Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ που είμαι Καταναλωτικό γουρούνι και θα με γουστάρει σίγουρα πιο πολύ η ξαδέρφη σου (εκτός αν κυκλοφορεί με ταγάρι και φέι-βολάν) κάνω qualify? Και ας έχω ι7 και 5870?

αμα θες την παντρευουμε με τον απο πανω κ εσυ για κανα φουτσο.

Expert όραμά μου δεν ήταν τόσο μεγάλος για την ανάπτυξη των σχόλιο μου σχετικά με αυτό, αλλά σαφώς και εκτιμώ ό, τι προσπάθεια σας και ελπίζω να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, όπως και στο μέλλον

Ε ναι!+100 Ανέστη!, αν βγεί (λέω τώρα) 300κάτι ευρώ, είναι καλή φάση, αν είναι να πάει North side of 300, τότε τα λέμε στο πάρτυ ;) ειδικά για 1920 που είμαι εγώ!

με 300 ευρω θα παρεις 5850 2gb, θα πεταξεις ενα 1000 πυρηνα και 1200-1300 μνημη και θα εχεις και eyefinity οποτε θελεις!

Τι πώληση να κόψει ρε συ, όποιος ήταν να πάρει ATi πήρε, ήδη άρχισαν να τις δίνουν.

Αν καποιος που θελει να παρει 5870 τωρα καλλιστα βλεπει οτι το 470 κανει τα ιδια οποτε θα περιμενει 15 μερες να παει σε 470. Αλλα μολις δει τα +100ε που θα κανει θα αλλαξει γνωμη.

Παντα υπαρχουν ευκαιριες στα μεταχειρο, ειτε ΑΤΙ ειτε nvidia ειτε porsche k merc.

καλά εσύ πέρα βρέχει, συνεχίζεις τα offtopic και τις άσκοπες συγκρίσεις 480vs5970.

Μικρε, η τιμη καθοριζει την κατηγορια και οχι οι πυρηνες!

Ασε που το 5850 ανετα κλεβει την δευτερη θεση οποτε γουσταρει..

καλά εσύ πέρα βρέχει, συνεχίζεις τα offtopic και τις άσκοπες συγκρίσεις 480vs5970.

Ναι γιατι το 480 vs 5870 πολυ εχει νοημα με αυτες τις τιμες, ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΛΕΜΕ :hehe: που ειναι κανενα συγκριτικο σε dx11 Με τον ferbi να βγαζει 20% παραπανω απτον ανταγωνισμο, ΟΕΟ ???

Για να καταλάβουμε και εμείς οι υπόλοιποι...

Όπως και να έχει οι νέες nvidia είναι χαμένες από χέρι πριν καν κυκλοφορήσουν, έτσι??

Είτε θα είναι πιο ακριβές, είτε θα τρώνε χώμα, είτε ανούσιες, έχοντας παρόμοιες επιδόσεις με τις Αti..

Oπότε παιδια όπως καταλαβαίνετε, μην περιμένουμε τζάμπα, το ξέρουμε από τώρα το αποτέλεσμα

Και μην τολμήσει κανείς να ποστάρει αποτελέσματα.. θα περιμένουν οι "γνωστοί" στην γωνία..

Με την μεγάλη αγωνία βέβαια, μήπως βγάλουν 5-10 frames διαφορά από τις καρτάρες τους..

Θα είναι μεγάλο θέμα αυτό!

Εχουν Physx και cuda .... οπου κανεις αλλος δεν εχει! Να ενας λογος να παρεις nvidia....

Στο folding home το 480 Gtx θα νικαει χαλαρα το 5970 .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.