Jump to content

AMD FX 9590 Η πρώτη cpu στα 5Ghz

SkaL-

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Ναι είχα έναν 2 χρόνια αλλά ηταν κανονικός Κ οχι κλειδωμένος και δούλευε άνετα 4.7ghz 24/7, ξέρω αυτή την cpu πολύ καλά, ελπίζω όμως και εσύ να ξέρεις πως ένας 8120 τώρα κοστίζει γύρω στα 90Ε και ελπίζω να ξέρεις πως ένας 8120 στα 4.5 Ghz είναι πολύ δυνατότερος απο έναν 2500 που είναι κλειδωμένος και τρέχει στα 3.7ghz, άντε ο κλειδώμενος Κ να πάει λίγο καλύτερα σε κάποιες 3d εφαρμογές αλλά όχι σε games οπως το crysis 3, bf3 δεν κάνει μια, άντε και σε pi είναι καλύτερος ο Ιntel :p αλλά σε όλα τα άλλα είναι πίσω άντε μη σου πω για κάνα CPU Zlib ή CPU Hash που ούτε με κυάλια δεν βλέπει τον 8120 χαχαχαχα,

Φαντάζομαι το ξέρεις αυτό, έτσι;

Ps. Aν μπορείς με απλό 2500 να πιάσεις αυτό το χαλαρό Physics Score που μόλις έτρεξα NVIDIA GeForce GTX 670 video card benchmark result - AMD FX-8120,Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-970A-UD3 θα είσαι ήρωας και αν το πλησιάσεις με καλές μνήμες μπορώ τα τρέξω με λίγο παραπάνω την cpu και να μην το πιάσεις ποτέ !!!

βρε και στα 5,0 να τον πας τσαμπα ρεuμα χαλας με τον κουβα! οτι πιο σαπιο κυκλοφoρει αναμεσα μας :hehe:

FC3_01-4.png

untitled-21-2.png

HD 7970: Bulldozer vs. Sandy Bridge vs. Nehalem Review | techPowerUp συγκριτικο

βρε και στα 5,0 να τον πας τσαμπα ρεuμα χαλας με τον κουβα! οτι πιο σαπιο κυκλοφoρει αναμεσα μας :hehe:

FC3_01-4.png

untitled-21-2.png

HD 7970: Bulldozer vs. Sandy Bridge vs. Nehalem Review | techPowerUp συγκριτικο

Αυτό είναι απάντηση σε αυτά που έγραψα ? νομίζω πως αυτά που πόσταρες περί games τα λέω και εγώ αλλά εγώ μιλάω για το σύνολο των εφαρμογών και για τα νέα games me multicore support και όχι για unreal engine τοθ 2007, εγώ περιμένω απάντηση σε αυτά που έγραψα εκτός αν δεν καταλάβα καλά και εννόεις πως ένας 2500 είναι τόσο χειρότερος απο τον σάπιο παλιό fx και δεν χρειάζεται να τον αναφέρουμε καν , το ποστ σου είναι άσχετο και δίχνει αδυναμία για μια σωστή απάντηση γιατί ξέρεις καλά πως το "σάπιο" σε αυτά που έγραψα κανόνιζει τον ακριβότερο 2500 και σε απόδοση/τιμή σκίζει. Και κάτι τελεύταιο οι περισότεροι δεν έχετε ή δεν είχατε κάποια fx cpu, στα reviews παίζουν απλά με τον πολλαπλασιαστή και δεν σετάρουν όπως πρέπει την fx cpu αν παίξεις σωστά τις μνήμες , ανεβάσεις FSB, HT, NB τα δεδομένα αλλάζουν αλλά αν κάποιος έχει παρωπίδες και δεν ψάχνει δικό του πρόβλημα. Όσο για το ρεύμα μια που ρώτησε και ο tavliban είναι στην gigabyte 970Α UD3 +0,025 σχεδόν στοκ και είμαι με αέρα.

Κάποιος με έναν 2500 αν μπορεί ας κάνει ποστ ένα 3dmark11 Physics Score ή όποιο άλλο 3dmark cpu score θέλει κανένα πρόβλημα!

Βέβαια είμαστε Off-topic όλοι αλλά δεν πειράζει :D

Intel 3570K 4,2ghz vs AMD 8350 4,6ghz

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Έγράψες την ώρα που απαντούσα, το ίδιο ισχίει και για το δικό σου ποστ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, αλλάζετε θέμα γιατί δεν σας παίρνει.

Ναι, ναι, σαν το AMD Evolved που ολα μα ολα τα games γράφονται σε NVIDIA TOOLS!

Ειναι αστειο!

Άμα ήθελα multi perf θα αγόραζα intel 3930K και οχι ενα κουβά σε yugo πλατφόρμα.

