Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
Εχω κλεισει 17 ωρες συνολο στο clear sky και ακομα εχω πολυ δρομο μεχρι να τελειωσει, θελω να παω για δευτερη φορα το SoC απ'την αρχη ως το τελος οταν βγει το lurk 1.1 και μετα στο καπακι CoP αν μπορεσω να βρω καπου την γερμανικη limited με τον αναπτηρα σε καλη τιμη, ( αν και το deal για τα 10 ευρω στο steam ακουγεται tempting )

Νομιζεις εχω ορεξη να βαλω και αλλα παιχνιδια να καθονται στο ραφι ? :hehe:

To metro είναι ένα must play παιχνίδι :D

Ρε παιδια, ασχετο αλλα μπορειτε να βοηθησετε με το UTube? Eδω και 2 μερες δεν εμφανιζονται τα σχολια κατω απ τα βιντεο, πρεπει να να γραψεις κατι για να εμφανιστει η επιλογη "show all comments"... Σε αλλο pc πoυ δοκιμασα δεν υπαρχει τετοιο προβλημα. Μηπως φταιει ο ie8?

Εγώ προσωπικά έχω φτάσει να περιμένω να ακούσω, σε πολλά πράγματα, την αλήθεια από τον Λαζόπουλο διότι πλέον κάνουν μπαμ όλοι αυτοί οι πληρωμένοι.... εμπειρογνώμονες στην TV.

picard-facepalm.jpg

Και όμως, Ζαν Λουκ, και όμως....

Υ.Γ. Έκανα edit και έβαλα και την Ελληνοφρένεια :p

Θα προτιμουσα να πεις οτι η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols παρα αυτο που τελικα ειπες.

Μιλας για τον μεγα λαικιστη που θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για τα νουμερα ,αυτον που τα μισα που κραζει τα χει κανει στο παρελθον ο ιδιος και η εμπλοκη του σε βρωμοδουλειες θυμιζει τον "Ταρζαν" που απο τη μια αποκαλυπτει και απο την αλλη η βρωμα ειναι αισθητη ως εδω.

-Αν και οι 10 Μικροι Μητσοι προσωπικα τους θεωρω οτι ειναι στο τοπ 10 της Ελληνικης τιβι απο τη "Γενεcη" της.-

Θα προτιμουσα να πεις οτι η αληθεια βρισκεται στους Sex Pistols παρα αυτο που τελικα ειπες.

Μιλας για τον μεγα λαικιστη που θα κανει τα ΠΑΝΤΑ για τα νουμερα ,αυτον που τα μισα που κραζει τα χει κανει στο παρελθον ο ιδιος και η εμπλοκη του σε βρωμοδουλειες θυμιζει τον "Ταρζαν" που απο τη μια αποκαλυπτει και απο την αλλη η βρωμα ειναι αισθητη ως εδω.

-Αν και οι 10 Μικροι Μητσοι προσωπικα τους θεωρω οτι ειναι στο τοπ 10 της Ελληνικης τιβι απο τη "Γενεcη" της.-

θα σου απαντήσω με πμ για να μην ξεφύγουμε.:OT:

Ρεαλιστικό και game συνήθως δεν πάνε μαζί ξέρεις..από παλιά..πάρε κανα AK και βγές στην ομόνοια για ρεαλισμό..

Ευχαριστω φιλε για την προταση σου αλλα δεν μπορω να το κανω ειμαι καλο παιδι κατα βαθος πιστευω. :D

Ουτε τα ΑK τα παω, ουτε τις κουκουλες ουτε τις μολοτοφ.

Αυτα ειναι πρακτικες αλλωνων αν οχι δικες σου...

μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ H ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ TOY ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟY !!!

Ευλογησον με δεσποτα Matia

Αλληλουια

όσο για το CSαπλά μπορούσες να πείς ότι δεν σου άρεσε....αντιρεαλιστική και γελοία μάλλον είναι η παρατήρηση σου..no offense:victory:[

Συγγνωμη αμα σου προσεβαλα το αγαπημενο σου παιχνιδι με τοση...ωμοτητα.

Για παιχνιδι μιλουσα και οχι για σενα αμα δεν κανω λαθος, πολυ προσωπικα το πηρες.

Τα παντα ειναι σχετικα οχι μονο για το τι πιστευω εγω αλλα και για το τι πιστευεις εσυ so no offence ο καθενας με την γνωμη του.

Υπερτιμημενη????

H 5770 ειναι ισως η πιο value for money καρτα αυτη την στιγμη μαζι με την 5850.

Επισης τo DX11 ειναι ηδη εδω -> Battlefield 2 / Metro 2033 / Dirt 2 κτλ κτλ. Οποτε μια καρτα με DX11 τωρα δεν ειναι ακυρη αγορα.

Επισης με λιγο o/c φτανεις την 4890 και αποφευγεις τα μειονεκτηματα της.

+1 κι απο μενα!!

Hidden

Ζήτω το Πλαίσιο λοιπον. Και η ανακύκλωση..

Ηey έχω μια ιδέα. Θέλω μια κάμερα να τραβήξω κάτι πλάνα. Θα πάρω μια από το Πλαίσιο να κάνω δουλειά μου, μετά θα την επσιτρέψω και καλά δεν έμεινα ευχαριστημένος και θα πάρω μια VGA, μετά από 8 μήνες θα την κάψω και θα την επιστρέψω και θα μου την αλλάξουν χωρίς καν να την ελέγξουν. Ετσι είναι τα καλά μαγαζιά και κυρίως έτσι είναι οι ακόμα καλύτεροι αγοραστές. Ζήτω μας!

Δεν φτάνει που σε στείλανε και βολτίτσα να ξεσκάσεις, και παραπονιέσαι κι απο πάνω αχάριστε; :D:p

Y.Γ. Επειδή παίζει και να φάω και κάρτα για "εξύβριση" να αναφέρω πως το παραπάνω ποστ είναι χιουμοριστικό και ΔΕΝ βρίζω τον firekiller. Σας έχω ικανούς γι' αυτό το λέω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.