Jump to content

Προταση για ψυξη Cpu!

etien4

Recommended Posts

Έχω αυτήν την Cpu : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6052729&CatId=4432

motherboard: ASUS Crosshair V Formula AMD 990FX ROG Motherboard - ATX, Socket AM3+, AMD 990FX Chipset, 2133MHz DDR3 (O.C.), SATA 6.0 Gb/s, RAID, 8-CH SupremeFX Audio, Gigabit LAN, USB 3.0, CrossFireX/SLI Ready at TigerDirect.com

Case : Cooler Master RC-932-KKN5-GP HAF 932 Advance Full Tower Case - ATX, Black, SuperSpeed USB 3.0 at TigerDirect.com

Επειδή την Cpu την δουλεύω στα 3.8 Μhz με μαμά ψήκτρα θα ήθελα μερικές προτάσεις για καλύτερη ψήκτρα όσο δυνατόν πιο ήσυχη και να κρατάει σε χαμηλά επίπεδα την θερμοκρασία! Τιμή μέχρι 30-35 ευρώ λέω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO - -

Εχω την 212 plus και οτι επεξεργαστη ειχα μεχρι τωρα απλα την κουμπωνω με μια καλη παστα και δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα της ψυξης.

Βεβαια δεν την βρισκω πλεον (με μια προχειρη αναζητηση) αλλα και αυτη που δινω στο λινκ ειναι σχεδον ιδια.

Βεβαια τωρα που ξανακοιταζω την μητρικη σου φοβαμαι μηπως αντιμετωπισεις προβλημμα με την τοποθετηση της.Δεν ξερω αν βρισκει στις ψυκτρες της mobo που εχει πανω και αριστερα απο το cpu.

Οποια ψυκτρα και αν διαλεξεις θα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος με αυτο το θεμα.Επισης απο προσωπικη εμπειρια σου προτεινω να δεις μοντελα που στο σημειο επαφης με τον επεξεργαστη ακουμπανε απευθειας τα heatpipe χωρις να μεσολαβει καποιο υλικο,ακομα και αν ειναι χαλκος.

καλημερα φιλε εγω εχω βαλει την zalman CNPS5Xperfomance και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αθορυβη και κανει δουλεια.Μπορεις να βαλεις και την ZALMAN CNPS7X LED ή ARCTIC COOLING FREEZER 13 και εννοειτε θα την βαλεις με την ψυκτρα να κοιταει πισω για να βγαινει ο αερας εξω κατευθειαν στον πισω ανεμιστηρα.

για ετοιμη υδροψυξη πως σας φαίνεται αυτήν? ξεφεύγω 15 ευρώ περίπου αλλά άμα είναι να κάνω και καμιά αναβάθμιση αργότερα και για μεταπώληση μήπως και...COOLERMASTER RL-S12M-24PK-R1 SEIDON 120M

COOLERMASTER RL-S12M-24PK-R1 SEIDON 120M - -

Αν είναι off topic τωρα γιατι ξεκινησα για αερόψυξη συγνώμη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.