raven84 Ιούνιος 7, 2010 #2461 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 αγαπητε φιλε πραγματικα καποια τα κανει η αστυνομια.....πληρονει γινεκεσ ωστε να τισ πιασει στα πρασα...μπεκετε με ναρκοτικα ωστε να τουσ πιασει στα πρασα....βαζει ατομα στην νυχτα ωστε να τουσ ξερει ολουσ απο μεσα.....αν για καποιο απο αυτα δεν πιστευεισ οτι γινετε ζεισ σε αλλη χωρα.....γιατι οχι και στο ιντερνετ...το πιο "ελευερο" μεσο και καλα θελει να επικρατησουν και εκει.......δυσκολοτερο μεν οχι ακατορθοτο δε Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0cket Ιούνιος 7, 2010 #2462 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 κε καλλα τει αιχι το σιτε κε ωρθωγραφια?σορυ αλα εγω αγραματο....χανεισ το δασος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιούνιος 7, 2010 #2463 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Νομίζω ότι στους κανόνες αναφέρονται στη χρήση σωστών Ελληνικών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0cket Ιούνιος 7, 2010 #2464 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 η ορθωγραφια δεν περιλαμβανεται.........μην βαζεισ αλλο θεμα στην κουβεντα...τσαμπα ειναι.....αν θεσ στειλε πμ στον αντμιν και πεσ του το Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 7, 2010 #2465 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 πμ στον αντμιν και πεσ του τοΑλλη όρεξη δεν είχαν νομίζεις.Αν σου ειναι κοπος να γράφεις ελληνικά μην γράφεις καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0cket Ιούνιος 7, 2010 #2466 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 βασικα οπωσ θελω θα γραφω και το θεμα τελοσ...σε ευχαριστω για την επισημαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2010 #2467 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Διορθώνεις τις καταχωρήσεις σου τώρα, πριν είναι αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0cket Ιούνιος 7, 2010 #2468 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Διορθώνεις τις καταχωρήσεις σου τώρα, πριν είναι αργά.οκ σορρυ αν πηγα κοντρα στα πιστευω του σιτε.....τεχνολογικο σιτε ειναι δεν ειναι σιτε προστασιασ του λεξικου μπαμπινιοτη.........τι να κανουμε ετσι ειναι.......δεν μπορω να τα περναω απο λεξικο καθε φορα τα μυνηματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2010 #2469 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Τις καταχωρήσεις σου δε βλέπω να διορθώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
serena82 Ιούνιος 9, 2010 #2470 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 ευχαριστω για την πληροφορια.οσοαναφορα τα παιχιδια resident και silent ας μου εξηγησει καποιος γιατι τα τροποποιουν!!!!!!!! αφου ετσι ξεπουλησε και αρεσε ο τιτλος γιατι ταλλαζουν!!!!!!!! δεν θα ξεχασω την μερα που πηρα επιτελους το resident evil 5 στα χερια μου και τι ταρακουλο επαθα οταν αρχιδα να παιζω!! 200 ζομπι να σου ορμανε απο παντου!!!! τι ειναι αυτο?? ετσι ηταν το 4? το 3? και ολα ταλλα!!!! Αυτο που μαρεσε πολυ ειναι το DRAKES FORTUNE 1 και πολυ περισσοτερο το 2!Τωρα πηρα το BATMAN αλλα χτες που ξεκινησαναπαιζω δεν τρελαθηκα.Υπαρχει καποιο ναμου προτεινεταιπου να ειναι σαν το DRAKES FORTUNE η σαν το TOMP RAIDER??ευχαριστω:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2010 #2471 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 ευχαριστω για την πληροφορια.οσοαναφορα τα παιχιδια resident και silent ας μου εξηγησει καποιος γιατι τα τροποποιουν!!!!!!!! αφου ετσι ξεπουλησε και αρεσε ο τιτλος γιατι ταλλαζουν!!!!!!!! δεν θα ξεχασω την μερα που πηρα επιτελους το resident evil 5 στα χερια μου και τι ταρακουλο επαθα οταν αρχιδα να παιζω!! 200 ζομπι να σου ορμανε απο παντου!!!! τι ειναι αυτο?? ετσι ηταν το 4? το 3? και ολα ταλλα!!!! Αυτο που μαρεσε πολυ ειναι το DRAKES FORTUNE 1 και πολυ περισσοτερο το 2! Τωρα πηρα το BATMAN αλλα χτες που ξεκινησαναπαιζω δεν τρελαθηκα. Υπαρχει καποιο ναμου προτεινεταιπου να ειναι σαν το DRAKES FORTUNE η σαν το TOMP RAIDER?? ευχαριστω:to_pick_ones_nose3: Νεο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 #2472 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Ξέρει κανένας να μου απαντήσει???Είναι σημαντικό...ευχαριστώ εκ τον προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 #2473 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια εχω τν 4870χ2 και ακριβος από πανο σε αποσταση 1 cm την καρτα ηχου…η καρτα γραφικών ανεβαζει απιστευτες θερμοκρασίες κ θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πρόβλημά η καρτα ηχου???ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 #2474 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Θα μου πει κάποιος??? Είναι σημαντικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2010 #2475 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Δύο thread για το ίδιο θέμα έχεις ανοίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 #2476 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Δεν μου απάνταγε κανένας κ νόμιζα ότι το έβαλα σε λάθος κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2010 #2477 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Ζήτα από κάποιον moderator να στα ενώσει. Κάποια στιγμή θα πάρεις απαντήσεις, μην ανησυχείς αλλά και μην βιάζεσαι. Ο καθένας έχει τις δουλειές του αλλά και τους ρυθμούς του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 #2478 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 οκ...SORRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakouva Ιούνιος 12, 2010 #2479 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakouva Ιούνιος 12, 2010 #2480 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Μπράβο πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.