Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

OFFTOPIC

Ποιες μπυρες ρε Bezdim,ασε με και εχω να πιω απο την Παρασκευη :p

Γιατι καλε;

Εγω αν κανω τοσες μερες να πιω, τα ποδια μου αδυνατιζουν, η φωνη τρεμει και εχω πονοκεφαλο.

Τωρα που το θυμηθηκα, παω στην καβα.

OFFTOPIC

επιτρεψτε με παρακαλω να πω ΟΤΙ αν αναλωγιστουμε οτι 2Χ580gtx εχουν 1000+

και καποιος εχει 2 5870 και βρει μια ακομα 5870 σε τιμη 200 ευρο πιστευω οτι ειναι πιο καλη λυση.

(παρολο που εχω παραγγειλει για μενα 2 580gtx)

Nα κάνω μια ερώτηση σε προσωπικό επίπεδο. Συμφέρει να αγοράσω άλλη 1 480 ΟΤΑΝ πέσουν οι τιμές, γιατί σίγουρα κόπια στιγμή θα πέσει για να ξεπουληθεί. 2χ480 sli, έτσι και αλλιώς η 580 είναι 20% καλύτερη από 480… συμφέρει να το σκέπτομαι αγορά άλλης 1ας? 2χ480 = 650 watt full load

όταν βγει η 6970 θα είναι τρίτη σε κατάταξη.. έτσι και αλλιώς ο μύθος για υπερκατανάλωση αντιστοιχεί στα 10-15 ευρώ το χρόνο στην 480..

Nα κάνω μια ερώτηση σε προσωπικό επίπεδο. Συμφέρει να αγοράσω άλλη 1 480 ΟΤΑΝ πέσουν οι τιμές, γιατί σίγουρα κόπια στιγμή θα πέσει για να ξεπουληθεί. 2χ480 sli, έτσι και αλλιώς η 580 είναι 20% καλύτερη από 480… συμφέρει να το σκέπτομαι αγορά άλλης 1ας? 2χ480 = 650 watt

όταν βγει η 6970 θα είναι τρίτη σε κατάταξη..

:T:

orifiel το πρώτο post σου που βγάζω νόημα..:)

Το αν αξίζει έχει να κάνει με το πότε θα πάρεις την δεύτερη..τώρα είναι υπερβολή, αργότερα ίσως να είναι ανάγκη για περισσότερα fps.:T:

επιτρεψτε με παρακαλω να πω ΟΤΙ αν αναλωγιστουμε οτι 2Χ580gtx εχουν 1000+

και καποιος εχει 2 5870 και βρει μια ακομα 5870 σε τιμη 200 ευρο πιστευω οτι ειναι πιο καλη λυση.

(παρολο που εχω παραγγειλει για μενα 2 580gtx)

Ποιός θα ήταν τόσο χαζός για να πουλήσει την 5870 τόσο χαμηλά? Και για ποιό λόγο?

Ποιός θα ήταν τόσο χαζός για να πουλήσει την 5870 τόσο χαμηλά? Και για ποιό λόγο?

να παρακολουθεις και λιγο της αγγελειες

http://www.thelab.gr/pwliseis/sapphire-5870-200e-amd-x2-6000-125w-86691.html

Παιδες.last warning.

Εχετε ξεφτιλισει το θεμα.

Ειπαμε οκ να υπαρχει ενθουσιασμος ή μη για τις νεες καρτες της nvidia αλλα το να λεει ο καθενας τον καημο του σε ενα θεμα που αφορα τα bench που θελουν να μοιραστουν μαζι μας ο seb και ο csaris κατανταει αηδια.

Over n out.

:)ζηταω συγνωμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.