papadopoulos Φεβρουάριος 15, 2010 #2141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 Μαλλον και οι δυο αναφερονται σε μενα, αφου εχουν κανει quote στα λεγομενα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papadopoulos Φεβρουάριος 15, 2010 #2142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2010 θα επαιρνα οσο γινεται μεγαλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Φεβρουάριος 16, 2010 #2143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Εχω κλεισει 17 ωρες συνολο στο clear sky και ακομα εχω πολυ δρομο μεχρι να τελειωσει, θελω να παω για δευτερη φορα το SoC απ'την αρχη ως το τελος οταν βγει το lurk 1.1 και μετα στο καπακι CoP αν μπορεσω να βρω καπου την γερμανικη limited με τον αναπτηρα σε καλη τιμη, ( αν και το deal για τα 10 ευρω στο steam ακουγεται tempting ) Νομιζεις εχω ορεξη να βαλω και αλλα παιχνιδια να καθονται στο ραφι ? To metro είναι ένα must play παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
papadopoulos Φεβρουάριος 16, 2010 #2144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2010 Ρε παιδια, ασχετο αλλα μπορειτε να βοηθησετε με το UTube? Eδω και 2 μερες δεν εμφανιζονται τα σχολια κατω απ τα βιντεο, πρεπει να να γραψεις κατι για να εμφανιστει η επιλογη "show all comments"... Σε αλλο pc πoυ δοκιμασα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Μηπως φταιει ο ie8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 17, 2010 #2145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Καλο ειναι να γράφεις με μικρά γιατι με τα κεφάλαια είναι σαν να φωνάζεις και ειναι κουραστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 17, 2010 #2146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 Και λιγο πιο πεζά αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisx360 Φεβρουάριος 17, 2010 #2147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2010 ok το Caps πατηθηκε :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 18, 2010 #2148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Εγώ προσωπικά έχω φτάσει να περιμένω να ακούσω, σε πολλά πράγματα, την αλήθεια από τον Λαζόπουλο διότι πλέον κάνουν μπαμ όλοι αυτοί οι πληρωμένοι.... εμπειρογνώμονες στην TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 18, 2010 #2149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Και όμως, Ζαν Λουκ, και όμως.... Υ.Γ. Έκανα edit και έβαλα και την Ελληνοφρένεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 18, 2010 #2150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Και όμως, Ζαν Λουκ, και όμως....Υ.Γ. Έκανα edit και έβαλα και την Ελληνοφρένεια Θα προτιμουσα να πεις οτι η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols παρα αυτο που τελικα ειπες. Μιλας για τον μεγα λαικιστη που θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για τα νουμερα ,αυτον που τα μισα που κραζει τα χει κανει στο παρελθον ο ιδιος και η εμπλοκη του σε βρωμοδουλειες θυμιζει τον "Ταρζαν" που απο τη μια αποκαλυπτει και απο την αλλη η βρωμα ειναι αισθητη ως εδω. -Αν και οι 10 Μικροι Μητσοι προσωπικα τους θεωρω οτι ειναι στο τοπ 10 της Ελληνικης τιβι απο τη "Γενεcη" της.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 18, 2010 #2151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Θα προτιμουσα να πεις οτι η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols παρα αυτο που τελικα ειπες.Μιλας για τον μεγα λαικιστη που θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για τα νουμερα ,αυτον που τα μισα που κραζει τα χει κανει στο παρελθον ο ιδιος και η εμπλοκη του σε βρωμοδουλειες θυμιζει τον "Ταρζαν" που απο τη μια αποκαλυπτει και απο την αλλη η βρωμα ειναι αισθητη ως εδω.-Αν και οι 10 Μικροι Μητσοι προσωπικα τους θεωρω οτι ειναι στο τοπ 10 της Ελληνικης τιβι απο τη "Γενεcη" της.