Jump to content

Μεγα συγκριτικο μνημων, timings, FSB, επεξεργαστων και διαιρετων. All systems go!

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ βρε soki γιά άλλη μία φορά..... :D

Εγώ λέω να του δωθεί ο τιμητικός τίτλος γιά την προσφορά του στήν κοινότητα, του "LIP" = Lab Important Person ... ;):)

συχαρητιρια για το κουραγιο και την αντρεια σου:p και παλι μπραβο σου

• 3 months later...

Βασιλη τετοιες συγκρισεις δεν κανουν ουτε ολοκληρα sites!!!Πραγματικα πολυ εντυπωσιακο,ακρως εμπεριστατωμενο κι ενημερωτικο για οποιονδηποτε.Συνεχισε την καλη δουλεια..:T::T::T:

Δηλαδή αυτο που βλέπουμε ειναι οτι αξιζουν τα λαμηλά τιμινγκς αλλα το 1γβ δεν δινει τιποτα τρομερο σε σχεση με τα 512........

• 2 months later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...

soki γράψε κάνα σχόλιο για όλα αυτά τα μπράβα που δέχεσαι................ :p :clap: :banging: :worship:

ρε παιδια ελεος..που το ξεθάψατε αυτό?...23-09-2004

Συγνωμη Cube8 περιμενεις να σου πει ευχαριστω μετα απο 3 χρονια?

:boxed:

Μπερδεψαμε το 07-03-2005 με το 07-03-2007 μου φαινεται.

Ο jimakos21 φταιει, shoot him:tw:

loooooooolllllllll!!!:hehe: :hehe:

’κυρο παιδιά! Μη βαράτε όλοι μαζί! Ο jimakos φταίει :):D:) :bigsmile: :bigsmile: :laughing:

• 2 months later...

Είχα λίγο χρόνο και ξαναδιάβασα πολύ προσεκτικά το thread (το είχα διαβάσει και παλαιότερα). Έχω κάποια πράγματα ακόμη που θέλω να ξεδιαλύνω σχετικά με τους χρονισμούς των μνημών και τα συγκριτικά τεστ βοηθούν πάρα πολύ.

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο soki για τη σπουδαία δουλειά. Έστω και αργοπορημένος !

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.