panos aspire one Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2013 παιδια γεια σας...εχω μια sd card δυο gb και ενω λειτουργουσε κανονικα μου εμφανιζει το εξης προβλημα...Ενω οταν βρισκεται στην καμερα εμφανιζει κανονικα τις φωτο οταν την βαζω στον υπολογιστη μολις την ανοιγω και παταω στον φακελο DSIM εκει δηλαδη που βρισκοντε οι φωτο μου βγαζει το εξης σφαλμα..το G:/DSIM δεν ειναι εγκυρη μορφη win32 ..ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω αυτο??να πω οτι αυτο μου το εκανε πρωτη φορα χθες ενω στο παρελθον οι φωτο ανοιγαν κανονικα στον υπολογιστη και οτι εχω δοκιμασει με δυο διαφορετικους υπολογιστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Αύγουστος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2013 ε χρησιμοποιησε αλλη καρτα ειναι φτηνες αυτες οι καρτες ετσι και αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Αύγουστος 10, 2013 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Κάνε format την κάρτα μήπως και στρώσει. Αν δεν στρώσει πέταξε την και αγόρασε καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.