Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Ποια είναι τα σημάδια που διακρίνουν την πιτυρίδα από την ξηροδερμία; Γίνεται να έχει κάποιος πιτυρίδα ΧΩΡΙΣ να φαίνονται φολίδες με γυμνό μάτι, αλλά όταν ξύσει το κεφάλι του να κάνουν αισθητή την παρουσία τους;

από προσωπική εμπειρία όταν είχα πάθει ξηροδερμία δεν χυνόταν το κεφάλι και όταν είχα πιτυρίδα χυνόταν, επίσης στην πιτυρίδα είχα διακρίνει πως έχει πολύ περισσότερες νιφάδες από την ξηροδερμία.

αλλα αυτά πριν από κανένα 8 χρονια, από τότε δεν είχα ποτε κάτι τέτοιο. btw το ultrex βοηθάει απίστευτα, mesaa σε 4 μέρες είχε φύγει η πιτυρίδα. στην ξηροδερμία το ultrex δεν βοηθάει

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

πωλειτε η καρτα του τιτλου πολυ λιγο δουλεμενη χωρις εγγυηση,παρελκωμενα,αριστη ως προς την λειτουργια της οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου στο τηλ.οποιος επικοινωνησει μεσω πμ θα αργησω να απαντησω λογο αναμονης του ιντερνετ στο σπιτι.

μονο απο αθηνα ελαφρως συζητησιμη η τιμη της.εχει μπει κ σε αλλο forum.

6974120539

δεκτες κ ανταλλαγες με διαφορα απο μενα απο 560 ti κ πανω η 69χχ

Πωλείται ESP LTD M-1000 deluxe: http://www.espguitars.com/guitars/ltd-standard-deluxe/m-1000.html. Αγορασμένη 3/3/11 από Μουσικόραμα. Έχει ελάχιστα σημάδια που δεν φαίνονται καν, και δεν έχει παίξει ποτέ εκτός σπιτιού.

Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι με 9άρες χορδές στα τάστα 10 έως 15(στην μι ψιλή) οι νότες δεν ακούγονται καθαρές αλλά ο ήχος αυξομειώνεται. Αυτό δεν συμβαίνει με καινούριες χορδές. Έχω βάλει 10άρες ernie ball καινούριες πάνω και την κιθάρα την έχω στην θήκη της. Την δίνω στα 450€, κάθε έλεγχος δεκτός στον χώρο μου στα Βόρεια Προάστια.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=188142index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=188143

E προφανως...Γιαυτο εκανα την αναλυση.... Κανα 20-30ρικο γλυτωνεις τελικα...

Γιατι στο NOTE 2 που γραφουνε παραπανω (για εκπτωτικα κουπονια και mail στην sammy κλπ κλπ) με 450 ευρω ποσα γλυτωνεις οταν στο αμαζον εχει παιξει/παιζει και κατω απο 500 ??? ;)

Νομιζω ότι εχει ξεπεραστει λίγο πλέον..το 3D της δεν ηταν και απο τα καλύτερα.. Υπάρχει αλλωστε και νεα σειρά η ΗΧ925...

φιλικα πάντα..

Sony HX929 / HX920 review - FlatpanelsHD

Sony HX929 is available in 46, 55 and 65 inches called 46HX929, 55HX929 and 65HX929. The same TV is called either HX920, HX923 or HX925 in Europe.

από αυτό πάντως δεν μου φαίνεται για νέο μοντέλο το 925...

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1327666779

Sony has not introduced a new flagship model for 2012 and instead the HX929 (in the US) / HX920 (in Europe) will continue as the most expensive TV with full local dimming capabilities, Smart TV and active 3D.

δεν ανακοίνωσε για φέτος νέο flagship...

https://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/christmas?c=xmas12

Απ' ότι φαίνεται όλα τα προγράμματα της Ashampoo δωρεάν με τον παραπάνω κωδικό...

Τα έχει ακόμα και τα κατέβασα. Θα μου ζητήσει τπτ μετά, ή απλά τα κάνω install και παίζουν?

(φαντάζομαι δεν είναι του στυλ 6 μήνες χρήση κλπ)

Τα έχει ακόμα και τα κατέβασα. Θα μου ζητήσει τπτ μετά, ή απλά τα κάνω install και παίζουν?

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω, δεν τα έχω εγκαταστήσει.

Κανεις install κ σου στελνει σε μαιλ σεριαλ.

Τα κατέβασα όλα αλλά μόνο το Burning Studio 2012 έκανα εγκατάσταση και είναι "unlimited full". Έχει μια μικρή διαδικασία για να το κάνεις activate, αλλά ουσιαστικά είναι απλά μια δημιουργία account για να γίνει το register. Δεν έχει κάποιο κόστος.

Το κόλπο είναι πως αυτά τα προγράμματα είναι οι προτελευταίες "ετήσιες" εκδόσεις τους και απλά τις πρώτες 2-3 φορές που θα το ανοίξεις θα σου δώσει προσφορά για upgrade στο τελευταίο (πχ αυτό ).

Δηλαδή μοιράζουν τσάμπα τα full keys που έμειναν από το παλιό σαν μαρκετινγκ κόλπο μπας και πάρουν πελάτες.

Το Γαλλικό δεν έχει δωρεάν μεταφορικά , με Ελληνικό ΦΠΑ και έξοδα αποστολής = EUR 261,54

Edit: τώρα είδα την απάντηση του amdnikos

Seagate 3TB

[ame=http://www.amazon.co.uk/Seagate-Barracuda-inch-Internal-Drive/dp/B006H32Q3S/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1356465586&sr=1-2]Seagate Barracuda 3.5 inch 2TB 7200 RPM 64MB 6GB/S Internal SATA Drive: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Όχι απο τις χαμηλότερες αφού σύμφωνα με την καμήλα 6Οκτωβρίου είχε 67λίρες αλλά παραμένει τρελή προσφορά.

Με τρώει το χέρι μου όσο το κοιτάω... Άμεσση ανάγκη απο δίσκο δεν έχω. Έχω 1ΤΒ και κάθετε.

EDIT: Άκυρο τώρα είδα οτι είναι 2TB και όχι 3TB.

Γενικά αν ψάχνεις μέγεθος δίσκου σου βγάζει τα πάντα.

Delete it PLZ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.