Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Αυτά μάγκες αφού είναι samples τα παίρνετε τζάμπα κ μετά τα πουλάτε εδώ?

Αν κατάλαβα τον σκοπό της ερώτησης ο Άρης το γράφει ξεκάθαρα στο πρώτο post της αγγελίας:

''ps. Ο σκοπός πώλησης των PSUs δεν είναι για την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος (αν και κοντεύω να γίνω μέτοχος της ΔΕΗ) αλλά για το μάζεμα του ποσού που χρειάζεται για την αγορά ενός ακόμη καλύτερου παλμογράφου και ενός power meter με διπλάσια ακρίβεια από αυτό που διαθέτουμε.''

pfff... και πολλοί εδω μέσα δεν πουλάνε για την πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ αλλά για να θρέψουν τα παιδιά τους (εργένης είμαι, δεν πάει σε μένα), αλλά παραμένει άσχημο το γεγονός ότι τα sample είναι free και μοιάζει με τους γύφτους που πέρνουν απο το στοκ house του πλαισίου μια κάρτα 8600GT Silent με 7 ευρώ και την πουλάνε 30...

Spawner ο reviewer κάθετε και χαλάει άπειρες ώρες για να βγει ένα σωστό review.Χωρίς καμία αμοιβή ενώ κατά κόρον μπαίνει και μέσα.Η μόνη του ανταμοιβή λοιπόν είναι να κρατήσει το sample και να το πουλήσει αν θέλει.Θα ήθελες δηλαδή να στα χαρίζει για να είσαι ευχαριστημένος ή να κρατάει χωρίς λόγο τόσα τροφοδοτικά?

Δεν είναι κάτι το οποίο πωλείται σε εξευτελιστική τιμή και κάποιος πήγε και τα πήρε όλα για να βγάλει μεροκάματο ούτε έχουνε όλοι πρόσβαση σε αυτό ώστε να πεις ότι το στέρησε απο κάποιον που το είχε ανάγκη ώστε να κονομοίσει..Είναι η επιβράβευση του κόπου, του χρόνου και της καλής δουλειάς του reviewer.

Όποιος θέλει κάτι δουλεύει και το παίρνει. Έτσι ξέρω εγώ. Απο εκεί κ πέρα ναι καλό το review, αμα θέλω κάτι που το έχω αγοράσει κ θέλω να το γράψω σαν review, θα το κάνω, αλλά άμα θέλω να ασχοληθώ μόνο με αυτό βρίσκω έναν σπόνσορα και με σπονσοράρει. Αν δεν μπορώ να το κάνω, το παρατάω το άθλημα ή τσοντάρω όσο μπορώ απο την τσέπη μου.

Τα χόμπυ είναι ακριβά τι να κάνουμε...

Κάπου το χάνεις.Το review δεν είναι χόμπυ.

Είναι μια δουλειά που έχει ανατεθεί σε κάποια υπεύθυνα άτομα τα οποία ανταμείβονται με αυτό τον τρόπο.Τόσο απλά.

Άλλο πράγμα να τρέξεις δέκα τεστ με την καινούργια κάρτα που αγόρασες και άλλο το review.To review απαιτεί εξοπλισμό, απαιτει γνώσεις και πάνω απ'όλα χρόνο.Δεν είναι κάτι που βγαίνει σε μία ώρα αλλά μπορεί να πάρει και βδομάδες.Για τα τροφοδοτικά θες μηχάνημα (βλ. φαγάνα) που κοστίζει πάρα πολύ.Για τις vga θες high-end μηχάνημα ώστε να μην παίζουνε bottleneck και οθόνες με μεγάλες αναλύσεις ώστε να δίνεις σωστά αποτελέσματα.

Για να μην μακρηγορώ θα σε ξαναρωτήσω κάτι που είπα και πιο πριν.Θα ήσουνα οκ μόνο αν στα χάριζε?

αν βρω σπόνσορα την Seasonic ή την Antec (γιατί για να με σπονσοράρει η Pitsos δε νομίζω) δηλαδή θα διάβαζες review μου μετά;; Ερώτηση κρίσεως.

Τώρα επειδή δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σου και ειλικρινά δεν ξέρω που αποσκοπεί το post σου δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο.

ps. χαρακτηρισμούς του τύπου "μάγκες, γύφτους" κτλ. κράτα τους για τους οικείους σου ή τους ομοίους να πω καλύτερα (αν και το μάγκας προσωπικά δε θα το χρησιμοποιούσα για άτομα του επιπέδου σου) και όχι για μένα ή την ομάδα του TheLab.

@ crio

φίλε crio δεν τα θέλω τα τροφοδοτικά απλά δεν με άρεσε το όλο σκηνικό κ το είπα.

