Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Κοιταξε αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Το τι αρεσει σε καποιον και το τι δεν αρεσει. Ακουγονται πολλα θετικα και αρνητικα θα το δοκιμασω και θα σου πω αν μου αρεσε.

:T:

ΟΤ παρε κανα κρανος της προκοπης ρεεε :spell:

Αν σου πω οτι ριχνει στα αυτια σε κατι κρανη των 300Ε?πηρε φιλος shoei και μου ειπε οτι κανει πολυ θορυβο.το δικο μου μηδεν ακομα και στα 160.

μην μου πεις οτι τσιμπας και εσυ με τις βλακειες οτι με τα φθηνα σκοτωνεσαι(καλα δεν ειπα και κρανος των 30Ε)

:OT:

μου τη σπάει να βλέπω καλούς επεξεργαστές να τους ξεφτυλίζουν τη τιμή,ενώ οι socket 775 πουλιούνται ακόμα σε τέτοιες τιμές και μερικές φορές καλύτερες.Όπως και τα παζάρια

έχουν καταντήσει λίγο γελοία,ή έχεις τα λεφτά ή οχι.Προσπαθώ να είμαι ευγενικός σε διαφορες προσφορές,αλλά όταν ο αλλος μου λέει ότι έχω 180 και αν θέλεις ενώ το προϊόν κάνει 300 εγώ πως να απαντήσω;:shout:

Καλοπούλητος ο επεξεργαστής και συγνώμη αλλά ήθελα να το πω αυτό :sorry:

images.jpg

Δυστυχως αυτη η ΡΟΥΦΙΑΝΑ δεν εχει την ιδια σκεψη..!

Ήδη ο λογιστής μας (sic!) έκανε την σούμα και έμαθα πόσα θα πληρώσω , μαζί με την γυναίκα μου.....περιττό να σου πω, ένα μικρό εγκεφαλικό το έπαθα....ακόμη να συνέλθω:rip:

Ήδη ο λογιστής μας (sic!) έκανε την σούμα και έμαθα πόσα θα πληρώσω , μαζί με την γυναίκα μου.....περιττό να σου πω, ένα μικρό εγκεφαλικό το έπαθα....ακόμη να συνέλθω:rip:

Σου ηρθε το πλαγιο παλικαρε..? laugh.gif Αστα να πανε μας χαντακωσανε οι ....

Σορρυ για το οφ τοπικ. :)

• 4 weeks later...
μπα σε κανα insomnia θα μπουνε :whistle2:

Shuttle SX79R5 XPC BareBone - Insomnia.gr

Παιδες να σας πω φιλικά οτι πρέπει να δουλεύουμε λίγο παραπάνω οτι λεμε γιατί δημιουργούνταν εντυπώσεις όχι καλές με αυτά που λέγονται μερικές φορές

Και εξηγούμε πάνω σε αυτό:

Ξέρει κανείς πόσες μέρες μπορεί να πάρει η πραγματοποίηση ενός review;

Αν έχει αυτός που το κάνει, Hardware να βάλει μέσα για να δούμε εμείς μετρήσεις;

Εχει εργαλεία για αξιόπιστες μετρήσεις+ψυγεία + τα υπόλοιπα για νερά;

Πληρώνεται άραγε;

Έχει να πληρώσει το νοίκι του και το ρεύμα του;

οκ το τελευταίο δεν μας αφορά αλλά αφορά εκείνον/η που έχει φάει και δέκα μέρες για ένα review

Και που είναι το κακό να πωλούνται πράγματα για να βγάζει κάποιος τον κόπο του;

Δέκα μέρες με 25ευρώ μεροκάματο είναι 250ευρώ. Εχει πολλά προϊόντα που μπορούν να πιάσουν αυτά τα χρήματα,για να πει κάποιος ωραία βγήκε ο κόπος μου;

Το επίπεδο στις παρουσιάσεις έχει ανεβεί πολύ ψηλά και χρειάζεται ενα μπράβο από όλους μας γιατί μερικές φορές αυτό το μπράβο είναι η μονή αμοιβή αυτουνού/ης που κάνει τον κόπο για να μας παρουσιάσει ένα προϊόν

μήπως ενοείς δέκα ωρες?δεκα μερες review δεν περνει ουτε roundup με 30 προιοντα μεσα

Εχεις κανει πολλά review για την ψυχη της μάνας σου και ξέρεις ε?

Να μην μιλήσω για τις χιλιες δυο αλλες υποχρεωσεις που μπορει να έχει ο reviewer αλλα παρόλα αυτα βρίσκει χρόνο για να σου δώσει κατι αξιολογο να διαβάσεις!!

μήπως ενοείς δέκα ωρες?δεκα μερες review δεν περνει ουτε roundup με 30 προιοντα μεσα

Είπα να μην απαντήσω αλλά μερικοί είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την τόσο εποικοδομητική συζήτηση που κάνεις στο review που ανέβασα και παρουσίασα.

Για τις μέρες τώρα. Αφού θέλει 10 ώρες είσαι καλοδεχούμενος να έρθεις να πάρεις το επόμενο κουτί και να ανεβάσεις ένα review σαν το παραπάνω σε 10 ώρες. Αν το κάνεις σου χαρίζω και το κουτί της υπογραφής μου.

Κάτι τύποι σαν εσένα με κάνουν να σκέφτομαι και να λέω γιατί ασχολούμαι και δίνω σημασία.

Δεν ξέρεις ούτε την οικονομική μου κατάσταση για να λες για ποιον λόγο πουλάω εγώ ή κάποιος άλλος δείγματα.

Δεν ξέρεις αν δουλεύω και πόσες ώρες κάθε μέρα.

Γενικά δεν ξέρεις τίποτα για μένα και ούτε εγώ για σένα.

Εγώ όμως ο βλάκας κάθομαι και προσέχω και την τελευταία λεπτομέρεια για να δεις ΕΣΥ ένα προϊόν και να σου γλιτώσω λεφτά απο μία αποτυχημένη πχ αγορά.

Είδες πόσο βλαμμένη είμαι τελικά;

Και πάλι ευχαριστώ

Εχεις κανει πολλά review για την ψυχη της μάνας σου και ξέρεις ε?

Να μην μιλήσω για τις χιλιες δυο αλλες υποχρεωσεις που μπορει να έχει ο reviewer αλλα παρόλα αυτα βρίσκει χρόνο για να σου δώσει κατι αξιολογο να διαβάσεις!!

το αν θα ειναι κατι αξιολογο ασε να το κρινουν αλλοι και θα ηταν πιο τιμιο να δεινουν τα δειγματα στο κοινο του site ως δωρο ή σε μια τιμη εντελως συμβολικη.

το αν θα ειναι κατι αξιολογο ασε να το κρινουν αλλοι και θα ηταν πιο τιμιο να δεινουν τα δειγματα στο κοινο του site ως δωρο ή σε μια τιμη εντελως συμβολικη.

Στο Site που δουλεύεις έτσι κάνεις φαντάζομαι ε;

Ή απλα σε τρώει που δεν μπορείς να συναγωνιστείς (για σένα ανταγωνιστείς) sites όπως το thelab?

http://www.thelab.gr/zitisi/moderator-newsposter-99095.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.