kosmos890 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2013 Σε παλαιότερους υπολογιστές , στο BIOS boot menu δεν υπάρχει υπάρχει επιλογή εκκίνησης απο USB.Θέλω να κάνω εγκατάσταση windows σε Pentium 4 2.66 GHz και το cd-rom δεν λειτουργεί.Έχω πρόχειρο μόνο ένα stickΥπάρχει τρόπος να κάνω boot απο USB (εννοω στην περίπτωση που στο BIOS δεν υπάρχει επιλογή εκκίνησης απο USB ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιούλιος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 αν κανεις update το bios iσως σου βγαλει την επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 8, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Δισκέτα έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmos890 Ιούλιος 8, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Εχει floppy drive αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.Διαβάζω αυτό εδώ Plop - Plop - Boot Managers (2)Αν έχω καταλάβει καλά κάνεις πρώτα boot με το plop cd και στην συνέχειαμπορείς να κανεις boot απο το USB driveΑν είμαι τυχερός το cd rom δεν θα κολλησει και θα καταφέρει να διαβασει ολοκλήροτο plop boot manager. (Η εφαρμογή είναι μικρή)Μόλις κάνω boot απο το stick δεν θα έχω πρόβλημα, η εγκατάσταση απο το stickγίνεται άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.