Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

αγαπητε φιλε πραγματικα καποια τα κανει η αστυνομια.....πληρονει γινεκεσ ωστε να τισ πιασει στα πρασα...μπεκετε με ναρκοτικα ωστε να τουσ πιασει στα πρασα....βαζει ατομα στην νυχτα ωστε να τουσ ξερει ολουσ απο μεσα.....αν για καποιο απο αυτα δεν πιστευεισ οτι γινετε ζεισ σε αλλη χωρα.....γιατι οχι και στο ιντερνετ...το πιο "ελευερο" μεσο και καλα θελει να επικρατησουν και εκει.......δυσκολοτερο μεν οχι ακατορθοτο δε

%CE%B7+%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%BF%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1.jpg

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Διορθώνεις τις καταχωρήσεις σου τώρα, πριν είναι αργά.

οκ σορρυ αν πηγα κοντρα στα πιστευω του σιτε.....τεχνολογικο σιτε ειναι δεν ειναι σιτε προστασιασ του λεξικου μπαμπινιοτη.........τι να κανουμε ετσι ειναι.......δεν μπορω να τα περναω απο λεξικο καθε φορα τα μυνηματα.....

ευχαριστω για την πληροφορια.

οσοαναφορα τα παιχιδια resident και silent ας μου εξηγησει καποιος γιατι τα τροποποιουν!!!!!!!! αφου ετσι ξεπουλησε και αρεσε ο τιτλος γιατι ταλλαζουν!!!!!!!! δεν θα ξεχασω την μερα που πηρα επιτελους το resident evil 5 στα χερια μου και τι ταρακουλο επαθα οταν αρχιδα να παιζω!! 200 ζομπι να σου ορμανε απο παντου!!!! τι ειναι αυτο?? ετσι ηταν το 4? το 3? και ολα ταλλα!!!!

Αυτο που μαρεσε πολυ ειναι το DRAKES FORTUNE 1 και πολυ περισσοτερο το 2!

Τωρα πηρα το BATMAN αλλα χτες που ξεκινησαναπαιζω δεν τρελαθηκα.

Υπαρχει καποιο ναμου προτεινεταιπου να ειναι σαν το DRAKES FORTUNE η σαν το TOMP RAIDER??

ευχαριστω:to_pick_ones_nose3:

ευχαριστω για την πληροφορια.

οσοαναφορα τα παιχιδια resident και silent ας μου εξηγησει καποιος γιατι τα τροποποιουν!!!!!!!! αφου ετσι ξεπουλησε και αρεσε ο τιτλος γιατι ταλλαζουν!!!!!!!! δεν θα ξεχασω την μερα που πηρα επιτελους το resident evil 5 στα χερια μου και τι ταρακουλο επαθα οταν αρχιδα να παιζω!! 200 ζομπι να σου ορμανε απο παντου!!!! τι ειναι αυτο?? ετσι ηταν το 4? το 3? και ολα ταλλα!!!!

Αυτο που μαρεσε πολυ ειναι το DRAKES FORTUNE 1 και πολυ περισσοτερο το 2!

Τωρα πηρα το BATMAN αλλα χτες που ξεκινησαναπαιζω δεν τρελαθηκα.

Υπαρχει καποιο ναμου προτεινεταιπου να ειναι σαν το DRAKES FORTUNE η σαν το TOMP RAIDER??

ευχαριστω:to_pick_ones_nose3:

Νεο θεμα.;)

Να ρωτησω κατι ρε παιδια εχω τν 4870χ2 και ακριβος από πανο σε αποσταση 1 cm την καρτα ηχου…η καρτα γραφικών ανεβαζει απιστευτες θερμοκρασίες κ θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πρόβλημά η καρτα ηχου???

ευχαριστώ

Ζήτα από κάποιον moderator να στα ενώσει. Κάποια στιγμή θα πάρεις απαντήσεις, μην ανησυχείς αλλά και μην βιάζεσαι. Ο καθένας έχει τις δουλειές του αλλά και τους ρυθμούς του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.