Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Εγω σαν άσχετος με το θέμα, και δίχως να υποννοώ κάτι για τον οποιοδήποτε, λέω τώρα, μια υπόθεση όπου ο Φ,Χ,Ψ συμμετέχων στην πληρωμή του server φάει ban από το Punkbuster π.χ. για cheating, θα ζητήσει πίσω τα λεφτά του από τον server ?

Παπακια αναφερεται, αν εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας βγαλτο αλλου, παιχνιδι ειναι ημαρτον ! Αυτο που φαινεται προς τα εξω ειναι οτι ο αλλος επειδη ειναι καλυτερος απο σενα τον βαφτιζεις cheater και τον κανεις ban, 42 χρονων γαιδαρος και κρυβεσαι πισω απτο δαχτυλο σου, νιωσε λιγο ! Τις προαλλες ο [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] κι εγω τρωγαμε kick απτο πουθενα, και οταν ζηταγαμε τον λογο κανανε ολοι οι admin την παπια, οταν ομως γραφω μια προταση 1500ms πριν βγει το scoreboard τυχαινει να το βλεπουν ολοι, μετα λες στον [MENTION=24470]Gozzar07[/MENTION] για κοτσια, ok αυτο ηταν, δεν περιγραφω αλλο ! Η πλειοψηφια των μελων του server εφαγε delete και ο fail server σας εγινε χθες removed απτα favorites, kthxbye.

Παπακια αναφερεται, αν εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας βγαλτο αλλου, παιχνιδι ειναι ημαρτον ! Αυτο που φαινεται προς τα εξω ειναι οτι ο αλλος επειδη ειναι καλυτερος απο σενα τον βαφτιζεις cheater και τον κανεις ban, 42 χρονων γαιδαρος και κρυβεσαι πισω απτο δαχτυλο σου, νιωσε λιγο ! Τις προαλλες ο [MENTION=7739]MasterCommander[/MENTION] κι εγω τρωγαμε kick απτο πουθενα, και οταν ζηταγαμε τον λογο κανανε ολοι οι admin την παπια, οταν ομως γραφω μια προταση 1500ms πριν βγει το scoreboard τυχαινει να το βλεπουν ολοι, μετα λες στον [MENTION=24470]Gozzar07[/MENTION] για κοτσια, ok αυτο ηταν, δεν περιγραφω αλλο ! Η πλειοψηφια των μελων του server εφαγε delete και ο fail server σας εγινε χθες removed απτα favorites, kthxbye.

μαλλον θα φταιγανε τα 120hz monitor !!!

Το 120hz monitor, το DA, το DH, α ναι και το talent, οχι αυτο της puretrak, το αλλο που εχει μεσα του και δυστηχως δεν πουλιεται στο amazon.

Εσυ τι πεταγεσαι τωρα σαν τσουτσου ? σκεφτεσαι να δωσεις 10 ευρω για να γινεις "μετοχος" ? ή σε επεισαν τα αποστωμοτικα επιχειρηματα του [MENTION=14991]mtifosiGR[/MENTION] περι recoil hack στο KH2002 ?

Το 120hz monitor, το DA, το DH, α ναι και το talent, οχι αυτο της puretrak, το αλλο που εχει μεσα του και δυστηχως δεν πουλιεται στο amazon.

Εσυ τι πεταγεσαι τωρα σαν τσουτσου ? σκεφτεσαι να δωσεις 10 ευρω για να γινεις "μετοχος" ? ή σε επεισαν τα αποστωμοτικα επιχειρηματα του [MENTION=14991]mtifosiGR[/MENTION] περι recoil hack στο KH2002 ?

Καταρχήν μην κάνεις υποδείξεις περι ban ή μη. Αν θες να πεις κάτι, ή θεωρείς ότι οι mods αυτού του forum δεν κάνουν σωστά αυτό που πρέπει, υπάρχει το κουμπάκι report.gif ώστε το θέμα σου να το δουν οι stuff/administrators/founders πέρα από τους moderators.

