαμενο μουνι.....βρε ουστ πορωμενα με το ιντερνετ και την απατεωνια.....και να πατε να γαμηθειτε κιολας ποθ μου σβησατε το ποστ....

Galaxy SIII mini SAMSUNG I8190 GALAXY S III MINI WHITE - - E-SHOP.GR

δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπείας ή παρεισαγωγή.

Ίδια τιμή με το skroutz... Ας το έβαζαν κανά 50άρι παρακάτω να το συζητούσαμε..

Samsung Galaxy S III mini 8GB | Skroutz.gr

Κατόπιν εξέτασης του θέματος η αγγελία αφαιρείται καθώς πρόκειται περί παροχής υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με το webmaster@thelab.gr

Last edited by YDinopoulos; Σήμερα at 08:07. Αιτία: όχι στοιχειά επικοινωνίας δημόσια...Λες να μάθουν οι Τούρκοι τα κρατικά μας μυστικά !!!!ποιων πείραξε που έδωσα το Ε-μαιλ μου Άλλωστε δημοκρατία έχουμε στην Ελλάδα από το 1974 δεν αλάλαξε τίποτα από τότε νομίζω !! Γιαυτό φίλε μας ξεβρακώσανε οι Γερμανοί !!!διότι μας θεωρούν κομπλεξικούς ! ε με τ δίκιο τους τώρα καλά κάνουν !!!:suicide:

Απο ποιο καταστημα εχει εγγυηση?

Οι Enterprise σκληροί δίσκοι έχουν όλοι 5 χρόνια εγγύηση απο την κατασκευάστρια εταιρία.. Με λίγα λόγια δεν χαλάει ποτέ πρίν απο τα 5 χρόνια (Δέν μιλαμε για ηλεκτροσόκ)΄Στην περίπτωση που χαλάσει, τον επιστρέφεις στην εταιρία (WD) και σου στέλνουν άλλο (δωρεάν και με δώρα)

συγνωμη αλλα πως γινεται ο ενας να τον εχει 219€ και ο αλλος 98???:suicide::suicide::suicide:

το φαρμακειο πλαισιο γενικα πολλες φορες εχει κατι τιμες αστα να πανε.... παλια (πολυ) ειχε καλες προσφορες αλλα ειναι κι αυτο μια παλια ιστορια. το get it now (αλλα μην βιαστεις...) εχει σε προσφορα τον σκληρο αυτο.

το φαρμακειο πλαισιο γενικα πολλες φορες εχει κατι τιμες αστα να πανε.... παλια (πολυ) ειχε καλες προσφορες αλλα ειναι κι αυτο μια παλια ιστορια. το get it now (αλλα μην βιαστεις...) εχει σε προσφορα τον σκληρο αυτο.

Το Get it now έχει κάνει λάθος.. Δεν υπάρχει enterprise δίσκος 2ΤΒ σε αυτή την τιμή...

Το Get it now έχει κάνει λάθος.. Δεν υπάρχει enterprise δίσκος 2ΤΒ σε αυτή την τιμή...
Οι Enterprise σκληροί δίσκοι έχουν όλοι 5 χρόνια εγγύηση απο την κατασκευάστρια εταιρία.. Με λίγα λόγια δεν χαλάει ποτέ πρίν απο τα 5 χρόνια (Δέν μιλαμε για ηλεκτροσόκ)΄Στην περίπτωση που χαλάσει, τον επιστρέφεις στην εταιρία (WD) και σου στέλνουν άλλο (δωρεάν και με δώρα)

Αυτα τα ξερουμε, ομως δεν ρωτησα εσενα, αλλα τον πωλητη

Δεν νομιζω να σε εβαλε για δικηγορο στην αγγελια του, ετσι δεν ειναι?:tomato:

Υ.Γ.

κανω και report να καθαρισει η σαβουρα :T:

Αυτα τα ξερουμε, ομως δεν ρωτησα εσενα, αλλα τον πωλητη

Δεν νομιζω να σε εβαλε για δικηγορο στην αγγελια του, ετσι δεν ειναι?:tomato:

Υ.Γ.

κανω και report να καθαρισει η σαβουρα :T:

Οταν θα θελεις να γραψεις αποκλειστικα στον πωλητη, χωρις δικηγορους, να στελνεις pm.. Αφου επελεξες το topic για την δημοσιευση , τσιμπα, καιτο δικηγορηλικι .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.