GoMaR Μάρτιος 10, 2010 #2221 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 εγω κρατησει σε quote το post του Tsakona:hehe:candyman : αλλο η κοροιδια και αλλο να φταιει ο πελατης.Η διαφορα στο eshop ειναι οτι και να μιλας σωστα ,απλα και ευγενικα θα αρχισουν να σου λενε για catalyst και ασχετοσυνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 10, 2010 #2222 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Προφανώς όταν κάποιοι "ουρλιάζουνε' μέσα στο e-shop ψάχνουν το δίκιο τους που τους το 'φαγε η μαρμάγκα, αλλά όσοι ουρλιάζουνε μέσα το Πλαίσιο είναι τραμπούκοι, εριστικοί και αγενείς. Nαι έτσι είναι και συμφωνώ απολύτως... Ηρεμα παιδια στα μαγαζια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 10, 2010 #2223 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Προφανώς όταν κάποιοι 'ουρλιάζουνε' μέσα στο e-shop ψάχνουν το δίκιο τους που τους το 'φαγε η μαρμάγκα, αλλά όσοι 'ουρλιάζουνε' μέσα το Πλαίσιο είναι τραμπούκοι, εριστικοί και αγενείς. Nαι έτσι είναι και συμφωνώ απολύτως... Candyman και γω ''πλαισιάκιας'' είμαι στο θέμα του service και του rma.....αλλά πραγματικά αγορίνα μου έχεις αρχίσει και καταντάς γραφικός.και μπορώ να σου φέρω καμιά 10αριά ποστ copy paste με το παραπάνω. και για όσους δεν κατάλαβαν να στο πω απλά.βαρέθηκα σε κάθε θέμα με πρόβλημα service να βγάζεις εγκάθετους τη Δ.Ο. και τα μέλη του TheLab που είμαστε πιο νηφάλιοι με περιπτώσεις του Plaisio από αυτές του e-shop.Αυτά τα δείγματα έδωσε το κάθε μαγαζί και αυτές τις εντυπώσεις μας αφήνει ωστέ να έχουμε ανάλογες αντιδράσεις.Δέξου την πραγματικότητα αλλιώς αν έχεις στοιχεία οτι μεροληπτούμε βγάλτα στη φόρα να τελειώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 10, 2010 #2224 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Candyman και γω ''πλαισιάκιας'' είμαι στο θέμα του service και του rma.....αλλά πραγματικά αγορίνα μου έχεις αρχίσει και καταντάς γραφικός.και μπορώ να σου φέρω καμιά 10αριά ποστ copy paste με το παραπάνω.και για όσους δεν κατάλαβαν να στο πω απλά.βαρέθηκα σε κάθε θέμα με πρόβλημα service να βγάζεις εγκάθετους τη Δ.Ο. και τα μέλη του TheLab που είμαστε πιο νηφάλιοι με περιπτώσεις του Plaisio από αυτές του e-shop.Αυτά τα δείγματα έδωσε το κάθε μαγαζί και αυτές τις εντυπώσεις μας αφήνει ωστέ να έχουμε ανάλογες αντιδράσεις.Δέξου την πραγματικότητα αλλιώς αν έχεις στοιχεία οτι μεροληπτούμε βγάλτα στη φόρα να τελειώνουμε.Δεν κατάλαβα, μου προσάπτεις ότι κατηγορώ την Δ.Ο.;;;; Αυτό κατάλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 10, 2010 #2225 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 σου προσάπτω οτι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σε αντίστοιχα θέματα θα κατηγορήσεις εμμέσως τα μέλη που δε γκρινιάζουν όσο στα θέματα του e-shop και επιπροσθέτως παλιότερα και τη Δ.Ο οτι ανέχεται αυτή τη κατάσταση, άρα και μας καλύπτει. Ξάστερα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 10, 2010 #2226 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 · Hidden Hidden σου προσάπτω οτι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ σε αντίστοιχα θέματα θα κατηγορήσεις εμμέσως τα μέλη που δε γκρινιάζουν όσο στα θέματα του e-shop και επιπροσθέτως παλιότερα και τη Δ.Ο οτι ανέχεται αυτή τη κατάσταση, άρα και μας καλύπτει. Ξάστερα πράγματα.Πρώτον μάθε ελληνικά γιατί η λέξη "κατηγορώ" ("ψευδώς" όπως προφανέστατα εννοείς) υποννοεί χρήση συκοφαντίας, κάτι που ποτέ δεν έκανα. Κατα δεύτερον το τι πιστεύω εγώ δεν σε αφορά. Μπορεί να διαφωνείς και δικαιωμά σου αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να γράφεις αυτές τις -ας μην τις χαρακτηρίσω- που γράφεις.Κατα τρίτον όλος ο συλλογισμός σου βασίζεται σε μια πεποίθηση που εσύ έχεις σχηματίσει μέσα στο μυαλό σου. Ξέρεις κάτι όμως; Ιt's YOUR problem, not mine!Το αν είναι ξάστερα τα πράγματα όσον αφορά εμένα ή εσένα άσε να το κρίνει κανας άλλος. Link to comment
