Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Πω,μια φωτο ανεβασα και εγινε θεμα.Καλλιστα μπορουσατε να πειτε,Πω τι ωραιος που εισαι Μανο,ολες οι ΜΠΙΤΖΙΖ σε θελουν και τα σχετικα. :hehe:

αυτα μονο στον τσακ

οποιος θελει φωτο μου να κανει θενξ σε αυτο το ποστ :D

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Πω,μια φωτο ανεβασα και εγινε θεμα.Καλλιστα μπορουσατε να πειτε,Πω τι ωραιος που εισαι Μανο,ολες οι ΜΠΙΤΖΙΖ σε θελουν και τα σχετικα. :hehe:

Χρειάζεσαι και ένα τέτοιο όμως.:p

s0nissannavarabycesamun.jpg

πολυ απλο review.πετας τις φωτογραφιες και ουτε καν σχολια απο κατω.ουτε καν συγκριση δεν βλεπουμε με αλλες ψυκτρες.

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Μετά από 2 μέρες δουλειάς που ξόδεψα μόνο για το συγκεκριμένο review, αντί να πάω την οικογένεια για κανά μπάνιο ή να χαλαρώσω μιας και έχω άδεια, τα βρίσκω πολύ ενθαρρυντικά για να συνεχίσω με τα ψυκτρο-reviews.

Αυτό ξέρεις το έφτιαξα για να βλέπει κάποιος όλες τις ψύκτρες και να κάνει συγκρίσεις.

ναι να βαζει σχολια για τα χαρακτηριστικα που γραφουν τα κουτια κλπ.αλλωστε δεν το κανει και τσαμπα.το μεροκαματο ειναι

καλο απο τα samples , τουλαχιστον να το δικαιολογει.

γιατί κάτι μου λέει ότι κάπου αλλού το πας εσύ και δεν έχει να κάνει σχέση με το σημερινό review... Και που ξέρεις εσύ ότι τις ψύκτρες τις κρατάω αφού δεν έχω δώσει/πουλήσει καμιά μέχρι στιγμής και ούτε πρόκειται. Άρα κάτι άλλο παίζει και για κάποιον άλλον ενεργείς από ότι φαίνεται. Θα φανεί μην ανησυχείς.

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Μετά από 2 μέρες δουλειάς που ξόδεψα μόνο για το συγκεκριμένο review, αντί να πάω την οικογένεια για κανά μπάνιο ή να χαλαρώσω μιας και έχω άδεια, τα βρίσκω πολύ ενθαρρυντικά για να συνεχίσω με τα ψυκτρο-reviews.

Αυτό ξέρεις το έφτιαξα για να βλέπει κάποιος όλες τις ψύκτρες και να κάνει συγκρίσεις.

γιατί κάτι μου λέει ότι κάπου αλλού το πας εσύ και δεν έχει να κάνει σχέση με το σημερινό review... Και που ξέρεις εσύ ότι τις ψύκτρες τις κρατάω αφού δεν έχω δώσει/πουλήσει καμιά μέχρι στιγμής και ούτε πρόκειται. Άρα κάτι άλλο παίζει και για κάποιον άλλον ενεργείς από ότι φαίνεται. Θα φανεί μην ανησυχείς.

δεν εχω κανενα κολλημα μαζι σου ουτε και σε ξερω αλλα επειδη διαβαζω και ξενα reviews και μπορω να συγκρινω απαιτω σαν αναγνωστης του the lab σε παρουσιαση προιοντος να μην βλεπω ενα κατεβατο απο φωτο και στο τελος μια λεξη.

Μη διαβάζεις theLab

οχι γουσταρω να διαβαζω και να λεω μπραβο στα reviews που μου αρεσουν και να λεω οχι οταν δεν μου αρεσει καποιο.και αιτιολογω γιατι το λεω.απαγορευεται?αν ειναι να το βαλουν στους κανονες να το ξερουμε.

Δηλαδή σε όλα αυτά ρε reviews που έχουν γίνει, αυτό δεν σου άρεσε ???

και βρήκες και την κατάλληλη στιγμή

τα τροφοδοτικα που κανει το παιδι ειναι ισως τα καλυτερα που υπαρχουν στο διαδικτυο.το συγκεκριμενο της ψυκτρας μιλαμε για μεγαλη ξεπετα.

