Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Βρε Candyman όλο τέτοιες ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ μ@μ@κίες ποτσάρεις..... :D

Tα πινάκια του 6πινου και του 8πινου (σαν μέταλλο και σαν επαφή) είναι ΙΔΙΑ....Τα κίτρινα καλώδια, είναι ΙΔΙΑ... Η διατομή τους είναι ΙΔΙΑ....

Για πες μου καμιά διαφορά εσύ..... :D

Βρε Candyman όλο τέτοιες ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ μ@μ@κίες ποτσάρεις..... :D

Tα πινάκια του 6πινου και του 8πινου (σαν μέταλλο και σαν επαφή) είναι ΙΔΙΑ....Τα κίτρινα καλώδια, είναι ΙΔΙΑ... Η διατομή τους είναι ΙΔΙΑ....

Για πες μου καμιά διαφορά εσύ..... :D

Τώρα τι να απαντήσω σε ένα τέτοιο ακλόνητο επιχείρημα;

μιλωντας για ηλεκτρολογικα, 6πινα και 8πινα, candyman και Athanasios γνωριζετε ποιος εχει σχεδιασει τα PSUs Hipro-Tech? (http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Hipro-Tech-1200W-ST-1200E-AF.htm)

μαλλον οχι...

Μυρουδια δεν εχουν παρει! Απλα λενε τα δικα τους....

Άστο καλύτερα seb.

@hipro: Kαλά εντάξει δες που είναι γεφυρωμένα τα καλώδια. Τι να σου πω ρε φίλε δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία για flame.

Φίλε, είναι βασικές γνώσεις ηλεκτρολόγου αυτές και δεν είναι θεωρία... είναι ο ίδιος λόγος γιατί σε πάμπολλα φορτία βάζεις πολλαπλούς αγωγούς, δηλαδή για να έχεις καταμερισμό του ρεύματος. Η τάση καθορίζει την μόνωση, ο αγωγός το φορτίο (ρεύμα).

Επίσης στα ηλεκτρονικά φορτία που το ρεύμα κάθε άλλο παρά ημίτονο είναι, ο αγωγός γείωσης μπορεί να φέρει το ίδιο ρεύμα με τους αγωγούς τροφοδοσίας.

@Nick-firestorm: Η Seventeam?

Βρε Candyman, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με αυτά τα EDIT που κάνεις ΣΕ ΚΑΘΕ post σου....

Διαβάζεις τα παρακάτω posts και ΜΕΤΑ κάνεις EDIT σε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ σου, για να "συμπληρώσεις κείμενο" να μη γίνεις ρόμπα.....ΕΛΕΟΡ......

Π.Χ.

Αυτό ΗΤΑΝ το ΠΡΩΤΟ ποστ:

AWG 8 βάζουνε το ξέρουμε.

Εγώ ένα πράμα σου λέω. Βάλε εσύ σε 295 τα 6πινα και τρέξε game. Και αν παίξουν σωστά έλα να μου πεις ότι το 8πινο είναι άχρηστο.

......και ΜΕΤΑ, έγινε ΑΥΤΟ:

AWG 8 βάζουνε minimum.

Εγώ ένα πράμα σου λέω. Βάλε εσύ σε 295 τα 6πινα και τρέξε vantage. Και αν παίξουν σωστά έλα να μου πεις ότι το 8πινο είναι άχρηστο.

Θα έχεις voltage drop και το ξέρουμε αμφότεροι. To πόσο εξαρτάται από το τροφοδοτικό.

Δεν έχω πει ότι η 8πινη "βγάζει παραπάνω ρεύμα" όπως χαρακτηριστικά είπες ότι λέω, αλλά ότι "σηκώνει" παραπάνω φορτίο. Αν βάλεις 6πινη σε 8πινο και γειώσεις τα δύο ελευθερα pin ΝΑΙ μεν η κάρτα θα παίξει γιατί έχει sensing στα βύσματα αλλά ΔΕΝ θα τροφοδοτείται επαρκώς ΕΚΤΟΣ αν το psu δίνει στο καλώδιο αρκετό φορτίο. Εξαρτάται την κατασκευή.

Απο κει και πέρα εγώ έχω μιλήσει για amperes, δεν είπα ότι το έξτρα βύσμα δίνει παραπάνω ρεύμα.

Τώρα αν θες να λές ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται και ότι το 6πινο δεν έχει διαφορά από το 8πινο, δεν με απασχολεί καθόλου.

Αν θες να μιλάς με ειρωνείες επίσης δεν με απασχολεί.

Εγώ τουλάχιστον κάνω EDIT για να διορθώσω τυχόν ορθογραφικά λάθη Ή όταν το κάνω γράφω από ΚΑΤΩ: EDIT: μπλα, μπλα, μπλα....

