Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

λοιπόν αφήστε τις μλκίες γιατί δεν έχω όρεξη.

εφόσον το θέμα που άνοιξα πήγε στη μαύρη τρύπα, απαιτώ ....ναι...το ξαναλέω, ΑΠΑΙΤΩ! ίση μεταχείριση. ως εδώ και μη παρέκει.

δε θα ξεφτυλίζομαι εγώ και άλλοι θα την βγάζουν λάδι, γιατί θέλετε να κρατάτε 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως σας συμφέρει.

ο χρήστης Gorillakos καταφέρθηκε εναντίον μου και έμεινε η αγγελία ως έχει.

άνοιξα θέμα για να υπάρχει και ο αντίλογος και να γνωρίζει ο κόσμος αν μόνο εγώ έχεσα σε λάθος χωράφι, και κατευθείαν πήγε στη μαύρη τρύπα.

είστε απαράδεκτοι και λυπάμαι για όσα χρόνια έχασα εδώ μέσα. μου δώσατε αλλα και μου πήρατε.

φτάνει όμως. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

Σε παρακαλώ μίλα καλύτερα και μην μας υποδεικνύεις την δουλειά μας. Η επόμενη φορά που θα νομίσεις ότι το thelab είναι λαϊκό δικαστήριο θα σου απαγορευθεί η πρόσβαση εδώ.

Σου κάνω δημόσια σύσταση και δεν σε στέλνω εκεί που μας έστειλες. Σεβάσου το χώρο που σε φιλοξενεί και φέρσου ανάλογα.

Σε παρακαλώ μίλα καλύτερα και μην μας υποδεικνύεις την δουλειά μας. Η επόμενη φορά που θα νομίσεις ότι το thelab είναι λαϊκό δικαστήριο θα σου απαγορευθεί η πρόσβαση εδώ.

Σου κάνω δημόσια σύσταση και δεν σε στέλνω εκεί που μας έστειλες. Σεβάσου το χώρο που σε φιλοξενεί και φέρσου ανάλογα.

είστε υπεράνω κριτικής ε? δε το συνεχίζω λοιπόν μίστερ πέρφεκτ.

τόσα χρόνια τον σεβάστηκα τον χώρο αυτό και στο τέλος κατέληγα ο μλκας της υπόθεσης. οπότε κρατώ ανάλογη στάση και γω απέναντί σας.

περάστε στα ψιλά το δράμα κουην εξπλοζιον για ακόμα μια φορά γιατί τελικά μέχρι εκεί είστε άξιοι. KSEZOYM and DISCARD.

λαικο δικαστήριο? σιγά μην ζητούσα και το μαστίγωμά του δημοσίως και με έναν σκληρό δίσκο να κρέμεται από τα @@ του ενώ η κεφαλή γυρνάει.

ας μου απαγορευθεί για πάντα η είσοδος. ακόμα και από τις αγγελίες που είναι το μοναδικό που κάνω εδώ και καιρό.

ευτυχώς δεν είστε μοναδικοί στο είδος σας, οι εξελίξεις προχωράνε και ανοίγουν και θα ανοίγουν κι άλλα thelab ανά τις εποχές.

όταν ακούγεται μόνο η μια πλευρά και την άλλη τη φιμώνουν είναι πολύ δύσκολο.

αν είχαν φιμώσει εξαρχής και την άλλη πλευρά που καταφέρθηκε δημόσια εναντίον μου δε θα είχα κανένα θέμα. είπαμε όμως....2 μέτρα και 2 σταθμά :)

η 660ti εχει (192-bit bus) δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την 580...η οποια ειναι τερατακι...

H 660Ti είναι 5% γρηγορότερη από την 580...

Palit GeForce GTX 660 Ti JetStream 2 GB Review | techPowerUp

με λιγότερη από την μισή κατανάλωση

Palit GeForce GTX 660 Ti JetStream 2 GB Review | techPowerUp

Επίσης και η 7870 είναι έχει ίδιες επιδόσεις με την 580 και την βρίσκεις στα 240€...

Hidden
To link Γιάγκο δε δουλεύει

let me translate that for you...

Samsung Galaxy S III i9300 Smartphone 16 GB (12,2 cm (4,8 Zoll) HD Super-AMOLED-Touchscreen, 8 Megapixel Kamera, Android OS) metallic-blue

Preis: EUR 421,00 Kostenlose Lieferung. Details

in stock

Gesamtbetrag: EUR 445,73 με μεταφορικά

Επίσης :

Samsung Galaxy S3 mini I8190 Smartphone (10,2 cm (4 Zoll) AMOLED Display, Dual-Core, 1GHz, 1GB RAM, 5 Megapixel Kamera, Android 4.1) pebble-blau

Preis: EUR 281,85

Μόνο 3 σε απόθεμα

Τα λόγια είναι πολύ φτωχά!

Αλλά αυτό, ας είναι, δεν πληγώνει!

Τα δόντια που 'ναι μακριά

αυτό 'ναι που σκοτώνει!!!

Μπατσοι Γουρουνια Δολοφονοι

:daisy::daisy::daisy::daisy::daisy::daisy:

:yu::yu::yu::yu::yu::yu:

Fixed

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.