-θα σου απαντήσω με πμ για να μην ξεφύγουμε.:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Φεβρουάριος 18, 2010 #2152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2010 Ρεαλιστικό και game συνήθως δεν πάνε μαζί ξέρεις..από παλιά..πάρε κανα AK και βγές στην ομόνοια για ρεαλισμό.. Ευχαριστω φιλε για την προταση σου αλλα δεν μπορω να το κανω ειμαι καλο παιδι κατα βαθος πιστευω. Ουτε τα ΑK τα παω, ουτε τις κουκουλες ουτε τις μολοτοφ. Αυτα ειναι πρακτικες αλλωνων αν οχι δικες σου... μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ H ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ TOY ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟY !!! Ευλογησον με δεσποτα Matia Αλληλουια όσο για το CSαπλά μπορούσες να πείς ότι δεν σου άρεσε....αντιρεαλιστική και γελοία μάλλον είναι η παρατήρηση σου..no offense:victory:[ Συγγνωμη αμα σου προσεβαλα το αγαπημενο σου παιχνιδι με τοση...ωμοτητα. Για παιχνιδι μιλουσα και οχι για σενα αμα δεν κανω λαθος, πολυ προσωπικα το πηρες. Τα παντα ειναι σχετικα οχι μονο για το τι πιστευω εγω αλλα και για το τι πιστευεις εσυ so no offence ο καθενας με την γνωμη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 19, 2010 #2153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2010 ασχετο με το θεμα αλλα ....ατιμε DJD ακομα σε βριζω που για λαμπες και υγρα watercooling χρειαστηκε να τα παραγγειλουμε απο Καναδα.....μεχρι και εκτελωνιστες ειχαμε γινει ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 20, 2010 #2154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Υπερτιμημενη????H 5770 ειναι ισως η πιο value for money καρτα αυτη την στιγμη μαζι με την 5850.Επισης τo DX11 ειναι ηδη εδω -> Battlefield 2 / Metro 2033 / Dirt 2 κτλ κτλ. Οποτε μια καρτα με DX11 τωρα δεν ειναι ακυρη αγορα.Επισης με λιγο o/c φτανεις την 4890 και αποφευγεις τα μειονεκτηματα της.+1 κι απο μενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 20, 2010 #2155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 αυτοκτόνα κοπελιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Φεβρουάριος 20, 2010 #2156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 προφανως μπερδευτηκατε με το site του Cosmopolitan παιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 21, 2010 #2157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Ετσι είναι τα καλά μαγαζιά. Κάνουν ότι θέλουν και μετά διαφοροι υστερόβουλοι τα εκθειάζουν κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 21, 2010 #2158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Ναι μωρέ γιατί τα άλλα καλά μαγαζιά αμά σου χαλάσει κάνεις προσευχή στο Αλλάχ, Βούδα και κάνεις εμβάθυνση στο Τάο για να σου αλλάξουν κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 21, 2010 #2159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 · Hidden Hidden Ζήτω το Πλαίσιο λοιπον. Και η ανακύκλωση..Ηey έχω μια ιδέα. Θέλω μια κάμερα να τραβήξω κάτι πλάνα. Θα πάρω μια από το Πλαίσιο να κάνω δουλειά μου, μετά θα την επσιτρέψω και καλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και θα πάρω μια VGA, μετά από 8 μήνες θα την κάψω και θα την επιστρέψω και θα μου την αλλάξουν χωρίς καν να την ελέγξουν. Ετσι είναι τα καλά μαγαζιά και κυρίως έτσι είναι οι ακόμα καλύτεροι αγοραστές. Ζήτω μας! Link to comment
Candyman Φεβρουάριος 21, 2010 #2160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 Δεν φτάνει που σε στείλανε και βολτίτσα να ξεσκάσεις, και παραπονιέσαι κι απο πάνω αχάριστε; Y.Γ. Επειδή παίζει και να φάω και κάρτα για "εξύβριση" να αναφέρω πως το παραπάνω ποστ είναι χιουμοριστικό και ΔΕΝ βρίζω τον firekiller. Σας έχω ικανούς γι' αυτό το λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.