stm00192 Ιούλιος 9, 2012 #2841 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 το αν θα ειναι κατι αξιολογο ασε να το κρινουν αλλοι και θα ηταν πιο τιμιο να δεινουν τα δειγματα στο κοινο του site ως δωρο ή σε μια τιμη εντελως συμβολικη.Γτ o reviewer ειμαι και δεν μπορώ να κρίνω αν κατι ειναι αξιολογο ή όχι? Εισαι απαραδεκτος, αχάριστος και κλασσικος τζαμπατζης Ελληνας έτσι? Αφου έχεις τοσο φιλανθρωπικά αισθήματα γτ δεν αναλαμβανεις εσύ κανενα review να δουμε ποσο χρόνο θα σου παρει και μετα να μας μειράζεις τζάμπα hw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggos11 Ιούλιος 9, 2012 #2842 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 λοιπον οσοι είναι ψαγμενοι και καταλαβανε-καταλαβανε.απο τις αντιδρασεις και τους υβριστικους χαρακτηρισμους ολα δειχνουν οτι οποιος εχει την μυγα μιγιαζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 9, 2012 #2843 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Ψαγμένοι σαν και εσένα που ξέρουν και πόσες ώρες απαιτεί ένα review;Λίγη εκτίμηση στα παιδιά που κάνουν τον κόπο να μας κάνουν μία παρουσίαση,δεν θα έβλαπτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 9, 2012 #2844 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 [MENTION=21340]vaggos11[/MENTION]Λίγα λόγια για τα reviewΝα πω ότι παλαιότερα μου προτάθηκε από το Lab να κάνω review αλλά αρνήθηκα γιατί:1)Οι φωτογραφίες θέλουν εξοπλισμό που κοστίζει! (μηχανή, φακούς, τρίποδα, φωτισμό, χώρο διαμορφωμένο)Πολλές φορές για ένα αξιοπρεπές set up πιάνουμε το 1000αρικο!!!2)Οι φωτό χρειάζονται επεξεργασία στο photoshop, άρα γνώση χειρισμού του προγράμματος.Όσοι με ξέρουν από τα project μου, να πώ ότι το πιo εκνευριστικό/χρονοβόρο μέρος είναι οι φωτό.Έχω δημοσιεύσει μερικές χιλιάδες και πιστέψτε με ξέρω....Για μία στάση μπορείς να τραβήξεις 50φορές και πάλι να μην είναι καλό το αποτέλεσμα!3) Χρόνος-χρόνος-χρόνος!Ξέρετε πόσο χρόνο θέλουν οι φωτο και το photoshop? Το γράψιμο του κειμένου?Το στήσιμο του hardware? 4) Λεφτά για hardware: τα κουτιά δεν γεμίζουν τσάμπα!5) Τέλος η ευθύνη σωστής/αντικειμενικής παρουσίασης του προιόντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vag02 Ιούλιος 9, 2012 #2845 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 Τώρα θα γράψω κι εγώ τη θεωρία μου και αν τη διαβάσει ο συνονόματος τη διάβασε. Δέχομαι τα review samples να δίνονται σε κληρώσεις, λαχνούς ιστορίες. Μήπως όμως πρέπει να σκεφτούμε και λίγο ανάποδα; Υπάρχουν reviewers όπως ο crmaris που έχει δώσει μια (όχι και τόσο) μικρή περιουσία για να διαβάζεις εσύ κι εγώ αξιόπιστα review επιπέδου κορυφαίων παγκοσμίων site. Εντάξει, δέχομαι οτι δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που κάνει η Αγάπη με τα κουτιά και οτι δεν έχει τόσα έξοδα να στήσεις 1 κουτί για review. Οι ώρες που χάνει απ τη δουλειά της και την ξεκούρασή της ξέρεις πόσο κοστίζουν; Είμαι σίγουρος οτι είναι πολύ περισσότερο απ τα 35 ευρό που θα βγάλει απ αυτό το κουτάκι. Θες τώρα να υπολογίσουμε τα έξοδα για hardware κλπ; Χάνεται η μπάλα νομίζω. Υ.Γ. Αυτοί είμαστε. Ψάχνουμε φαντάσματα επειδή κάποιος καλύπτει τα έξοδά του με τη δουλειά του και αφήνουμε όλους τους σιχαμένους που ψηφίζουμε να μας τα μασάνε. Αγάπη, σόρρυ για το ΟΤ. Συγχαρητήρια για το review Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Ιούλιος 12, 2012 #2846 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Tι θες να σου αναπτυξω την δικια μου θεωρια περι κβαντων και στοιχειωδων σωματιδιων?Κουβαδακια και νοικοκυρες ειμαστε, γιαυτα θα μιλαμε...:flower:Πες μας εσυ κατι πιο σοβαρο και σου υποσχομαι οτι θα κανουμε τα παντα για να μην ριξουμε την σοβαροτητα και την ποιοτητα ξανα...Εδώ μέσα δεν μου επιτρέπετε πια να μιλώ για το θέμα που ξέρω.Αν εσύ, ο cna ή όποιος άλλος θέλει, ας έλθει να μιλήσουμε εδώ.