@ crmaris

Να σε πω την αλήθεια φίλε, δεν έχω διαβάσει ποτέ review ούτε δικό σου, ούτε αλλουνου εδώ στο φόρουμ, γιατί μπαίνω στην κατασκευάστρια εταιρία κ πέρνω τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Τα συγκριτικά τέστ είναι άλλη ιστορία (θετική κ αρνητική) αλλα έχει ενδιαφέρον και εκεί όμως, έχω εγώ μια κάρτα έχει και ενας φίλος μου μια άλλη κάρτα κ βλέπουμε τι γίνεται σαν αποτέλεσμα και κάνουμε ένα review.

Οπότε διαλέξτε χομπίστες ή επαγγελματίες?

Δεν με άρεσε όμως το όλο σκηνικό και για αυτό και πόσταρα αν θες να μάθεις και δεν αποσκοπεί πουθενά, αλλά αφού πάνω-κάτω γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και είμαστε μέσα στα πράγματα, δεν είναι κ τόσο δύσκολο να βρεθούνε υλικά για review.

Ο τρόπος μου είναι αυτός και έτσι μιλάω.

ps. μάγκας για μένα είναι κάτι ωραίο και κάτι οικείο, αν δεν σε αρέσει εσένα ο χαρακτηρισμός αυτός και σε θίγει δεν θα συνεχίσω να σε αποκαλώ έτσι.

Μάλιστα, αν διάβαζες λοιπόν τα reviews θα κατάλαβαινες ότι ο Φαγάνας κοστίζει περί τα 4500 ευρώ, εξοπλισμός που στην Ελλάδα δεν έχει κανένας σε αντίστοιχα site και στον κόσμο άλλοι 10. Αφού λοιπόν δεν αποσκοπείς πουθενά, σταμάτα να χαλάς μια αγγελία που θα μας βοηθήσει να κάνουμε κάτι καλύτερα. Η κουβέντα τελειώνει εδώ και τα άσχετα ποστ θα μεταφερθούν εντός ολίγου.

ps. μάγκας για μένα είναι κάτι ωραίο και κάτι οικείο, αν δεν σε αρέσει εσένα ο χαρακτηρισμός αυτός και σε θίγει δεν θα συνεχίσω να σε αποκαλώ έτσι.

η φράση μέσα στην οποία έβαλες τη λέξη μάγκας μόνο ωραία και οικεία δεν ήταν. Να φανταστώ ότι και η λέξη γύφτος που μας παρομοίασες είναι ωραία και οικεία για σένα.

Συμφωνώ και με μια απλή απάντηση απο το ποστ ΕΔΩ θα τελείωνε η κουβέντα...

Αν με το τζάμπα εννοείς ότι δεν έχουμε ξοδέψει ΤΟ ΧΡΗΜΑ για να μας έχουνε στα υπόψιν εταιρίες που αλλιώς δεν θα γύριζαν καν βλέφαρο, τότε όχι. Ορίστε η απάντηση σου.

SpawnerGR τόσα χρόνια στο φόρουμ τέτοια βλακεία δεν έχει ξανααναφερθεί. ο άνθρωπος ξοδεύει τις ώρες του για να έχουμε εμείς και οι επισκέπτες την ευκαιρία να αγοράσουμε ένα τεσταρισμένο προϊόν που μας ενδιαφέρει κι όχι γουρούνι στο σακί. κάθεσαι και τα βάζεις με κάποιον συμφορίτη για τον οποίο μόνο καλά λόγια ακούγονται και κανείς άλλος δεν έκανε παρατήρηση που είναι και παλιότερος από σένα και με ποιο ενεργή συμμετοχή στο φορουμ και στο κάτω κάτω δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν θέλεις να το αγοράσεις τι σε κόφτη.

και μαγαζί να έχεις βρίσκεσαι σε ένα φορουμ με γνώστες που άμα θέλουν το πέρνουν από το εξωτερικό και πάλι κέρδος δεν θα έχεις.

η μαγκιά για εμένα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς και να βγάζεις λεφτά. ο cmaris απ' ότι λέει είναι για αγορά καινούριας συσκευής αλλά και προσωπικά του έσοδα να ήταν δεν μου έβαλε το πιστόλη στον κρόταφο για να του δώσω " my precious " money.

εγώ προσωπικά αν χρειάζομαι κάτι και μου κάνουν οι προσφορές προϊόντων από το φόρουμ τα παίρνω από εδώ ακόμα και κλεμμένα να είναι.

Υ.Γ

επειδή το λέω ξεκάθαρα ότι προσωπικά με ενοχλεί η στάση τέτοιον ατόμων στο συγκεκριμένο φόρουμ που μπαίνω καθημερινά περνάω την ώρα μου , χαλαρώνω και

μαθαίνω και προσωπικά έχω δώσει συγχαρητήρια σ' αυτούς που ασχολούνται με την οργάνωση και διοίκηση του φόρουμ αν έγραψα κάτι που είναι για ban το δέχομαι αλλά

αυτή είναι η γνώμη μου σε τέτοιου είδους ξεφτιλίκια

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.