Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Νομίζω ότι το multirama extreme Πειραιά μπορεί να στείλει και Κρήτη. Πάρε τους τηλ. και ρώτησέ τους (210 4175688).

Γιατί κανεις παντού διαφήμιση το multirama??? :)

Και δεν υπάρχει πια κλάδος extreme.

Γιατί κανεις παντού διαφήμιση το multirama??? :)

Πρώτον, δεν κάνω διαφήμιση, γιατί δεν πληρώνομαι από αυτούς. Αυτό που κάνω είναι απλά να μεταφέρω με λακωνικό τρόπο την θετική μου εμπειρία από το κατάστημα.

Δεύτερον, γιατί από πλευράς ποιότητας και ποικιλίας είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αν όχι το καλύτερο στο είδος του.

Τρίτον, γιατί οι άνθρωποι του είναι πολύ εξυπηρετικοί και κατατοπιστικοί.

Τέταρτον, γιατί με την πολιτική των επιστροφών τους δείχνουν ότι πάνω από όλα σέβονται τον πελάτη.

:)

Πρώτον, δεν κάνω διαφήμιση, γιατί δεν πληρώνομαι από αυτούς.
Αυτό που κάνω είναι απλά να μεταφέρω με λακωνικό τρόπο την θετική μου εμπειρία από το κατάστημα.

Δεύτερον, γιατί από πλευράς ποιότητας και ποικιλίας είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αν όχι το καλύτερο στο είδος του.

Τέταρτον, γιατί με την πολιτική των επιστροφών τους δείχνουν ότι πάνω από όλα σέβονται τον πελάτη.

διαφήμιση [ðja'fimisi] μήνυμα που κάνει γνωστό ένα προϊόν ή υπηρεσία

Δεν λέω ότι δεν είναι καλό το multirama ή ότι δεν έχω και εγώ καλή εντύπωση,

Αλλά έτσι όπως πάει.. ας βάλουμε να γίνεται auto reply στο watercooling κάτι με "πάρε τηλέφωνο στο multirama.."

Πρώτον, δεν κάνω διαφήμιση, γιατί δεν πληρώνομαι από αυτούς. Αυτό που κάνω είναι απλά να μεταφέρω με λακωνικό τρόπο την θετική μου εμπειρία από το κατάστημα.

Την θετική σου εμπειρία την μεταφέρεις σε ένα άντε δυο post.Όχι κάθε φορά.

Δεν είπα όχι σε αυτό.

Αν είδες λίγο πιο πάνω του το πρότεινα και εγώ να πάει :)

Δεν είναι μονο στα multirama έτσι.

Υπάρχουν και αλλου.

Μην είσαι απόλυτος.

Δεν έχω κάτι με το Multirama απλά με εκνευρίζει όλο αυτό που κάνεις :)

Τέσπα εγώ δεν το συνεχίζω γιατί ήδη χαλάσαμε το thread του παιδιού.

ΕΛΑ τα λέμε :hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.