arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2541 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καντου ενα prime 65 για κανα 15λεπτο να δεις αν αντεχει να ειναι σταθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2542 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 δεν δουλευουν ολοι οι πυρινες το ιδιο αρα φυσιολογικο ειναι να εχουν και διαφορετικες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 νορμαλ μου φαινονται οι θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 μπραβο καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2546 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2547 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2548 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2549 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2550 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 · Hidden Hidden καλο review Link to comment
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2551 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 · Hidden Hidden καλο review Link to comment
arkas2004 Νοέμβριος 15, 2010 #2552 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 καλο review Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Νοέμβριος 15, 2010 #2553 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Trollarw κανεις οτι λεει και το ονομα σου.Τρολλαρεις.Δεν ξερω.Εχεις καποιο κομπλεξ με την ΑΤΙ;Αν εχεις,ειναι προσωπικο σου θεμα,δεν ειναι αναγκη να μεταβιβαζεις και την γνωμη σου αλλους,ποσο μαλλον οταν προσπαθεις να τους πεταπεισεις οτι η ΑΤΙ ειναι για τα μπαζα.O Seb και ο Saris εδω μας δινουν νουμερακια για καρτες ολοφρεσκες που λιγοι εχουν αυτην την στιγμη,και εσυ καθεσε και τους χαλας ολο το thread. Reported OnTopic:Τα νουμερακια πιστευω ειναι αναμενομενα σε σχεση με την 480.Επιτελους το fermi στην τελικη του μορφη.Ελπιζω οσο περναει ο καιρος να ωριμασουν οι drivers να ανεβουν και τα νουμερα Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
orifiel Νοέμβριος 15, 2010 #2554 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Offtopic: μην το λες, εγώ έπαθα ψυχολογικά όταν παρήγγειλα την 480. Ο λόγος ότι επέλεξα αυτή και όχι την 5870. Γιατί οι amd φαν προσπάθησαν να υποβιβάσουν τόσο πολύ, που με έκανε να νοιώσω ότι πείρα κάτι χειρότερο από το 2900xt που είχα παλιά χαχαχα..Γιαυτο και τον δικαιολογώ όσο τίποτα άλλο. Δεν με ενοχλεί. Εγώ προτίμησα nvidia και μπορώ να πω ότι είμαι τρεις χαρούμενος. Ο καθένας, ότι του ταιριάζει και εξυπηρετεί παιρνει. Χαίρομαι όμως που η κάρτα καταναλώνει λίγο και σχεδόν αθόρυβη. Αυτά είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα της για εμενα. Και σαν την 480 να ήταν είναι σουπερ. Έτσι όπως έκαναν boost δεν πιάνετε, πόσο άλλωστε την 580. Ps: μην βάλετε internet explorer 9 βλέπω και παθαίνω για να γράψω γενικότερα σε φόρουμ, αλλάζουν τα γράμματα, μεταφέρονται από δω και από εκεί, μια ώρα κάνω για να φτιάξω τις γραμμές. Πολύ bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Νοέμβριος 16, 2010 #2555 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Trollarw κανεις οτι λεει και το ονομα σου.Τρολλαρεις.Δεν ξερω.Εχεις καποιο κομπλεξ με την ΑΤΙ;Αν εχεις,ειναι προσωπικο σου θεμα,δεν ειναι αναγκη να μεταβιβαζεις και την γνωμη σου αλλους,ποσο μαλλον οταν προσπαθεις να τους πεταπεισεις οτι η ΑΤΙ ειναι για τα μπαζα.O Seb και ο Saris εδω μας δινουν νουμερακια για καρτες ολοφρεσκες που λιγοι εχουν αυτην την στιγμη,και εσυ καθεσε και τους χαλας ολο το thread.Reported Eσύ και κάποιοι άλλοι είστε τελείως προκατηλειμένοι ενταντίον μου, όχι λόγο του τι γράφω αλλά λόγο του ονόματός που έχω επιλέξει. Δεν με πειράζει αυτό, το βλέπω σαν κοινωνικό πείραμα, είναι πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα :-) Something else, βλέπω πως έχεις και εσύ μια 5870, ok το καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει να ακούς κάποια πράγματα για την κάρτα που εσύ πλήρωσες 300+ , τα οποία είναι facts και τα κράζουν σε όλα τα internets, και ενδεχομένος να τα βλέπεις και μόνος σου , ή μαλλον ... καλύτερα να τα παραβλέπεις αφού έτσι μπορεί να νιώθεις καλύτερα, και φυσικά όταν τα facts συνδιάζονται με το "trollarw" απλά τρελένεσαι και δεν βλέπεις ποιός άρχισε τα flames εδώ μέσα. Είσαι μεγάλος, δες τα πράγματα όπως έχουν. Αλήθεια πόσους drivers έχεις αλλάξει όλο τον καιρό που έχεις την 5870? Μόνο σε παρακαλώ μην με κατηγορείς - βρίζεις, αυτό δεν το ανέχομαι . Kisses Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Νοέμβριος 16, 2010 #2556 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Συνεχιζω το Οφ Τοπικ αν και κακως.Εχω αλλαξει αρκετους drivers οχι επειδη αναγκάστηκα,αλλα επειδη ηθελα να δω τι boost θα παρειχαν σε επιδοσεις.Και την καρτα την πηρα απο πιστωτικο,κοινως δεν εδωσα μια. Btw,σε εβρισα και δεν το ξερω;Με Facts μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Νοέμβριος 16, 2010 #2557 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Eσύ και κάποιοι άλλοι είστε τελείως προκατηλειμένοι ενταντίον μου, όχι λόγο του τι γράφω αλλά λόγο του ονόματός που έχω επιλέξει. Δεν με πειράζει αυτό, το βλέπω σαν κοινωνικό πείραμα, είναι πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα :-)Something else, βλέπω πως έχεις και εσύ μια 5870, ok το καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει να ακούς κάποια πράγματα για την κάρτα που εσύ πλήρωσες 300+ , τα οποία είναι facts και τα κράζουν σε όλα τα internets, και ενδεχομένος να τα βλέπεις και μόνος σου , ή μαλλον ... καλύτερα να τα παραβλέπεις αφού έτσι μπορεί να νιώθεις καλύτερα, και φυσικά όταν τα facts συνδιάζονται με το "trollarw" απλά τρελένεσαι και δεν βλέπεις ποιός άρχισε τα flames εδώ μέσα. Είσαι μεγάλος, δες τα πράγματα όπως έχουν. Αλήθεια πόσους drivers έχεις αλλάξει όλο τον καιρό που έχεις την 5870? Μόνο σε παρακαλώ μην με κατηγορείς - βρίζεις, αυτό δεν το ανέχομαι . Kisses Αν μπήκες στο διαδίκτυο να κάνεις κοινωνικό πείραμα, i'm sorry you failed. (έτσι δεν μιλάς κι εσύ; ) Δεν νομίζω να στην λένε όλοι για το nick σου αλλά γι'αυτά που γράφεις. (που είναι αντάξια του nick σου). Μάλλον εσύ δεν θέλεις να ακούς για τα λεφτά που ξόδεψες για κάρτες. Και σου θέτω το εξής, βρες μου έναν, που να έχει 5870 single, και να μην είναι ευχαριστημένος. Γνωρίζοντας πάντα το τι προσφέρει η κάρτα και χωρίς υπερβολές. Ααα και πες μου και τα αρνητικά facts να τα έχω υπόψιν, γιατί μέχρι στιγμής δεν είδα τίποτα. Ή μήπως εσύ νιώθεις καλύτερα όταν βλέπεις κάθε λογής κράξιμο; Ο νοών νοήτο. Τα προβλήματα ξεκινάνε στο CF και στο 3Fire. Χίλια συγγνώμη για το OT post αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο και να μην διαβάζουμε αρλούμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 4, 2010 #2558 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Τελικά ρε παιδιά ποιον ssd δίσκο μου προτείνετε να αγοράσω και γιατί?1. Intel x25-m2. Intel x25-e3. Ocz vertex 24. Ocz agility 2και είμαι ανάμεσα σε αυτούς γιατί απ' ότι εχω διαβάσει είναι από τους γρηγορότερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2010 #2559 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Δεν είδα πουθενά να γράφω για γελοίες ερωτήσεις. Είπα για λογικές ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Δεκέμβριος 5, 2010 #2560 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Εκεί κόλλησες εσύ τώρα.Οκ όπου γελοίες αντικατέστησε το με λογικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.