SCREPTOS Μάρτιος 3, 2010 #2201 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 Κόκκινη κάρτα έφαγα, γιατί ρε παιδιά??? Πρόσβαλα κανέναν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 3, 2010 #2202 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HKB0WmTgHzk&feature=player_embedded# Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάρτιος 4, 2010 #2203 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6xeHuLZzwU0&feature=player_embedded# αλλα βαλτο κ με καλη ποιοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 5, 2010 #2204 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 H nvidia μιλάει τόσο για το tesselation γιατί όλη η αρχιτεκτονική "fermi" εκεί βασίζεται στην ουσία και εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι στους μελλοντικούς τίτλους, DX11&Tesselation, Καληνύχτα...Arxagele ξημερωσε man, αλλα εσυ συνεχιζεις να τα βλεπεις ΝΥΧΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 5, 2010 #2205 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Έλα να μεταβούμε και εμείς σιγά σιγά οι poor χρήστες σε ssd!! Πως τα κατάφερες και έχασες το σημερινό θέμα αλλά ξέθαψες το περσινό, είναι απορίας άξιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Μάρτιος 5, 2010 #2206 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 xaxaxaxax!!Ανημέρωτος και άκυρος εντελώς και απ'ότι βλέπω τελικά η wd δεν θα ρίξει σύντομα τιςτιμές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 5, 2010 #2207 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 :boxed: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acme Μάρτιος 5, 2010 #2208 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Είμαστε λίγοι, γνωστοί ο ένας με τον άλλον. Ο "52 - 2" mr. νέοπας ψάρωσε δε λέω, αλλά σε μένα?? Κοίτα δεν στο παίζω κάνας παιχταράς γιατί πολύ απλά είμαι αλλά μύριζε από χιλιόμετρα ρε Acme.. Ιδικά όταν σε θυμάμαι να μη μπορείς να πετύχεις ελέφαντα στα 2 εκατοστά... Σκέψου γιατί κατηγορούν οι CSάδες ο ένας τον άλλον. Όπως πολύ σωστά είπες firemax.. θα ξεχάσετε και τα λίγα που ξέρατε in game. και γω που νομιζα οτι μετα απο τοσο καιρο θα ειχες οριμασει Ιακωβε...αλλα τελικα @@...το ιδιο μπουφος εχεις μεινει γμτ... κ τωρα που το σκεφτομαι μου μοιαζεις λιγο με ελεφαντα που σε ειχα δει απο κοντα...γιατι ειχες φαει κατι ψ0λ13$ τοτε που εγω ακομη ειμουν ο νουμπ κ συ εισουν ο Πρ0 ολντ σκουλ.... Κριμα που εμεινες μπουφος παντως....τεικ κερ ναου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Μάρτιος 5, 2010 #2209 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 5, 2010 #2210 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 παντως το red alert 3 ηταν σκετη αποτυχια +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis Μάρτιος 5, 2010 #2211 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Μάρτιος 5, 2010 #2212 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 ΠΩΠΩ ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΧΑΖΕΨΑ ΛΕΜΕ ΛΟΛ:hang2::hang2::mamba::mamba::yes4::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 6, 2010 #2213 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 nVidia FTW!!!! το πάθημα ας γίνει μάθημα xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 6, 2010 #2214 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Είδαμε και τα τελευταία κατορθώματα της πράσινης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
music4u Μάρτιος 7, 2010 #2215 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Μάρτιος 9, 2010 #2216 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Αν σε ενδιαφέρει το Τεννις, contact me... έχω μια ρακετα στην ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deedees Μάρτιος 9, 2010 #2217 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Γειά και από μένα.Εγώ από παλιούς παίχτες έχω ακουστά τον Χάγκαρ και έναν με ακατάλληλο όνομα Σφήνας κάτι...Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα κομιούνιτι και ελπίζω να νιώσουμε σύντομα. Άντε κανένας αντμίν να φτιάξει κανένα σέρβερ, θα είναι ωραία, ελπίζω να παίζουν και άτομα με μεγάλα σκιλ λέβελ, τουλάχιστο μιντ++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoglaroC Μάρτιος 9, 2010 #2218 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2010 Δεν είχα σκοπό να ποστάρω καν οσον αφορά την πράξη διότι τελικά έχω καταλάβει ότι τα πράματα δεν είναι τόσο αθώα.. Και πολλά άτομα που υποτίθεται πρέπει να κρατάνε τους σέρβερς καθαρούς, κάνουνε τα στραβά μάτια. Οπότε θα μηλίσω απλά για την συμπεριφορά και την ιδεολογία. Κοιτάξτε εκεί πάνω Jois και λοιπά για σας τα λέω.Μπορείτε να κοροιδευεται όποιον θέλετε.. και μένα δεν λεχω προβλημα. Αλλά να έρχεσαι μπροστά στη μάπα μου να μου πουλάς φιδιές περι skill στο ut νταξ, νιώσε. Και συν τοις άλλοις δε μένεις στα λόγια μόνο, μου 'χεις και το μποτάκι για να μου το αποδείξεις κιόλας,λες και γω είμαι ομοιος σου να σε συμεριστώ και να πάιξω μαζί σου.Άκου δω να μαθαίνεις.. το μπότινγκ δεν είναι καλό..πως το λένε. Ίσως τώρα που είσαι μικρός να σου φαίνεται μαγκιά.. αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Κόφτο όσο είναι καιρός πλζ. Θα σε κράζουνε μια ζωή και συ και οι υπόλοιποι εκεί πάνω που έχετε. Και κάτι ακόμα. Μη διανοηθείτε να μου πείται ότι τα περι μποτ είναι @@ριες και τέτοια. Σε μένα και σε 2-3 αλλους που σας εχουνε καταλάβει δεν περνάνε οι δικαιολογίες σας. Αυτά στο υπόλοιπο κομιούνιτι που έχει πιστέψει ότι παίζετε νορμαλ. Αυτούς κοροιδεύετε τους, δε με νοιάζει. Ας νοιάξει τους ίδιους.Και κομένα τα spam για duel.. αμ θέλω να παίξω δεν χρειάζεται να σπαμάρουμε όλο τον κόσμο. Αυτά τα ολίγα. Όποιος άλλος εκτός από αυτούς θέλει να μιλήσει ας μιλήσει τουλάχιστο με facts και όχι σαν τον Zerar και κάτι άλλους που χάφτουνε ότι τους δώσουνε να πουνε στο πιάτο και μιλάνε λέγοντας αερολογίες για να περνά η ώρα. Facts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάρτιος 10, 2010 #2219 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 delete me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 10, 2010 #2220 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 Προφανώς όταν κάποιοι 'ουρλιάζουνε' μέσα στο e-shop ψάχνουν το δίκιο τους που τους το 'φαγε η μαρμάγκα, αλλά όσοι 'ουρλιάζουνε' μέσα το Πλαίσιο είναι τραμπούκοι, εριστικοί και αγενείς. Nαι έτσι είναι και συμφωνώ απολύτως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.