greekfragma Μάρτιος 10, 2010 #2227 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Το αν είναι ξάστερα τα πράγματα όσον αφορά εμένα ή εσένα άσε να το κρίνει κανας άλλος. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 10, 2010 #2228 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Προτίμησα να διαγράψω το post καθώς ήταν περιττό να υπάρχει.Τα υπόλοιπα είναι θέμα της Δ.Ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zz13 Μάρτιος 11, 2010 #2229 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Θέλω να αγοράσω άδεια cd και dvd . Eίχα TDK . Να πάρω τα ίδια πάλι ή να πάρω τίποτα άλλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 11, 2010 #2230 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 Blast from the Past Gold Award Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 11, 2010 #2231 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 6 χρονια ? ποοο ποοοοο...αυτο κ αν ειναι ρεκορ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAX255 Μάρτιος 12, 2010 #2232 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Όταν κάνουμε διπλό κλικ για την ανάγνωση ενός e-mail τότε εκείνο ανοίγει σε νέο παράθυρο. Με μεσαίο κλικ πάνω στα μηνύματα ή στους φακέλους θα τα ανοίξει σε ένα καινούργιο tab το οποίο θα είναι στο παρασκήνιο. Όταν κλείνουμε τον Thunderbird, τα tab τα οποία είναι ήδη ανοιχτά και δεν έχουν κλείσει, θα αποθηκεύονται και την επόμενη φορά που θα ανοίγει το πρόγραμμα, θα γίνετε επαναφορά. Ωστόσο υπάρχει νέο Τab menu για να γίνεται ευκολότερη η εναλλαγή μεταξύ των tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 12, 2010 #2233 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Όταν κάνουμε διπλό κλικ για την ανάγνωση ενός e-mail τότε εκείνο ανοίγει σε νέο παράθυρο. Με μεσαίο κλικ πάνω στα μηνύματα ή στους φακέλους θα τα ανοίξει σε ένα καινούργιο tab το οποίο θα είναι στο παρασκήνιο. Όταν κλείνουμε τον Thunderbird, τα tab τα οποία είναι ήδη ανοιχτά και δεν έχουν κλείσει, θα αποθηκεύονται και την επόμενη φορά που θα ανοίγει το πρόγραμμα, θα γίνετε επαναφορά. Ωστόσο υπάρχει νέο Τab menu για να γίνεται ευκολότερη η εναλλαγή μεταξύ των tab.Μηπως εχει εσυ μπερδεψει τα tab του browser σου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Μάρτιος 13, 2010 #2234 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Και σε εσένα. Μείνετε στο θέμα παρακαλώ.εγώ πλάκα έκανα(νομίζω)τεσπα το σταματάω εδώ:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 14, 2010 #2235 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 Ρε παιδες, καταλαβαινω κατι λαθος? 89>85 σωστα? Τι διαολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 14, 2010 #2236 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2010 fail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas04060 Μάρτιος 15, 2010 #2237 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 15, 2010 #2238 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 Αμα βρεις ενα σκυλακι με γαλαζια ματακια και λευκα πατουσακια ειναι το δικο μου τηλ: 6978814642 [ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 16, 2010 #2239 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Μια χαρά παίζουν τα παιχνίδια χωρίς 5870. Και η περσινή 4870 ή η παλαιότερη 3870 κάνει. Τις ταινίες και τις μουσικές μπορούμε να τις σβήνουμε αφού τις δούμε. Τί χρειάζεται ένας δίσκος 2ΤΒ; Για να γεμίζει σκουπίδια. (και δεν μιλάω για επαγγελματίες).Όλη αυτή η μανία για παθητική διασκέδαση είναι υπ'οδηγούμενη ώστε να καταναλώνουμε σαν ζώα τα media. Ας μείνουμε με το ίδιο PC 3-4 χρόνια δεν έγινε και τίποτα.Όταν ήμουν πιτσιρίκος την έβγαλα με έναν 386sx από γυμνάσιο μέχρι και το λύκειο. Έπαθα τίποτα; Ίσα ίσα που είχα περισσότερες κοινωνικές επαφές απ'ότι τώρα.Οικονομία και σύνεση χρειάζεται, καταναλωτική συνείδηση που οδηγεί στην ορθή πρακτική.(μερικές φορές όμως αν δεν την πάθεις δεν μαθαίνεις).αλλο ενα τετοιο ποστ και σου δινω την ξαδερφη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 16, 2010 #2240 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 αλλο ενα τετοιο ποστ και σου δινω την ξαδερφη μου. Εγω που ειμαι τωρα με εναν Pentium 5ετίας, ειμαι υποψήφιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.