Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που αρχιζει και κουραζεται με εσενα... σου ειναι δυσκολο να εισαι ενεργος στο φορουμ χωρις να γραφεις ασχετα μηνυματα απλα για να σου ανεβει το post-count? μεσα σε ενα μηνα εχει χαλασι το κινητο της κοπελας σου ο υπολογιστης του αδερφου σου τα λαπτοπ των φιλων σου ξηλωθηκε το παντελονι του γειτονα και η γατα κατω απο το σπιτι σου εκανε παιδια... τι αλλο θα σκεφτεις??

Φίλε μου δεν σκέφτομαι διάφορα οκ? Αν θές με πιστεύεις. Μπορεί να μην γράφω κάθε μερα, όμως έχω κάνει κάποια ποστ και έχω ζητήσει βοήθεια για κάποια θέματα. Θεωρώ ανούσιο αυτό που λες οτι γράφω άσχετα ποστ για ν'ανέβει το post count μου.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Να πω ότι πήγες να καθαρίσεις το thread ρε [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] και είδες το ΑΚΥΡΟ post μου και έριξες κόκκινη, οκ. Αλλά απ' ότι βλέπω, ούτε ένα post δεν καθάρισες. Άντε ρίξε και άλλη μία κόκκινη τώρα :tomato:

Πωλείται το laptop του τίτλου.

Έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Έχει εμφανή σημάδια χρήσης (θέλει καθάρισμα) αλλά είναι πλήρως λειτουργικό σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια.

Έχει γίνει προσπάθει αφαίρεσης του keyboard από μη γνώστη και έχει σημάδια στο σημείο που κουμπώνει το πάνω στο σασί στην κάτω πλευρά (κάτω από το spacebar).

Δίνεται χωρίς σκληρό δίσκο και με το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών που ανέφερα και φαίνεται στο βίντεο.

Η οθόνη δεν έχει καμμένα pixel και λειτουργεί κανονικά. Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Ο φορτιστής δουλεύει κανονικά.

Δίνεται στη τιμή των 100€. Περισσότερα πράγματα δεν γνωρίζω και δεν θέλω να αναφέρω μην πάρω και κάποιον στο λαιμό μου και παρεξηγηθούμε. Κάνω εξυπηρέτηση σε φίλη, οπότε και δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ παραπάνω.

Κατάθεση σε τράπεζα (Eurobank-Πειραιώς) με τα έξοδα αποστολής να βαρύνουν τον αγοραστή. Τρόπο αποστολής διαλέγετε εσείς.

παιδια εχω ενα προβλημα με το callo of duty 4 modern warfare ....οταν παινω στο Singleplayer ανοιγει κανονικα.... αλλα οταν μπαινω στο multiplayer κανει περιπου ενα λεπτο για να μπει ενω αν κλεισω το router μπενει οπως και στο Singleplayer .....γιατι γινεται αυτο;;;

ισως εχεις καποιο firewall ανοικτο και περιμένει να το αφήσεις να επικοινωνήσει με τον εξω κοσμο, κανε ενa alt-tab οταν περιμενεις να ανοιξει να δεις μηπως υπαρχει καποιο παραθυρο που να περιμενει επιβεβαιωση

ισως εχεις καποιο firewall ανοικτο και περιμένει να το αφήσεις να επικοινωνήσει με τον εξω κοσμο, κανε ενa alt-tab οταν περιμενεις να ανοιξει να δεις μηπως υπαρχει καποιο παραθυρο που να περιμενει επιβεβαιωση

πατησα αλλα δεν βγαζει τπτ....

βασικα τωρα παρατηρησα οτι στην αρχη λεει δεν ανταποκρινεται και αργει να μπει...αν ωμος κλεισω το ρουτερ και πατησω να μπω σε 1δευτερολεπτο μπενει...γιατι γινεται αυτο;;;

και κατι ακομα....πηγα διαχειρηση συσκευων και απενεργοποιησα την καρτα δικτιου και μεσα σε 1δευτερολεπτο μπηκε....μετα την ενεργοποιησα και εκανε σχεδον 1λεπτο.......

Το ds-212 ήταν παλιά στην λίστα (Στο λέω επειδη είμαι ψαγμένος!!), αλλα επειδή το chart αναφέρετε στο TOP20 .. απλα είναι εκτός.. Για να μην σου πώ οτι λόγω end of life το έβγαλε... Δεν τα μπέρδεψα καθόλου, και άν θέλεις επειδη είμαι μεγαλύτερος σου μπορω να σου κανω μερικα μαθηματάκια με το αζημίωτο:bigsmile:.. Και επειδη σε βλέπω και ευεξαπτο, θα μπορούσα να σκάσω 80€ για την παλιατζούρα σου..:computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.