Τώρα όσο για τα ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα που υπογράμμισα μέσα στο ποστς σου, κάτσε διάβασε αυτά που έχεις γράψει απ'την αρχή, μετά σήκω και πήγαινε μπροστά στον καθρέπτη σου και πες μου ΤΙ βλέπεις?....

Από εμένα, καλή σας νύκτα (πάω να μπεντσάρω τώρα - αλήθεια - )το τερατάκι με ΔΥΟ ΕΞΑΠΙΝΑ πάνω και ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ.... :p

Βρε Candyman, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με αυτά τα EDIT που κάνεις ΣΕ ΚΑΘΕ post σου....

Διαβάζεις τα παρακάτω posts και ΜΕΤΑ κάνεις EDIT σε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ σου, για να "συμπληρώσεις κείμενο" να μη γίνεις ρόμπα.....ΕΛΕΟΡ......

Π.Χ.

Αυτό ΗΤΑΝ το ΠΡΩΤΟ ποστ:

......και ΜΕΤΑ, έγινε ΑΥΤΟ:

Εγώ τουλάχιστον κάνω EDIT για να διορθώσω τυχόν ορθογραφικά λάθη Ή όταν το κάνω γράφω από ΚΑΤΩ: EDIT: μπλα, μπλα, μπλα....

Τώρα όσο για τα ΚΟΚΚΙΝΑ γράμματα που υπογράμμισα μέσα στο ποστς σου, κάτσε διάβασε αυτά που έχεις γράψει απ'την αρχή, μετά σήκω και πήγαινε μπροστά στον καθρέπτη σου και πες μου ΤΙ βλέπεις?....

Από εμένα, καλη σας νύκτα (πάω να μπεντσάρω τώρα - αλήθεια - το τερατάκι με ΔΥΟ ΕΞΑΠΙΝΑ πάνω και ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΦΟΡΤΙΟ.... :p

Κάνω edit για να προσθέσω όχι να αφαιρέσω.

Και τις ειρωνίες σου προς εμένα κόφτες γιατί δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Αλλά τι να περιμένα, το ξέρουμε ότι απολαμβάνεις ασυλία.

Κάνω edit για να προσθέσω όχι να αφαιρέσω.

Τώρα άντε να κάνεις κανά rebranding με τιμή πώλησης 200% πάνω και τις ειρωνίες σου προς εμένα κόφτες γιατί δεν σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Αλλά τι να περιμένα, το ξέρουμε ότι απολαμβάνεις ασυλία.

Τι ασυλία βρε ΜΠΟΥΦΟ!....

P.M. σε μένα από ΝΩΡΙΣ για την πάρτυ σου.....

Λάβατε μία Κόκκινη Κάρτα από το TheLab.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ/ή hipro5,

Λάβατε μία Κόκκινη Κάρτα από το TheLab.gr.

Αιτία: Χρήση υβριστικής γλώσσας

Αυτή η Κόκκινη Κάρτα σας στοιχίζει 2 πόντο(πόντους). Μέγιστο όριο πόντων ποινών είναι οι 5. Σε περίπτωση που συμπληρώσετε 5 πόντους, θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας αυτόματα για 5 ημέρες. Η κάρτα θα μείνει 'χρεωμένη' στο λογαριασμό σας μέχρι να λήξει. Σοβαρές ποινές δεν λήγουν ποτέ.

Αρχική καταχώρηση:

http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062753709

Παράθεση:

Βρε Candyman όλο τέτοιες ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ μ@μ@κίες ποτσάρεις.....

Για πες μου καμιά διαφορά εσύ.....

Με εκτίμηση,

TheLab.gr

EDIT: ....και ΑΛΛΟΥΣ 2 πόντους που θα φάω τώρα!.....

κοψε το spam τωρα που ειναι νωρις.

Οπου να ναι μπαινει ο Αστρολαβος.

Sorry,ποιό spam...? νέο μέλος είμαι και απλά δεν έχω ξαναδεί τόσο καλό ελληνικό site για tuning σε pc,τι κακό κάνω,γι 'αυτή την δουλειά δεν είναι τα forum? για να λέμε τις απόψεις μας?:confused:

Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να παρεξηγήσω κάποιον ακόμα δεν έγινα μέλος...!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έγινε όλο αυτό. Σας μιλαει ένα άτομο σαν το HIPRO 5 ο οποίος έχει φάει τη ζωή του πάνω σε αυτά. Είναι ο καλύτερος ocer στον κόσμο, εάν είχε και λίγο σπρώξιμο από της εταιρείες, επίσης έχει βγάλει και σχεδιάσει τροφοδοτικά. Ποιος ο λόγος να αμφισβητούμε ένα τέτοιο άτομο όταν ακόμα και η δουλεία του εάν δεν κάνω λάθος είναι ηλεκτρονικός

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.