Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Βρε greekfragma, ΕΝΑ θα πρέπει να ΜΑΘΕΙΣ ΣΩΣΤΑ......

ΌΤΑΝ ο candyman κάνει ένα ποστ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και ΕΝ' ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ θα ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις QUOTE για να το έχεις ΑΥΤΟΥΣΙΟ, γιατί μετά έχει μπει και το έχει ΑΛΛΑΞΕΙ..... ;)

Την πάτησες αγόρι μου!.......Δεν ήξερες? - Δε ρώταγες?..... :D

Καλημέρα Γιώργη...σε χάσαμε (ελπίζω για καλό) :D

Εντάξει και edit να γίνει και να μη το προλάβουμε υπάρχουν τα logs στους mods πως ήταν το post πριν το edit.:)

Ας μη το συνεχίσουμε όμως. Νομίζω οτι ο Candyman έχει όλη τη καλή διάθεση να μη μείνει στο edit και να περιμένει και τα αποτελέσματα σε αυτό που ,καλώς, πρότεινε.

Το edit έγινε για να μην έχουμε παρατράγουδα και ήταν στις 7:30 το πρωϊ. Αν ήθελα να προκαλέσω θα το είχα κάνει προφανώς άλλη ώρα.

Αν ψάχνει κανείς δικαιολογίες για να μου ριξουν ban οι mods ας μην μπαίνει στον κόπο.

Όσο για τον Hipro μια και απολαμβάνει ειδικής προστασίας απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί του εν αντιθέσει με εκείνον που ασχολείται συνεχώς με εμένα.

Το edit έγινε για να μην έχουμε παρατράγουδα και ήταν στις 7:30 το πρωϊ. Αν ήθελα να προκαλέσω θα το είχα κάνει προφανώς άλλη ώρα.

Αν ψάχνει κανείς δικαιολογίες για να μου ριξουν ban οι mods ας μην μπαίνει στον κόπο.

Όσο για τον Hipro μια και απολαμβάνει ειδικής προστασίας απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί του εν αντιθέσει με εκείνον που ασχολείται συνεχώς με εμένα.

Τι "απολαμβάνει ειδικής προστασίας" και κουραφέξαλα μας λες?

....και ban έχω φάει για πάρτη σου και από "μπλε" στο nickname μου έγινα "πορτοκαλί"...... :D

ΠΟΥ και ΠΩΣ θα το τεστάρεις?........

Έλα να σου δώσω το δικό μου που έχει ΜΟΝΟ 6πινα.... :)

Δεν ασχολούμαι μαζί σου γιατί απλά παραπλανάς το κόσμο, άλλωστε έχω απαντήσει ήδη σε αυτό το -έτσι κι αλλιώς αβάσιμο- επιχείρημα. Δεν πάνε καλά οι πωλήσεις ε;

Επειδή δεν είσαι μέσα στο χορό, θα ήθελα να μην εκφέρεις άποψη για πράγματα τα οποία δε σε αφορούν και δεν τα ορίζεις. Ελπίζω να σε κάλυψα και να μην ξαναχρειαστεί να επανέλθω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.