dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 #2041 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 ?απλα βαλε το τηλεφωνο και πατα αναζητηση:toomuchneεμενα του σπιτιού μου δοκιμαστικά που έβαλα δεν το βρήκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 13, 2010 #2042 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 13, 2010 #2043 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 όταν παίρνεις καινόύργιο τηλ μπορείς να επιλέξεις να είσαι "unlisted" στους καταλόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #2044 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 14, 2010 #2045 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ξεφτίλα ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #2046 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ξεφτίλα ρε παιδιά...ξεφτιλα γιατι?ουτε υβριστικο ειναι γι αυτους που πιστευουν ουτε τιποτα.απλα κατι χιουμοριστικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 14, 2010 #2047 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ξεφτιλα γιατι?ουτε υβριστικο ειναι γι αυτους που πιστευουν ουτε τιποτα. απλα κατι χιουμοριστικο. τι δεν ειναι υβριστικο ρε φίλε; πλάκα μας κάνεις; υβριστικο και προσβλητικό όσο δεν παίρνει είναι. δηλαδή αν αρχίσω εγώ να δημοσιεύω καραγκιοζιλίκια με τον όποιο θεο πιστεύεις (αν έχεις κανενα) δεν θα σε νοιάξει και θα γελάσεις ; Που φτάσαμε ρε, να προσπαθούν μερικοί στόκοι να μας πείσουν ότι το μαύρο ειναι άσπρο...Τι να πώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 14, 2010 #2048 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 Θα συμφωνήσω με τον απο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karababas Ιανουάριος 14, 2010 #2049 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 ξεφτιλα γιατι?ουτε υβριστικο ειναι γι αυτους που πιστευουν ουτε τιποτα.απλα κατι χιουμοριστικο.Άμα η εικόνα είχε το πρόσωπο του Μωάμεθ και υπήρχε εδώ κανένας μωαμεθανός θα είχε γίνει της τρελής... Θα σε έκραζε για μήνες. Αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με χριστιανισμό, η ιεροσυλία απλά δεν υφίσταται, δεν υπάρχει καν σαν λέξη, κανείς δεν προσβάλλει, κανείς δεν ενοχλείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #2050 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 τι δεν ειναι υβριστικο ρε φίλε; πλάκα μας κάνεις; υβριστικο και προσβλητικό όσο δεν παίρνει είναι. δηλαδή αν αρχίσω εγώ να δημοσιεύω καραγκιοζιλίκια με τον όποιο θεο πιστεύεις (αν έχεις κανενα) δεν θα σε νοιάξει και θα γελάσεις ; Που φτάσαμε ρε, να προσπαθούν μερικοί στόκοι να μας πείσουν ότι το μαύρο ειναι άσπρο...Τι να πώ... στοκους να αποκαλεις τους φιλους σου. "Χριστιανε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 14, 2010 #2051 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 θα παμε στην κολαση οσοι γελασαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 14, 2010 #2052 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 θα παμε στην κολαση οσοι γελασαμε; κλεισε ενα ticket και για μενα:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 14, 2010 #2053 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2010 θα παμε στην κολαση οσοι γελασαμε; μαλλον ναι,γιατι ειμαστε λιγοτεροι απο τους δηθεν χριστιανους που ειναι χριστιανοι οποτε τους συμφερει. ελεος ο φανατισμος ο ιδιος για μια εικονα καλοπροαιρετη κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 15, 2010 #2054 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 Προσεχε τους κανονες αρχηγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanis1416003414 Ιανουάριος 15, 2010 #2055 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2010 λοιπον κτιν καλι χρονια!