Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

το αν θα ειναι κατι αξιολογο ασε να το κρινουν αλλοι και θα ηταν πιο τιμιο να δεινουν τα δειγματα στο κοινο του site ως δωρο ή σε μια τιμη εντελως συμβολικη.

Γτ o reviewer ειμαι και δεν μπορώ να κρίνω αν κατι ειναι αξιολογο ή όχι?

Εισαι απαραδεκτος, αχάριστος και κλασσικος τζαμπατζης Ελληνας έτσι?

Αφου έχεις τοσο φιλανθρωπικά αισθήματα γτ δεν αναλαμβανεις εσύ κανενα review να δουμε ποσο χρόνο θα σου παρει και μετα να μας μειράζεις τζάμπα hw?

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=21340]vaggos11[/MENTION]

Λίγα λόγια για τα review

Να πω ότι παλαιότερα μου προτάθηκε από το Lab να κάνω review αλλά αρνήθηκα γιατί:

1)Οι φωτογραφίες θέλουν εξοπλισμό που κοστίζει! (μηχανή, φακούς, τρίποδα, φωτισμό, χώρο διαμορφωμένο)

Πολλές φορές για ένα αξιοπρεπές set up πιάνουμε το 1000αρικο!!!

2)Οι φωτό χρειάζονται επεξεργασία στο photoshop, άρα γνώση χειρισμού του προγράμματος.

Όσοι με ξέρουν από τα project μου, να πώ ότι το πιo εκνευριστικό/χρονοβόρο μέρος είναι οι φωτό.

Έχω δημοσιεύσει μερικές χιλιάδες και πιστέψτε με ξέρω....

Για μία στάση μπορείς να τραβήξεις 50φορές και πάλι να μην είναι καλό το αποτέλεσμα!

3) Χρόνος-χρόνος-χρόνος!

Ξέρετε πόσο χρόνο θέλουν οι φωτο και το photoshop? Το γράψιμο του κειμένου?

Το στήσιμο του hardware?

4) Λεφτά για hardware: τα κουτιά δεν γεμίζουν τσάμπα!

5) Τέλος η ευθύνη σωστής/αντικειμενικής παρουσίασης του προιόντος.

Τώρα θα γράψω κι εγώ τη θεωρία μου και αν τη διαβάσει ο συνονόματος τη διάβασε.

Δέχομαι τα review samples να δίνονται σε κληρώσεις, λαχνούς ιστορίες.

Μήπως όμως πρέπει να σκεφτούμε και λίγο ανάποδα;

Υπάρχουν reviewers όπως ο crmaris που έχει δώσει μια (όχι και τόσο) μικρή περιουσία για να διαβάζεις εσύ κι εγώ αξιόπιστα review επιπέδου κορυφαίων παγκοσμίων site.

Εντάξει, δέχομαι οτι δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνει η Αγάπη με τα κουτιά και οτι δεν έχει τόσα έξοδα να στήσεις 1 κουτί για review.

Οι ώρες που χάνει απ τη δουλειά της και την ξεκούρασή της ξέρεις πόσο κοστίζουν;

Είμαι σίγουρος οτι είναι πολύ περισσότερο απ τα 35 ευρό που θα βγάλει απ αυτό το κουτάκι.

Θες τώρα να υπολογίσουμε τα έξοδα για hardware κλπ; Χάνεται η μπάλα νομίζω.

Υ.Γ. Αυτοί είμαστε. Ψάχνουμε φαντάσματα επειδή κάποιος καλύπτει τα έξοδά του με τη δουλειά του και αφήνουμε όλους τους σιχαμένους που ψηφίζουμε να μας τα μασάνε.

Αγάπη, σόρρυ για το ΟΤ. Συγχαρητήρια για το review :)

Tι θες να σου αναπτυξω την δικια μου θεωρια περι κβαντων και στοιχειωδων σωματιδιων?

Κουβαδακια και νοικοκυρες ειμαστε, γιαυτα θα μιλαμε...:flower:

Πες μας εσυ κατι πιο σοβαρο και σου υποσχομαι οτι θα κανουμε τα παντα για να μην ριξουμε την σοβαροτητα και την ποιοτητα ξανα...

Εδώ μέσα δεν μου επιτρέπετε πια να μιλώ για το θέμα που ξέρω.

Αν εσύ, ο cna ή όποιος άλλος θέλει, ας έλθει να μιλήσουμε εδώ.

Επιστήμη Πολιτικού Μηχανικού • Προβολή θέματος - Αντισεισμικά συστήματα για τεστ STRAD.RC του seismic

Διάβασε την τελευταία απάντηση μου, και πες μου που διαφωνείς.

Νομίζω ότι ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε seismic. Γι' αυτό σταμάτα να spamαρεις στα διάφορα θέματα...

Δεν spamάρω εκεί είναι φόρουμ μηχανικών.

Εκεί σε προσκαλώ....όπου κρινόμαστε.

Εδώ τι να πω πια.

Εχω και εγω υδραυλικη πατεντα....Γεμιζεις ενα μεγαλο κουβα με νερο, μεγαλο ομως...βαζεις το κεφαλι σου μεσα....και απο κει που βγαζει φυσαλιδες σημαινει οτι απο κει χανεις...

(και μετα παιρνω καρτα, αλλα jesus....μπανανες μας τα κανες)

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

XAXAXA Ωραιο θεμα αναπτυχθηκε ....πιος εχει "καρουλι" το "ποπο" του και πιος εχει "σειρα".....χαχαχαχαχα

Με το ζορι "τριτο" φυλο ΔΕΝ υπαρχει!!!!! Υπαρχουν μερικοι καραπ@Υstarades ..... οπου βρισκονται στα "Ψηλα Σαλε" της κοινωνιας και επειδη ενοχλουνται να εχουν "ετικετα" μεσα στα κολομερια τους ....εχουν περασει ΚΑΙ στα media πως "να στον καρφωνουν" ειναι μια χαρα....."εεελα μωρε ....γιατι ??? ενοχλω κανεναν???? " ......Ουουου μωρη ξεφωνημενη Κλεοπατρα!!! Eμμμ βλεπεις οσο το πουστριλικη ειχε αντικτυπο στα "χαμηλωτερα κοινωνικα στρωματα" τους φωναζαμε-κραζαμε ...."Φτωχομπινεδες - Πουσταραδες - κτλ κτλ , οταν λοιπον δεν μπορουσαν καποιοι "επωνυμοι" να καλυψουν τις "πομπες" τους ....τοτε βγαλαμε το "GAAAAAYYYY" λες και δηλωνουν επαγγελμα ακουγεται......χαχαχαχα . Αντε ρε να δω απο οσους εχουν παιδια ..... αντε να δω πως θα κανει κανενας αμα μαθει πως ο Γιος του την "τιναζει την αχλαδια".... εκει να δω αποψεις.... Τι να πω!!!! Εγινε το πουστριλικη μοδα και το εχουμε περασει σαν να μην τρεχει τιιιιποτααα ...... ΔΕΝ υπαρχει σε καμια φυλη ανθρωπων σε αυτον τον πλανητη το πουστριλικη να μην ειναι κατακριταιο ΟΠΩΣ και να το κανουμε.... !!!!

Εγω ΔΗΛΩΝΩ κατα της πουστιας.... ( ετσι το λενε Ελληνικα ) - ( gay ειναι για τα ΝεοΑγγλακια ....απλα ακουγεται πιο "μαλακα" στο αυτι )......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.