Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

criss_x

Συγνώμη ρε φίλε κιόλας, αλλά μπήκες σε ένα θέμα ενός χρόνου που κάποιος άνθρωπος κάνει έναν οδηγό για να πετάξεις το τι αισθάνεσαι εσύ για τα xp,τα vista και τα 7? Δεν μας ενδιαφέρει ρε μεγάλε. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου απαντήσω πάνω στην άποψή σου. Αν θέλεις να συζητήσεις τέτοιο θέμα, άνοιξε καινούριο topic.

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply
:hehe::hehe::hehe: Ναί άσε! :hehe::hehe::hehe:

Ψήνεσε να μπούμε;

με τι να μπω ρε συ, με την 1950xtx του αδερφόυ μου σε 1600x1200 στην 2209wa που έχει native 1680x1050 :confused::D

έβαλα λίγο την κάρτα του little bro να κάνω backup τον σκληρό, είπαμε, από βδομάδα θα είμαι jet πάλι :dirol:

add σε έκανα στο παιχνίδι, σε έχω και στην friends list (εσύ δεν με βλέπεις; ), και στο xfire σου έστειλα invitation... για check

Υπάρχει και το πολλαπλή παράθεση για τα ποστ σου :)

για να δει το new reply το έκανα βρε... αμάν δλδ :...: :shout:

ps: θύμισέ μου να σε σφάξω στη retail :triniti:

[edit κατά συμβουλή του πολυαγαπημένου sirdiman] Ασε Μάνο μην κάει η καημενούλα, έχει και 5 χρόνια στην πλάτη, δεν είναι για Bad Company 2 σε 22'' :hehe: . Εδώ γονατίζουν 5870 και quads, που να πάω ξυπόλυτος στ'αγκάθια. Θέλω να τη δώσω κι όλας, άσε μην τρέχουμε :D

Αγαπητέ Γιαννάκη φτάνουμε στο τέλος! Καλό θα είναι να ξέρεις ότι στο TheLab.gr και γενικότερα στα forums ο κόσμος αντιπαθεί γρήγορα τους spammers. Δεν ξέρεις τι είναι spammer μικρέ Γιαννάκη; Ας σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις:

post #1: γεια

post#2: σας

post#3: θα ηθελα ...

.................................

.................................

post#v: ας πω λοιπον το προβλημα μου......

Αυτός αγαπητέ Γιαννάκη είναι κλασσική περίπτωση spammer. Ενώ όλα αυτά που γράφει μπορεί να τα καταχωρήσει σε μόνο (ουάου! ναι μόνο!) ένα post, προτιμά να τα σπάσει σε πολλά διαφορετικά.

:flower:

Oπου να ναι θα δεις καπνους απο το pc, μην τρομαξεις! απο τους catalyst θα ειναι...

Για καλο και για κακο, βγαλε το pc στο μπαλκονι, ειναι ατιμο πραμα η ΑΤΙ! Ποτε δε ξερεις τι θα σου βγαλει....και ειδικα δωσε βαση στα restart και εννοειται οτι θα παρεις και την παρακατω στολη

73041554.jpg

Τον candyman να ακους, εχει master σε catalyst!

Φιλαρακο joke, να χαρεις την καρτουλα σου! Ναι ειναι ωραιες οι αλλαγες, οταν πας ειδικα και σε καλυτερο προιον!

Να εισαι καλα φιλε ...κανε μου μια χάρη...ριξε μια ματια στο θέμα που εχω γαι τους δισκους esata και φερε γνωμες ...νομιζω ειναι σοβαρο ....

Οταν εμπαινες στο σινεμα σου εταξαν οτι θα δεις τον Πολιτη Κεην?

Ο Πολιτης Κεην ειναι μια ανιαρη σουπα. Πολυ υπερτιμημενο κατα τη γνωμη μου, δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο ή ενδιαφερον:)

Ο Πολιτης Κεην ειναι μια ανιαρη σουπα. Πολυ υπερτιμημενο κατα τη γνωμη μου, δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο ή ενδιαφερον:)

για πες καμια ταινια που σου αρεσε πολυ να δω το γουστο σου!

Eισαι εκτος θεματος τελειως μια και το νημα αφορα το Avatar ,θα ηθελα ή εδω ή στο παραδιπλα θεμα να μου υποδειξεις ταινιες που δεν ειναι σουπες.

Eισαι εκτος θεματος τελειως μια και το νημα αφορα το Avatar ,θα ηθελα ή εδω ή στο παραδιπλα θεμα να μου υποδειξεις ταινιες που δεν ειναι σουπες.

Μα δεν ανεφερα εγω πρωτος το Πολιτη Κεην, απλα σχολιασα.

Τι θα βγει αν σου πω ποιες ειναι οι καλυτερες μου ταινιες, θα βγαλεις καποιο συμπερασμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.