Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] [MENTION=5249]Jaco[/MENTION]

Τόσα ονόματα έχει αλλάξει.

Κωνσταντινούπολη - Βικιπαίδεια

Αλλά εκεί κόλλημα... Δεν θα βάλω στοίχημα, για το τι θα κάνει ο ΣΥΝ και πως θα την πει.. Μιλάμε για ένα περιοδικό πριν 4 χρόνια που το βγάζουν τα ζώα της Νεολαίας ΣΥΝ, ε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ όπως και να την είπανε, και σίγουρα δεν το θεωρώ "θέση" του ΣΥΝ.

Ανθελληνικό ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση, γιατί όπως και να το πάρουμε, ΠΟΤΕ δεν ήταν Ελληνική πόλη. Ήταν Βυζαντινή. Την έλεγαν Κωσταντινούπολη, την λένε Ιστανμπούλ και τα 2 τα καταλαβαίνουμε.

Αν είναι να παίξουμε με τις λέξεις και το τι μας έχουν περάσει, και τι σκοπιμότητες εξηπηρετούντε, 1000 φορές πιο σημαντικό είναι ότι την Εργασία πλέον την λέμε Απασχόληση, σαν να λέμε "απ-ασχολούμαι" με κάτι αντί να "εργάζομαι", οπότε και πληρώνομαι σαν "απασχολούμενος" και όχι σαν "εργάζόμενος", παρά το περιοδικάκι της Νεολαίας ΣΥΝ.

ΕΔΙΤ:

Επιστροφή στο θέμα μας παρακαλώ, η συζήτηση που ξεκινήσατε δεν έχει σχέση με τις Εκλογές 2012.

Ευχαριστώ.

Σορρυ. Αλλά η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είναι κρίμα να γίνεται από εδώ.

Όπως στην αρχή αρχή το thread έγινε "Η Χ.Α. δεν/είναι φασίστες", από τις εκλογές και μετά ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάει να γίνει "Μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ανθέλληνες". Τις μισές φορές με στοιχεία +2 ετών.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Eιναι καλο; το χεις δοκιμασει;

Από το σχόλιο μου τι κατάλαβες; :p

Για την τιμή του το θεωρώ τοπ. Και γενικά δεν κυκλοφορούν πολλά 10άρια της προκοπής.

Αυτό το μήνυμα και τα 2 παραπάνω θα καταστραφούν από το επόμενο πέρασμα moderator.

α ναι ? τρεχω μια kou-kou-rou-kou εκδοση γιατι με το τριαλ μου κανει ολα τα τεστ δλδ πειτε πιο να κατεβασω να τρεξω και με ποια settings? θα φυγω για την σχολη τωρα οταν γυρισω θα το ξανακανω. σορρυ για το μπερδευμα guys.

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]

no comment. Σε πειράξαν 4 post Μπούρδες; Δε το χέσαμε το θέμα τελείως απλά δώσαμε 4-5 Post μπούρδες. Θέλεις να αριθμήσω πόσα έχω δεί τέτοια και απλά τα αγνοήσαμε όλοι; Και απο γνωστά κόκκινα άτομα.

Έχει ένα φιλικό ύφος το Lab μην το κάνουμε κάτι άλλο plz.

Πάντα με εκτίμηση και φιλικά Νίκος

Νίκο δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου.

Μπορεί κάποιες φορές να ξεφεύγουν κάποια πράγματα από εμάς (και εκεί είναι που βοηθάτε με τα reports σας) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουμε όλοι ότι θέλουμε.

Είναι άλλο το φιλικό ύφος, κι άλλο να μιλάτε και να συνεννοείστε σε προσωπικό επίπεδο, κάτι το οποίο μπορείτε και αρμόζει καλύτερα να το κάνετε με ΠΜ, ή οτιδήποτε.

Κλείνοντας, να σου πω ότι δεν σου είπε κανείς ότι "χέσατε" το θέμα και μην κοιτάμε να συνεχίζουμε τα στραβά, αλλά να τα ισιώνουμε :)

:OT::OT:

Το "χέσαμε" το θέμα ήταν μεταφορικά δικό μου. Οκ κάναμε 5 posts και το λήξαμε, όπως είδατε είπαμε απο μόνοι μας θα μιλήσουμε σε πμ και τηλ. Και έληξε εκεί.

Με συγχωρείται απλά μου χτύπησε άσχημα στο μάτι το να πεί και ένας mod τον τελευταίο λόγο ενώ το έχουμε λήξει ήδη.

Ευχαριστώ, συγνώμη και κλέινει το offtopic εδώ

:stop:

Το post του "mod" ήρθε μόλις 7 λεπτά μετά την τελευταία σας κουβέντα, αν δεν ήταν αυτός θα ήμουν εγώ, μη σκας :p

Anyway, τέλος καλό, όλα καλά, μεταφέρονται άπαντα άσχετα στην ΜΤ.

Και το τηλεχειριστήριο (LIDL Hellas - lidl.gr) είναι καλό λένε και το ψήνω.

το πήρα εγώ στη προηγούμενη προσφορά, είναι πολύ καλό :T:

Το αστεράτο πολύπριζο του Lidl επιστρέφει στις 24/5:

LIDL Hellas - lidl.gr

Και η γεννήτρια που έχουν, είναι πολύ καλή.

έτσι μου είπε ο παπούς μου δηλαδή και ο θείος μου :p

@229€

LIDL Hellas - lidl.gr

καλύτερη τιμή ? 304 λίρες στο amazon

[ame=http://www.amazon.co.uk/Palit-GeForce-Graphics-Architecture-Surround/dp/B00822ZZS0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337679462&sr=8-1]Palit Nvidia GeForce GTX 670 Graphics Card (2GB GDDR5, Kepler Architecture, 3004MHz Memory Clock, PCI Express 3.0, NVIDIA 3D Vision Surround Ready): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Με p.m. καλύτερα αυτά :)

Κοίτα,αυτό το post μου έγινε για να του κεντρίσει το ενδιαφέρον,σιγά μη μου πει και πως αφήνει το κλειδί κάτω απ' το χαλάκι της εισόδου.../:pleasantry:

btw,έχει γίνει το p.m.:to_pick_ones_nose:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.