spyvelm Οκτώβριος 14, 2012 #2901 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 απο αυτον που κανει κουμαντο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias1979 Οκτώβριος 14, 2012 #2902 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Παιδες ερωτηση:εγω ψηνομαι να λαβω μερος αλλα σε αναλογη περιπτωση με τον Alexopus επειδη ειμαι κ λιγο καλος τα χρηματα επιστρεφονται???οταν απο λιγο ,γινεις σκετο καλος ελα και ξαναρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 14, 2012 #2903 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Δεν υπαρχει καποιος που κανει κουμαντο. Υπαρχουν οι 3-4 που τρεχουν για το καλο ολων ωστε να ειναι σε καλη κατασταση ο server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Οκτώβριος 14, 2012 #2904 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 οταν απο λιγο ,γινεις σκετο καλος ελα και ξαναρωταθελω ψωμια ακομα ε?για να το λες κατι θα ξερειςΣτο θεμα μας λοιπον:λεω να περιμενω να δω τι θα γινει με την περιπτωση Alexopus και βλεπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 14, 2012 #2905 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 That's why 1 owner = better than shared... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 14, 2012 #2906 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Πολλα τα λεφτα "Αρη"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias1979 Οκτώβριος 14, 2012 #2907 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 θελω ψωμια ακομα ε?για να το λες κατι θα ξερειςΣτο θεμα μας λοιπον:λεω να περιμενω να δω τι θα γινει με την περιπτωση Alexopus και βλεπουμε...στο θεμα μας λοιπον :εσενα αγοραρε θα στο πω ευθεως δε θα ηθελα να συμετεχω σε σερβερ που θα συνεισφερεις χρηματα δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας λεβεντια,βεβαια θα μου πεις:''δικο σου ειναι σερβερ? ξεκαβαλα'' αλλα απο την αλλη μυριζω πολυ ειρωνια ρε αδερφε και δεν θα νιωθω ωραια να μοιραζομαι τις ωρες μου με ανθρωπους που δεν..." δεν ταιριαζετεεε σου λεεεωω''. τωρα για τα χρηματα τριμηνα εξαμηνα οτι θετε,το θεμα ειναι οτι το κτιριο θα μεινει στη θεση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Οκτώβριος 14, 2012 #2908 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 δε μου πεφτει λογος... αλλα μερικες φορες αν δε πω κατι θα σκασω...αν οι mods νομιζουν οτι ειμαι εκτος ας το σβησουνε-φαω καρτα whatever...γιατι αυτη η κοντρα και η ειρωνια?ο φιλος spyvelm(δεν τον γνωριζω προσωπικα) ρωτησε κατι ευλογο...με το ολο στορυ που εχει γινει με το Alexopus το θεωρω λογικο...δλδ αν εγω αποφασισω να μπω και δωσω 11 η οσα ειναι τεσπα τα ευρα...(δεν ειναι πολλα, αλλα για καποιους ετσι οπως εχει η κατασταση ισως ειναι)και μετα για τον Α ή Β λογο φαω ban τι γινετε??(αν ειναι cheating να χασω τα λεφτα... αλλα cheating με αποδειξεις και οχι οπως με τον Alexopus, γιιατι απο οσα διαβασα αποδειξη για cheating δεν ειδα)για αυτο νομιζω οτι θα ειναι καλο να ξεκαθαριστει το τι γινεται σε καθε περιπτωση...αφου το λετε TheLab ΒΑΖΟ server ισως να θενε και αλλα ατομα να μπουνε που διαβαζουντο thelab αλλα με αυτα που διαβαζουν-γινονται κωλωνουνmy 2c Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Οκτώβριος 14, 2012 #2909 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 ...τις αλλες 2 φορες με γειωσατε...:baby::baby::baby:????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fOuThErEpErGR Οκτώβριος 14, 2012 #2910 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 ????? http://www.thelab.gr/gaming/thelab-vazo-bf3-server-103232-12.html#post1063192358 http://www.thelab.gr/gaming/thelab-vazo-bf3-server-103232-15.html#post1063276788 :dirol::dirol: Και απαντηση never..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gousias1979 Οκτώβριος 14, 2012 #2911 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 δε μου πεφτει λογος... αλλα μερικες φορες αν δε πω κατι θα σκασω...