δευτερον ειμαι πολυ ανορθογραφος γιαφτο οτι κιαν διτε ζιτω σιγνωμη........που λετε εφτιαχα ενα υπολογιστη asusp6t delux v2..5870x2 crossfire.6gb corsair 1866 ram kit...i7 920 και θελω την γνωμη σας .Επεισης να αναφερω οτι ακριβως το ιδιο συστυμα που βλεπετε με διαφορα οτι ειχα την 5970 και δεν ξερω για ποιο λογο μου εβγαζε μονο 20 fps στο crysis. το συστημα το εχω φτιαξει εδω και 2 μερες γιαυτο και μπορεσα να αλλαξω την 5970 με τις 2 5870. θελω την γνωμη σας.επεισης θελω να μαθω που θα βρω το textures για το crysis αυτο που κανει τα γραφικα πιο αληθινα , συνεργαζεται με τις ati αυτο το προγραμμα ή μονο με nvidia ;Να επισημανω οτι ο υπολογιστης αυτητη στιγμη ειναι στο πλαισιο για την αλλαγη των καρτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Ιανουάριος 17, 2010 #2056 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 μη χρησιμοποιείτε λέξεις που δεν καταλαβαίνετε, αλλιώς δείτε εδώσυγχαρητήρια στους νικητές, και ένα μεγάλο "F..k you" σε αυτούς που γράφτηκαν μόνο για τα δώρα και κάνουν και παράπονα Δεν καταλαβα πως έγινε η κλήρωση και ρώτησα. Ο Κώστας όμως μου εξήγησε και κατάλαβα μια χαρα. Εσένα ποιος σου είπε οτι δεν καταλαβαίνω τι γράφω ; Τα Links με τα addons αλλού, όχι σ'εμένα. Επίσης δύο φιλαράκια μου μπήκαν στο Forum για τον διαγωνισμό αλλά δεν παραπονέθηκαν . Μάζεψε τα λόγια σου . . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Ιανουάριος 17, 2010 #2057 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Δεν καταλαβα πως έγινε η κλήρωση και ρώτησα. Ο Κώστας όμως μου εξήγησε και κατάλαβα μια χαρα. Εσένα ποιος σου είπε οτι δεν καταλαβαίνω τι γράφω ; Τα Links με τα addons αλλού, όχι σ'εμένα. Επίσης δύο φιλαράκια μου μπήκαν στο Forum για τον διαγωνισμό αλλά δεν παραπονέθηκαν . Μάζεψε τα λόγια σου . . .. πάρε μια βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και ξαναδιάβασε το ποστ μου. Μετά το ξανασυζητάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2010 #2058 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Δεν αξιζει.Εκτος και αν πιστευεις οτι ηρθε το τελος του κοσμου αμα ανοιγει το pc σε 30 αντι για 15 δευτερα ή θες να μεταφερεις 30 songs σε 2 λεπτα αντι για 3.Waste of money προς το παρον και χαλανε συντομα.Παρακαλω,το κραξιμο ευπροσδεκτο geeks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Ιανουάριος 17, 2010 #2059 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 πάρε μια βαθιά ανάσα, χαλάρωσε και ξαναδιάβασε το ποστ μου. Μετά το ξανασυζητάμε. Δεν είναι δουλειά μου να επιβάλω την τάξη στο forum ούτε θέλω να λογομαχήσω με κανέναν . Αυτό ειναι δουλειά των moderators. Αυτοί κρίνουν πόσο σωστός ή λάθος είσαι και πόσο πολιτισμένα μίλησες γράφοντας "F**k You" . Αλλά παρόλα αυτά έχεις Thumbs Up (aka Ευχαριστώ) από τους Borg, Κωστάκης και τον exNewsPoster ManosRK Τι να πει κανεις . . . . απλά τα παρατάω και δεν ασχολούμαι. Δεν αξίζει άλλωστε. :giveup: Αν με ρωτούσες, θα προτιμούσα το Thelab του 2003 χωρίς διαγωνισμούς και δώρα. Πολύ μάγκες έχουν γίνει μερικοί και η ποιότητα του forum πέφτει διαρκώς. . . . my 3 cents ΥΣ: Καλή Χρονιά με υγεία σ'όλους και μπράβο στα παιδιά για τον διαγωνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιανουάριος 17, 2010 #2060 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 oh the drama.....σε καθε διαγωνισμο τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.