Επίσης το να γράψει κάποιος "οι Prescott είναι καλύτεροι των Conroe" (τυχαίο παράδειγμα) δεν είναι λόγος για κάρτα, πόσο μάλλον για ban. Ο καθένας κρίνεται εδώ μέσα για αυτό που γράφει και αυτά μένουν. Το να ξεκινά κάποιος flames, να μην συμμορφώνεται με υποδείξεις των mod ή το να trollαρει χωρίς μέτρο δεν γίνονται ανεκτά. Είσαι αρκετό καιρό εδώ μέσα για να μην ξέρεις πως δουλεύει το forum.

Προσωπικά ζητάω συγνώμη αν παρέβην κάπου τους κανόνες του thelab.

Εξέθεσα τις απόψεις μου στον original poster και τις στήριξα με review.

Ωστόσο, Οι χρήστες Trexx και Saiz, από την άλλη χρησιμοποίησαν με την μία προσωπικές προσβολές και ειρωνία χωρίς καν να μπουν πρώτα στην διαδικασία ανταλλαγής απόψεων.

Μάλιστα συνέχισαν την παράθεση εξυπνάδων και προσβολών μεχρι τελους, ακόμα και μετά την παρέμβαση των διαχειριστών.

Προσωπικά δεν με απασχολεί, δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω (και δεν πρόκειται να το συνεχίσω ότι και να ειπωθεί), αλλοίμονο ο καθένας δείχνει ποιος είναι.

απλά νομίζω ότι τέτοια συμπεριφορά αποτελεί επίδειξη αδιαφορίας για τους κανόνες του thelab και για ολόκληρη την κοινότητα.

Προσωπικά ζητάω συγνώμη αν παρέβην κάπου τους κανόνες του thelab.

Εξέθεσα τις απόψεις μου στον original poster και τις στήριξα με review.

Ωστόσο, Οι χρήστες Trexx και Saiz, από την άλλη χρησιμοποίησαν με την μία προσωπικές προσβολές και ειρωνία χωρίς καν να μπουν πρώτα στην διαδικασία ανταλλαγής απόψεων.

αν διαβασεις ολο το τοπικ θα βρεις πολλα review και αποδιξεις στα λεγομενα μου, αντιθετα απο εσενα που τα review που επικαλεισαι ειναι κατασκευασμενα απο εσενα με κοπτοραπτικη, φαντασου τι θα γινοταν αν ολοι λειτουργουσαμε κατα αυτον τον τροπο

οσο αφορα τις ειρωνιες ειδικα με τον trexx κατι σου διαφευγει μαλλον, ξαναδιαβασε το τοπικ λοιπον

δεν χρειαζεται να απαντησεις ο καθενας οπως ειπες κρινεται.

Δεν εχω τιποτα μαζι σου,μερικα πραγματα ειναι απλα και δεδομενα,δεν αλλαζουν ειτε μας αρεσει ειτε οχι,ο fanboyσμος εχει κι αυτος ορια....

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω προς πώληση ένα kou-kou-rou-kou. Λόγω ότι δεν έχω τον επιτρεπτό αριθμό μηνυμάτων για να κάνω post στις αγγελίες υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βοηθήσει κάποιος στην πώληση;

Παρακαλώ αν παραβαίνω τους κανόνες του forum να διαγραφεί το μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω προς πώληση ένα tsiouaoua. Λόγω ότι δεν έχω τον επιτρεπτό αριθμό μηνυμάτων για να κάνω post στις αγγελίες υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βοηθήσει κάποιος στην πώληση;

Παρακαλώ αν παραβαίνω τους κανόνες του forum να διαγραφεί το μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα, για αυτό έχουμε τους κανόνες, αν δεν συμπληρώσεις τον απαιτούμενο αριθμό ποστ δεν μπορείς να το πουλήσεις και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις αγγελίες.

OFFTOPIC: Ενδιαφέρομαι για την κουκουρούκου. Έχω μια ερώτηση. Έχει αυτοκόλλητο με τον MAX ή με τον Lucky Luke? Είναι δαγκωμένη? Δέχεσαι ανταλλαγή με KISS φράουλα?

Εdit: Είδα και το τσιουάουα.Ανταλλάσω με ένα διπλό Μπάτζιο,2 διπλά Ντελ Πιέρο και 3 τεύχη Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.