Jump to content

OffTopic Archive

DJD

Recommended Posts

και απο μενα 4850!απο τις πιο τιμιες καρτουλες για τα $ που ζηταει...η 250 ειναι λιγο πιο ακριβη και πρακτικα αποδιδει το ιδιο.

δεν θα ελεγα δηλαδη πως η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη(μερικα παιχνιδια λιγο πιο πανω η μια σε αλλα λιγο πιο πανω η αλλη)! φυσικα, αν σε ενδιαφερει το nvidia logo για "ψυχολογικους λογους" και ισως physx/cuda τοτε 250 και εισαι κομπλε!

τωρα για 512/1024 παιζει σημαντικο ρολο και η αναλυση που παιζεις! αν εισαι στα 1680*1050 για μενα δεν εξιζει! οι διαφορες ειναι ~5% και μονο σε ορισμενα παιχνιδια...

+1

• Replies 3,8k
  • Created
  • Last Reply

Καλημερα σε ολους! ειμαι καινουργιο μελος και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc μου και θελω την γνωμη και την βοηθεια σας. προ ημερων ''εστησα'' ενα pc με τα εξης: mobo: msi 790fx-GD70 cpu: AMD Phenom II x4 3.20 ghz VGA:ATI RADEON SAPPHIRE HD 4890 VAPOR-X 1G HDD: WD BLACK CAVIAR 640G 32 Mb buffer RAM: DDR3 GEIL 1333Mhz CL=7-7-7-24 3x2G PSU: ZALMAN 750W HEATPIPE COOLED OS:VISTA ULTIMATE 32bit KEYDOARD: MICROSOFT SIDEWINDER X6 MOUSE: ROCCAT KONE ROC-11-500 GAMING MOUSE

βαζω λοιπον το CRYSSIS το pro 09 το FRONDLINES: FUEL OF WAR Υποψην οτι ο driver της VGA ειναι ο 9.5 ξεκινω λοιπον οποιο παιχνιδι και να ειναι και ξαφνικα βγαινει ο driver εκτος και τα windows μου βγαζουν μηνυμα οτι ο οδηγος της οθονης απενεργοποιηθηκε και τον ανεκτησαν ξανα,αλλα το παιχνιδι (οποιοδηποτε ακομη και το ΣΚΑΚΙ) σταματα να λειτουργει. δοκιμασα 9.6 τιποτα.. 9.2 δεν ανοιγει ο catalyst καν. αλλαζω OS τιποτα... μηπως καποιος ξερει τι φταιει? εχω δει και αλλα παραπονα με drivers και λεω μηπως καποιος εχει βρει καποιον να κανει. θα κατεβασω και 9.3/9.4 να δω και ο θεος βοηθος!!! εχω δωσει πανω απο 1200 ευρω και ειναι κριμα να μην μπορω να παιξω ΟΥΤΕ ΣΚΑΚΙ!!!:crazy: Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Υ.Γ μη μου πειτε οτι δεν φτανουν τα ρευματα και εσεις...ελεος...

Προτείνω να καταργήσουμε το ban και να το αντικαταστήσουμε με υποχρεωτικό sex με μία απο τις ακόλουθες. Ανάλογα το παράπτωμα, ο παραβάτης να αναγκάζεται να πάει και με περισσότερες της μιάς!

image011hxi.th.jpgimage012bvk.th.jpgimage003fkj.th.jpg

image001cxe.th.jpgimage002a.th.jpgimage004iie.th.jpg

image007k.th.jpgimage009feb.th.jpgimage008zgz.th.jpg

image010jmb.th.jpgimage013fky.th.jpg

WTF??????

image015f.jpg

:haha::haha::haha::haha:

πωπω μουτσουνες...

Απο οτι εχω καταλαβει δεν συμφερει να χρεισιμοιποιουμε πλεον agp μιας και ειναι πανακριβες.

καλυτερα να κανεις μια μικρη αναβαθμιση και μετα θα εχεις καλυτερη καρτα και σε φθηνοτερη τιμη

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Ceifr%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Είναι πανάκριβη όμως !

Πολύ ωραίο το πληκτρολόγιο παιδιά και πολύ ωραία και η παρουσίαση. Τώρα έχω ένα logitech ασύρματο το οποίο όταν έχω λίγο φως μου σπάει τα νεύρα γιατί τα γράμματα ίσα ίσα που διακρίνονται. Ακόμα και με κανονικό φως από πάνω του τα γράμματα δεν είναι εντελώς λευκά για να κάνουν αντίθεση αλλά πάνε προς το γκρίζο. Πολύ σπαστικό!

Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο αλλά πανάκριβο για ενσύρματο πληκτρολόγιο ρε παιδί μου. Υπάρχει κανένα φωτιζώμενο σε φτηνότερη τιμή; Να έχει μέχρι 40 ευρώ ας πούμε;

ελα απο στουρναρη multirama και θα σε φτιαξω αμα θες με ενα sidewinder x6 - γυρω στα 40ευρωπουλα:pleasantry:

Tο βρήκα!

Dogs On Acid :: The world's largest dance music forum: Drum and ...

The world's largest drum and bass / jungle message board with news, interviews and dubplates

www.dogsonacid.com/ - Cached - Similar

:jump:

Πλήρως κατατοπιστικό για οτιδήποτε αφορά το DOA! :slap:

Πάντως το DOA είναι κάτι που θα επρεπε να θεωρειται αυτονοητο.

δηλαδη μου δινεις κατι χαλασμενο εξαρχης και περιμενεις να κανω το χαζο και να μην στο φερω στο κεφαλι εντος 7 ημερων πανελλαδικα;

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.