Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
H nvidia μιλάει τόσο για το tesselation γιατί όλη η αρχιτεκτονική "fermi" εκεί βασίζεται στην ουσία και εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι στους μελλοντικούς τίτλους, DX11&Tesselation, Καληνύχτα...

Arxagele ξημερωσε man, αλλα εσυ συνεχιζεις να τα βλεπεις ΝΥΧΤΑ!

Είμαστε λίγοι, γνωστοί ο ένας με τον άλλον. Ο "52 - 2" mr. νέοπας ψάρωσε δε λέω, αλλά σε μένα?? Κοίτα δεν στο παίζω κάνας παιχταράς γιατί πολύ απλά είμαι :p αλλά μύριζε από χιλιόμετρα ρε Acme.. Ιδικά όταν σε θυμάμαι να μη μπορείς να πετύχεις ελέφαντα στα 2 εκατοστά... Σκέψου γιατί κατηγορούν οι CSάδες ο ένας τον άλλον. Όπως πολύ σωστά είπες firemax.. θα ξεχάσετε και τα λίγα που ξέρατε in game.

και γω που νομιζα οτι μετα απο τοσο καιρο θα ειχες οριμασει Ιακωβε...αλλα τελικα @@...το ιδιο μπουφος εχεις μεινει γμτ...

κ τωρα που το σκεφτομαι μου μοιαζεις λιγο με ελεφαντα που σε ειχα δει απο κοντα...γιατι ειχες φαει κατι ψ0λ13$ τοτε

που εγω ακομη ειμουν ο νουμπ κ συ εισουν ο Πρ0 ολντ σκουλ....

Κριμα που εμεινες μπουφος παντως....τεικ κερ ναου.... :)

Γειά και από μένα.

Εγώ από παλιούς παίχτες έχω ακουστά τον Χάγκαρ και έναν με ακατάλληλο όνομα Σφήνας κάτι...

Χαίρομαι που υπάρχει ακόμα κομιούνιτι και ελπίζω να νιώσουμε σύντομα.

Άντε κανένας αντμίν να φτιάξει κανένα σέρβερ, θα είναι ωραία, ελπίζω να παίζουν και άτομα με μεγάλα σκιλ λέβελ, τουλάχιστο μιντ++.

Δεν είχα σκοπό να ποστάρω καν οσον αφορά την πράξη διότι τελικά έχω καταλάβει ότι τα πράματα δεν είναι τόσο αθώα.. Και πολλά άτομα που υποτίθεται πρέπει να κρατάνε τους σέρβερς καθαρούς, κάνουνε τα στραβά μάτια. Οπότε θα μηλίσω απλά για την συμπεριφορά και την ιδεολογία. Κοιτάξτε εκεί πάνω Jois και λοιπά για σας τα λέω.

Μπορείτε να κοροιδευεται όποιον θέλετε.. και μένα δεν λεχω προβλημα. Αλλά να έρχεσαι μπροστά στη μάπα μου να μου πουλάς φιδιές περι skill στο ut νταξ, νιώσε. Και συν τοις άλλοις δε μένεις στα λόγια μόνο, μου 'χεις και το μποτάκι για να μου το αποδείξεις κιόλας,λες και γω είμαι ομοιος σου να σε συμεριστώ και να πάιξω μαζί σου.

Άκου δω να μαθαίνεις.. το μπότινγκ δεν είναι καλό..πως το λένε. Ίσως τώρα που είσαι μικρός να σου φαίνεται μαγκιά.. αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Κόφτο όσο είναι καιρός πλζ. Θα σε κράζουνε μια ζωή και συ και οι υπόλοιποι εκεί πάνω που έχετε. Και κάτι ακόμα. Μη διανοηθείτε να μου πείται ότι τα περι μποτ είναι @@ριες και τέτοια. Σε μένα και σε 2-3 αλλους που σας εχουνε καταλάβει δεν περνάνε οι δικαιολογίες σας. Αυτά στο υπόλοιπο κομιούνιτι που έχει πιστέψει ότι παίζετε νορμαλ. Αυτούς κοροιδεύετε τους, δε με νοιάζει. Ας νοιάξει τους ίδιους.

Και κομένα τα spam για duel.. αμ θέλω να παίξω δεν χρειάζεται να σπαμάρουμε όλο τον κόσμο. Αυτά τα ολίγα. Όποιος άλλος εκτός από αυτούς θέλει να μιλήσει ας μιλήσει τουλάχιστο με facts και όχι σαν τον Zerar και κάτι άλλους που χάφτουνε ότι τους δώσουνε να πουνε στο πιάτο και μιλάνε λέγοντας αερολογίες για να περνά η ώρα. Facts!

Προφανώς όταν κάποιοι 'ουρλιάζουνε' μέσα στο e-shop ψάχνουν το δίκιο τους που τους το 'φαγε η μαρμάγκα, αλλά όσοι 'ουρλιάζουνε' μέσα το Πλαίσιο είναι τραμπούκοι, εριστικοί και αγενείς. Nαι έτσι είναι και συμφωνώ απολύτως... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.