Επιστήμη Πολιτικού Μηχανικού • Προβολή θέματος - Αντισεισμικά συστήματα για τεστ STRAD.RC του seismicΔιάβασε την τελευταία απάντηση μου, και πες μου που διαφωνείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιούλιος 12, 2012 #2847 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Νομίζω ότι ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε seismic. Γι' αυτό σταμάτα να spamαρεις στα διάφορα θέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Ιούλιος 12, 2012 #2848 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Νομίζω ότι ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε seismic. Γι' αυτό σταμάτα να spamαρεις στα διάφορα θέματα...Δεν spamάρω εκεί είναι φόρουμ μηχανικών.Εκεί σε προσκαλώ....όπου κρινόμαστε.Εδώ τι να πω πια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιούλιος 12, 2012 #2849 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Εδώ όμως σπαμάρεις. Παρακαλώ οι διαχειριστές να διαγράψουν τις τελευταίες 4 δημοσιεύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούλιος 12, 2012 #2850 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Εχω και εγω υδραυλικη πατεντα....Γεμιζεις ενα μεγαλο κουβα με νερο, μεγαλο ομως...βαζεις το κεφαλι σου μεσα....και απο κει που βγαζει φυσαλιδες σημαινει οτι απο κει χανεις...(και μετα παιρνω καρτα, αλλα jesus....μπανανες μας τα κανες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seismic Ιούλιος 12, 2012 #2851 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Εδώ όμως σπαμάρεις. Παρακαλώ οι διαχειριστές να διαγράψουν τις τελευταίες 4 δημοσιεύσεις. :spam::spam::computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIROUBAS Αύγουστος 11, 2012 #2852 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 αυριο εχει F1;:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 11, 2012 #2853 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIROUBAS Αύγουστος 11, 2012 #2854 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2012 E performer;:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 12, 2012 #2855 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Εσύ νόμιζες ότι το avatar είναι για το sotiroubas; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Αύγουστος 21, 2012 #2856 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 XAXAXA Ωραιο θεμα αναπτυχθηκε ....πιος εχει "καρουλι" το "ποπο" του και πιος εχει "σειρα".....χαχαχαχαχαΜε το ζορι "τριτο" φυλο ΔΕΝ υπαρχει!!!!! Υπαρχουν μερικοι καραπ@Υstarades ..... οπου βρισκονται στα "Ψηλα Σαλε" της κοινωνιας και επειδη ενοχλουνται να εχουν "ετικετα" μεσα στα κολομερια τους ....εχουν περασει ΚΑΙ στα media πως "να στον καρφωνουν" ειναι μια χαρα....."εεελα μωρε ....γιατι ??? ενοχλω κανεναν???? " ......Ουουου μωρη ξεφωνημενη Κλεοπατρα!!! Eμμμ βλεπεις οσο το πουστριλικη ειχε αντικτυπο στα "χαμηλωτερα κοινωνικα στρωματα" τους φωναζαμε-κραζαμε ...."Φτωχομπινεδες - Πουσταραδες - κτλ κτλ , οταν λοιπον δεν μπορουσαν καποιοι "επωνυμοι" να καλυψουν τις "πομπες" τους ....τοτε βγαλαμε το "GAAAAAYYYY" λες και δηλωνουν επαγγελμα ακουγεται......χαχαχαχα . Αντε ρε να δω απο οσους εχουν παιδια ..... αντε να δω πως θα κανει κανενας αμα μαθει πως ο Γιος του την "τιναζει την αχλαδια".... εκει να δω αποψεις.... Τι να πω!!!! Εγινε το πουστριλικη μοδα και το εχουμε περασει σαν να μην τρεχει τιιιιποτααα ...... ΔΕΝ υπαρχει σε καμια φυλη ανθρωπων σε αυτον τον πλανητη το πουστριλικη να μην ειναι κατακριταιο ΟΠΩΣ και να το κανουμε.... !!!!Εγω ΔΗΛΩΝΩ κατα της πουστιας.... ( ετσι το λενε Ελληνικα ) - ( gay ειναι για τα ΝεοΑγγλακια ....απλα ακουγεται πιο "μαλακα" στο αυτι )...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 29, 2012 #2857 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Μετά το πανεπιστήμιο | VideoMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Αύγουστος 29, 2012 #2858 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 στην ιδια σελιδα πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 29, 2012 #2859 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 στην ιδια σελιδα πιο πανω σωστός... άργησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 29, 2012 #2860 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2012 Αστείο είναι αυτό τώρα; 12 ποστς πιο πάνω...EDIT: Άργησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.