Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά ο Jerry έχει ένα αχτύπητο μηνυματάκι κάτω από το user name του: 哎呀你怪胎足够的翻译吗?

Babel Fish Translator: 哎呀你怪胎足够的翻译吗 = Oh your monstrous fetus enough translation :hehe:

Αν και έχω ένα NDA, μετά από την ανακοίνωση της nvidia θα πρέπει να το σπάσω.

Εθεάθη η απάντηση της ati, bulk sales ON τον απρίλη. Πραγματικά δεν το περίμενα πως θα την βγάλει. ATI 59999990 in da house!

Οποτε μας συμφερει το γυρναμε σε CUDA μολις δουμε τα σκουρα το γυρναμε σε PhysX μολις στριμωξουν κι εκει τα πραγματα μετα βγαζουμε το DX11 αχρηστο...και παει λεγοντας...και τελος πεταμε και ενα οfftopic για να κλεισει η παρασταση...:suicide:

edit

Θα ηταν πολυ πιο απλο και σωστο να κατηγορησετε την nvidia οτι μας κοροϊδευει τοσο καιρο.

Αυτές τις συζητήσεις τις αποφεύγω. Έχω πει 2-3 σελίδες πίσω πως ο καθένας αγοράζει με βάει τις ανάγκες του. Ποτέ δεν θα κατηγορούσα κάποιον γιατί π.χ. πήρε ΑΤΙ. Δεν κάνω εγώ ούτε κανένας κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός.

Απο κει και πέρα εγώ προσωπικά GTX480 δεν έχω σκοπό να πάρω καθώς ποτέ δεν πέταγα λεφτά για κάρτες γραφικών. Δεν με ενδιαφέρει να έχω το ταχύτερο pc και να το επιδεικνύω π.χ. σε forum. Με ενδιαφέρει να αγοράζω κάτι που να με καλύπτει στις επιδόσεις και στο budget που έχω. Πιστεύω και οι περισσότεροι...

Δεν πειθεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.