Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Guyz έχω πρόβλημα με την 5870....Μέχρι Δεκέμβρη όλα οκ ήταν.Μετά άρχησε να κάνει κολήματα και Frame drops.Μετά αρχίσανε τα artifact ...Να πώ την αλήθεια,την έχω κλοκάρει ουκ λίγες φορές...Βέβαια το κουτί δεν το έχω ανοίξει απο τότε.Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί τίποτα;Παίζει να είναι θέμα σκόνης,γιατί είναι γεμάτο..το είχε πάθει και μία 9800GTX που είχα πρίν...

Οταν ημουν πολυ μικρος ειχα εναν σκυλο. Τον ειχα τρελανει στο ξυλο...τον βαραγα τον βαραγα κι αυτος πηγε και ψοφησε.

Ο σκυλος εφταιγε η εγω?:getlost:

Ειναι σαφεστατο.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...παράγγειλα μαζί την Gigabyte X58A - UD3P και στο supported memory list στο site της gigabyte δεν βλέπω αυτές τις μνήμες https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.551021...

Να ανησυχήσω????? :fie:

εχω τη μητρικη που παρηγειλες, και τις ιδιες a-data αλλα τις gaming series, αυτες εδω :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Adata-Ddr3-6Gb-Kit-1600G-AD31600G002GU3K.htm

Παιζουν χωρις προβλημα, αρα δε νομιζω να εχεις ουτε με τις extreme...

Ερώτηση.. αυτή η κάρτα γραφικών λογικά με τις θερμοκρασίες που θα πιάνει θα μετατρέπετε και σε μαγκάλι. Εδώ η ερώτηση μου, θα μπορώ να βάζω 2 μπριζόλες μαζί. αχχαχαχαχααχ αντε να βγει στα 120-130 ευρουλακια να πάρω 2:computer:

παιδια ολα τα παραπανω για την περιοχη της αθηνα ειναι μουσια.Για τιμες και ποιοτητα πηγα σε ενα και γαμω τα μαστορια στη Μεταμορφωση transformers 666 (φαναρια ντολμαδες).Απο ποιοτητα κατασκευης και τιμες ειναι πρωτος οταν λεμε πρωτος πρωτος .μια επισκεψη θα σβησει καθε αμφιβολια .:victory::victory::victory::victory:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.