αν οι mods νομιζουν οτι ειμαι εκτος ας το σβησουνε-φαω καρτα whatever...γιατι αυτη η κοντρα και η ειρωνια?ο φιλος spyvelm(δεν τον γνωριζω προσωπικα) ρωτησε κατι ευλογο...με το ολο στορυ που εχει γινει με το Alexopus το θεωρω λογικο...δλδ αν εγω αποφασισω να μπω και δωσω 11 η οσα ειναι τεσπα τα ευρα...(δεν ειναι πολλα, αλλα για καποιους ετσι οπως εχει η κατασταση ισως ειναι)και μετα για τον Α ή Β λογο φαω ban τι γινετε??(αν ειναι cheating να χασω τα λεφτα... αλλα cheating με αποδειξεις και οχι οπως με τον Alexopus, γιιατι απο οσα διαβασα αποδειξη για cheating δεν ειδα)για αυτο νομιζω οτι θα ειναι καλο να ξεκαθαριστει το τι γινεται σε καθε περιπτωση...αφου το λετε TheLab ΒΑΖΟ server ισως να θενε και αλλα ατομα να μπουνε που διαβαζουντο thelab αλλα με αυτα που διαβαζουν-γινονται κωλωνουνmy 2cρε παιδι μου η παρεα που απαρτιζει τον μπαζο σαρεσει?πιστευεις οτι θα ταιριαξουτε ? αν ναι προχωρας αν οχι αραξε και μπες χυμα τσαμπα ειναι,και ασε τα τσιτ,μιτ,πιτ.Μεχρι στιγμης δεν υπηρξε περιπτωση να φαει καποιος μπαν και να χει πληρωσει,ο αλεξοπους εμπαινε χυμα και καλα εκανε,οοοοτααααν και αααααν γινει ποτε να φαει καποιος που εχει πληρωσει και μεχρι να βγει η αποφαση για να πεσει μπαν...καλα κρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 18, 2012 #2912 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Κατ αρχην αλλαξε τον τιτλο σου αν θες να το δουν και να σε βοηθησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 18, 2012 #2913 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Κατ αρχην αλλαξε τον τιτλο σου αν θες να το δουν και να σε βοηθησουνMια χαρά μόρτικος τίτλος είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 22, 2012 #2914 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 γιατι ρε φιλε να αλαξω τον τιτλο?αμα δεν σ αρεσει μην το βλεπεις! Το παλικάρι το είπε για να σε βοηθήσει. Με την ίδια λογική η απάντηση θα ήταν "αν δεν σου αρέσει τι σου γράφει μην το διαβάζεις". Φιλικά πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 22, 2012 #2915 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Σου εστειλα ΡΜ την ημερα που εφτιαξες το θεμα κ σου ειπα ευγενικα να αλλαξεις τιτλο με κατι ποιο κατατοπιστικο. Αν δεν το αλλαξεις συντομα θα φας καρτα και μερικες μερες αποχη απο το φορουμ .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
PitsiR21 Οκτώβριος 22, 2012 #2916 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Σορρυ κιολας αλλα τι εχει ο τιτλος του?Ψάχνω sub για Logitech Z-5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 22, 2012 #2917 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Σορρυ κιολας αλλα τι εχει ο τιτλος του?Ψάχνω sub για Logitech Z-5500 Ήταν "παίδες" Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 22, 2012 #2918 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2012 Σορρυ κιολας αλλα τι εχει ο τιτλος του?Ψάχνω sub για Logitech Z-5500Τον αλλαξε τωρα, στην αρχη ηταν "παιδες".Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios00 Οκτώβριος 23, 2012 #2919 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι ******* ρε φιλε χειμωνιατικο μπανακι κοκκινη καρτα mod on topicxaxaxaxaxax " hey dudes, my sub broke" εισαι λιγο οτι να ναι...!dude...!!χαχαχαχχαχαχαχα ουπς μπορει να φαω κοκκινη καρτα αλλα ξερεις τι??στα *******μου κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 26, 2012 #2920 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2012 Έχω έκπτωση 20 € για αγορά από 100 € και πάνω από το Γερμανό μέχρι τέλος του μήνα (Οκτώβρη)(Από το "Get on Board"- φοιτητική προσφορά) , αν κάποιος ενδιαφέρετε από Αθήνα .....Μόλις χθές χάλασε το touch της κοπέλας μου στο κινητό και θέλει να πάρει άλλο από Γερμανό.Δηλώνω 1ος ενδιαφέρον.Έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.