και βρήκες και την κατάλληλη στιγμή

Εντάξει μπορεί να είχε μια άσχημη μέρα, να μην έκατσε καλά αυτό το review, ή να είχε τις μαύρες του σήμερα και όχι μόνο :p και να έπρεπε να την βγάλει αναγκαστικά μέσα σε κάποιο χρονικό όριο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, καθώς οι μετρήσεις έγιναν έτσι όπως έπρεπε να γίνουν.

Για το συγκριτικό έχει δημιουργηθεί μια κατάλληλη βάση με κατάλληλα επίσης πεδία.

Τώρα επειδή δεν έγραψε σε μερικές φωτογραφίες, εδώ βλέπετε την αριστερή μεριά του κουτιού, εδώ την δεξιά, εδώ την αριστερή εδώ μια κάτοψη του, δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάτι αυτό και κυρίως στο τελικό αποτέλεσμα....

Πιστεύω συμφωνείς σε αυτά μαζί μου :)

Φιλικά :)

οχι γουσταρω να διαβαζω και να λεω μπραβο στα reviews που μου αρεσουν και να λεω οχι οταν δεν μου αρεσει καποιο.και αιτιολογω γιατι το λεω.απαγορευεται?αν ειναι να το βαλουν στους κανονες να το ξερουμε.

Να σου απαντήσω αγαπητέ αναγνώστη μιας και το έχουμε σκίσει το θέμα

Γράφωντας αυτό "ναι να βαζει σχολια για τα χαρακτηριστικα που γραφουν τα κουτια κλπ.αλλωστε δεν το κανει και τσαμπα.το μεροκαματο ειναι

καλο απο τα samples , τουλαχιστον να το δικαιολογει."

αυτόματα ότι ήθελες να πεις κτλ. το αγνοώ και περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ναι βγάζω ένα τόνο λεφτά από μια ψύκτρα που κοστίζει 25 ευρώ και δεν την πουλάω. Την εκθέτω στην πλατεία του χωριού και κόβω εισιτήρια όμως.

Και βέβαια μπορείς να έχεις άποψη, αλλά όταν την προβάλεις με τέτοιο τρόπο ώστε να εκθέτεις κάποιον που δεν υπολογίζει αν το δείγμα κάνει 25-100-1000 ευρώ και δουλεύει μέρα-νύχτα για να έχεις τη δυνατότητα όταν πας να αγοράσεις κάτι να ξέρεις τι ρόλο βαράει τότε το θέμα περνάει σε προσωπική επίθεση.

Αυτό είναι το στυλ γραφής που έχω υιοθετήσει για τις ψύκτρες, αν σου αρέσει έχει καλός αν δε σου αρέσει συνέχισε να διαβάζεις τα ξένα sites στα οποία αναφέρεσαι και άσε το Lab για όλους τους υπόλοιπους. Καλός η κακός εμείς βάζουμε τις επαγγελματικές και ακριβείς μετρήσεις πάνω από όλα και δε γεμίζουμε το review με παπαρολογίες για να δείξουμε ότι κάναμε δουλειά.

Ναι βγάζω ένα τόνο λεφτά από μια ψύκτρα που κοστίζει 25 ευρώ και δεν την πουλάω. Την εκθέτω στην πλατεία του χωριού και κόβω εισιτήρια όμως.

Tα επομενα σου θυμιζουν κατι?

http://www.thelab.gr/arxeio-aggelion-polisis/trofodotika-se-times-ekptosewn-d-94537.html

Ξέρεις τί έχει δώσει Ο Άρης για να μπορείς να απολαμβάνεις αυτά τα ωραία review?

http://www.thelab.gr/1062993547-post110.html

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας.

Μετά από αρκετό καιρό και πολλά πολλά bug fixes αλλά και νέα features σας παρουσιάζω το ALPHA CMS 8.0 RC2!

Μπορείτε να δοκιμάσετε το front-end εδώ:

ALPHA CMS [Framework] 8.0

Μπορείτε να δοκιμάσετε το back-end εδώ:

ALPHA CMS - Administration Panel

Με στοιχεία

-------------

username: demoadmin

password: demoadmin

Download link

----------------

https://sourceforge.net/projects/alpha-cms/

ENJOY! ;-)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.