Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

Για τα παραπανω που γραφουν διαφοροι shidokanhohn,τα ΜΑγαζια μας δουλευουν οχι αυτοι που γραφουν εδω...

Επισης ενας εξυπνος Admin εδω μεσα λεει οτι το ΠΟΣΤ μου ειναι ασχετο !!!

Ελεος ρε μεγαλε γιατι ειναι ασχετο ??? Διαβασα ολη την συζητηση και απλα εγραψα οτι τα μαγαζια " πλασιο κλτ" μας δουλευουν αφου μας δινουν πραγματα 2ο χερι.

Αντε μερικοι την ειδαν αρχοντες...και απο κοντα ειναι ΓΑΤΑΚΙΑ !!

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Σφραγίζοντας τις προηγούμενες εκτιμήσεις, o Gene Munster, αναλυτής της Piper Jaffray & Co δήλωσε χθες ότι το Σαββατοκύριακο οι πωλήσεις του iPad μπορεί να έφθασαν και τις 700.000 μονάδες.
Για όσους είχαν χάσει τον ύπνο τους τον τελευταίο καιρό, 450.000 ipads πουλήθηκαν τελικά μέχρι τώρα.
βασικά η apple πληρώνει πόλους reviewers και είναι τόσο κομπλεξική εταιρία που και 5 να πουλήσει θα πει πως δεν προλαβαίνει να φτιάχνει.

είναι γνωστη η πολιτική της για το ποσο κομπλεξικοί είναι σε αυτό το θέμα.

και όσοι τα έχουν παραγγείλει όντως είναι θύματα

[offtopic]btw ρε Candyman, μήπως είσαι κανένας χαμένος ξάδερφος μου?[/offtopic]

[offtopic]btw ρε Candyman, μήπως είσαι κανένας χαμένος ξάδερφος μου?[/offtopic]

Από ότι θυμάμαι το είχες ξανασκεφτεί αυτό. :p

Λες να παίζει συγγένεια;;;; :D Who knows, ο πατέρας μου ήταν... "αλητήριος" τύπος στα νιάτα του... :p

Υ.Γ. Να με συγχωρουν οι Mods για το Off topic.

Αν και δεν έχει να προσφέρει κάτι σε γνώσεις, είναι για μένα ένα αξιόλογο (πολύ καλά φτιαγμένο) video που επαναφέρει ευχάριστες αναμνήσεις :)

PIXELS by PATRICK JEAN

?:hmm:

Eσυ για πες μας πως εχει αποκτησει την εμπειρια στο extreme overclocking γιατι στο hwbot.org user jiggabyte δεν υπαρχει... εισαι με αλλο nickname? κι αν ναι με ποιο??

Δεν παίζω εγω.

Αλλά παρακολουθώ τα θέματα στα κλασικά μέρη (xtremesystems,ocforums,kingpincooling) και τα livestreams τους.

1. Ψεύτο overclocker είναι μπροστά στα ονόματα του χώρου.

Με άλλα λόγια οι cherry picked δεν καίγονται, ενώ οι retail από το ράφι ψοφάνε εύκολα δίχως να κάνεις εσύ βλακεία.

Πες ρε παλικάρι ότι δεν έχεις ιδέα από extreme overclocking να μην το κουράζουμε.

Edit: τώρα είδα μερικές φωτογραφίες του...με την μόνωση που κάνει πως να μην καίει κάρτες :D

100 κομμάτια GTX 480 από την Evga για την Ελλάδα τέλη του μήνα ?

20 ίσως... 100 δεν έχουνε καλά καλά συνολικά για την ευρώπη αυτή την στιγμή...

Eπειδη δεν εχει νοημα... μιας κ με την πρωτη αρχιζεις προσωπικη επιθεση που ειναι το μονο ευκολο...

Κοιτα εδω.

http://hwbot.org/rankings/benchmark/3dmark_vantage_-_performance:_gpu_score/rankings?start=0&cores=1

Δεν παίζω εγω.

Αλλά παρακολουθώ τα θέματα στα κλασικά μέρη (xtremesystems,ocforums,kingpincooling) και τα livestreams τους.

Kαλα βρε συ και τοτε λες στο csaris οτι δεν εχει ιδεα απο extreme overclocking εχοντας εμπειρια μονο απο αυτα που εχεις δει/εχεις διαβασει στο internet??

Πολλα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν ή μαλλον καλυτερα ετσι οπως συμφερει καποιους να φαινονται προς τα εξω.Τα cherry picked κομματια παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ειτε λεγετε cpu ειτε λεγετε gpu, ειναι ενας τροπος διαφημισης πλεον αφου το o/c εχει γινει μοδα.

εμενα κυριως μου ερχονται ξενα spam mails σε hotmail κυριως αν και δεν ασχολουμαι τοσο πλεον με το συγκεριμενο..

αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο μσν με κανουν bots add τα οποια και κανω καθε φορα delete+block+report αλλα συνεχιζουν να ερχονται[στο συγκεριμενο μσν παντα][αν και ασχετο τοσο με το θεμα]:bigsmile:

Eπειδη δεν εχει νοημα... μιας κ με την πρωτη αρχιζεις προσωπικη επιθεση που ειναι το μονο ευκολο...

Κοιτα εδω.

http://hwbot.org/rankings/benchmark/3dmark_vantage_-_performance:_gpu_score/rankings?start=0&cores=1

Προτιμώ να κοιτάξω στα σοβαρά:

omg3lolzpje.jpg

1omg3lol9qmm.jpg

Nuff said :hmm:

Σε post του άλλωστε γράφει "i need to learn how not to fry my stuff"...

Kαλα βρε συ και τοτε λες στο csaris οτι δεν εχει ιδεα απο extreme overclocking εχοντας εμπειρια μονο απο αυτα που εχεις δει/εχεις διαβασει στο internet??

Θεωρητικές γνώσεις έχω,δεκάδες guides από τους γνωστούς οβερκλόκερς έχω διαβάσει ενδελεχώς,και γενικώς παρακολουθώ το πως δουλεύουν,τι κάνουν,πως το κάνουν,κλπ.

Στην πράξη αν τα δοκίμαζα ο ίδιος πολύ πιθανόν να ήμουν σκράπας,αλλά το ότι το παλικάρι δεν κάνει καλή μόνωση είναι ηλίου φαηνότερο.

Πολλα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν ή μαλλον καλυτερα ετσι οπως συμφερει καποιους να φαινονται προς τα εξω.Τα cherry picked κομματια παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν ειτε λεγετε cpu ειτε λεγετε gpu, ειναι ενας τροπος διαφημισης πλεον αφου το o/c εχει γινει μοδα.

Απο ότι έχω διαβάσει όμως η διαφορά των cherry picked και των κανονικών προϊόντων υφίσταται απλά στο πόσο καλά κλοκάρουν,όχι στο αν ψοφάνε ή όχι.

Επίσης για να πείς ένα προϊόν cherry picked θα πρέπει να το έχεις διαλέξει έπειτα από πολλές δοκιμές προϊόντων από μια μεγάλη παρτίδα,σύμφωνα δε με τα λεγόμενα του shamino δεν είχε κάρτες μέχρι πρότινως και τώρα έχει δοκιμάσει μόλις 5.

Ας πούμε ότι λέει ψέμματα.Πόσες νομίζεις ότι μπορεί να τον αφήσανε να δοκιμάσει ? 10 ? 20 ? 50 ?

Μήπως λίγες γιατί πολύ απλά έχουνε πολύ λίγες στην κατοχή τους και θέλουνε να κάνουνε και καμμία πώληση ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.