Δεν θα πάρω έναν 8 threads που καίει τον κώλο του για να παίζω σαν με 4 threads όταν αποδίδει καλά και σε όλα τα άλλα χιλιόμετρα πίσω απο τον 4 threads...

Ναι, ναι, σαν το AMD Evolved που ολα μα ολα τα games γράφονται σε NVIDIA TOOLS!

Ειναι αστειο!

Άμα ήθελα multi perf θα αγόραζα intel 3930K και οχι ενα κουβά σε yugo πλατφόρμα.

Δεν θα πάρω έναν 8 threads που καίει τον κώλο του για να παίζω σαν με 4 threads όταν αποδίδει καλά και σε όλα τα άλλα χιλιόμετρα πίσω απο τον 4 threads...

Kαλά τότε ποσταρέ μου και εσύ ένα CPU Zlib και ένα ο adpanos αν μπορεί και ας αφήσουμε τον κλειδωμένο 2500 που είναι σκουπίδι μπρόστα στον 8120 στην άκρη να δούμε τι κάνει το ακριβότερο τέρας σου σε σχέση με τους "σάπιους".

αρέσει η δεν αρέσει πιο πολύ amd cpu πουλιούνται λόγο χαμηλού κόστους και καλο επιδόσεων σε games . μια χαρά cpu με 180 εύρα παίζει τα πάντα με καλά frame κάρτα γραφικών να έχεις και είσαι super στα games.

για να μην γίνω παρεξηγήσιμος oι πιο πολύ που έχουν intel πήραν για να πουν ότι έχουν intel έχω το καλύτερο cpu χωρίς καν να τους χρειάζεται.

http://static.techspot.com/articles-info/642/bench/CPU_03.png

παράδειγμα το κρίσις 3 σάπιος ξεσαπιος 120 ευρώ διαφορα 3 fps μονο οι intel σε πολύ λίγα games έχουν δραματική διαφορα. τον μεγαλύτερο κομμάτι τον games ίδιες επιδόσεις έχουν .

@skal κατσε εσυ και παιζε με το σαπακι σου.Στο crysis 3,bf3 να εχουμε παρομοιες επιδοσεις

και στα περισσοτερα να του ριχνεις αζωτο για να σβησει απο την φωτια που θα εχει παρει κουβας σου για να με φτασεις :p

nv06-1.jpg

fc3proz-1.jpg

metroproz-1.jpg

:clap::hehe::hehe::hehe::hehe:

untitled-17-3.png

αρέσει η δεν αρέσει πιο πολύ amd cpu πουλιούνται λόγο χαμηλού κόστους και καλο επιδόσεων σε games . μια χαρά cpu με 180 εύρα παίζει τα πάντα με καλά frame κάρτα γραφικών να έχεις και είσαι super στα games.

για να μην γίνω παρεξηγήσιμος oι πιο πολύ που έχουν intel πήραν για να πουν ότι έχουν intel έχω το καλύτερο cpu χωρίς καν να τους χρειάζεται.

http://static.techspot.com/articles-info/642/bench/CPU_03.png

παράδειγμα το κρίσις 3 σάπιος ξεσαπιος 120 ευρώ διαφορα 3 fps μονο οι intel σε πολύ λίγα games έχουν δραματική διαφορα. τον μεγαλύτερο κομμάτι τον games ίδιες επιδόσεις έχουν .

Σωστά τα λες, αλλά αυτό το "τα πάντα" είναι πολύ σχετικό. Εκτός αν εννοούμε τα πάντα εκτός από....

arma2, arma3, flight simulator, skyrim, hitman absolution, starcaft, civilization, total war, grid 2, metro last light, borderlands, WoW, farcry3 και ποιός ξέρει πόσα ακόμα καλά παιχνίδια...

Kαι επειδή μίλησες για κόστος... Με τα λεφτά που έδωσες (πέταξες κατ εμέ) για cpu + cooler ξέρεις ότι έπαιρνες i7; Mε τα λεφτά που έδωσες μόνο για cpu έπαιρνες i5. Άρα για ποιό κόστος και vfm μιλάμε..

Μη λέμε ότι θέλουμε.

@skal κατσε εσυ και παιζε με το σαπακι σου.Στο crysis 3,bf3 να εχουμε παρομοιες επιδοσεις

και στα περισσοτερα να του ριχνεις αζωτο για να σβησει απο την φωτια που θα εχει παρει κουβας σου για να με φτασεις :p

nv06-1.jpg

fc3proz-1.jpg

metroproz-1.jpg

:clap::hehe::hehe::hehe::hehe:

untitled-17-3.png

Πάλι το ίδιο παιχνίδι παίζουμε ??? μα καλά ρε παιδιά αφου δεν είστε χαζοί γιατί κάνετε τους χαζούς και ποστάρετε άσχετα πράγματα και τπτ από όσα ζητάω στα τελευταία ποστ μου. Έχει σε αυτά που πόσταρες κάναν 8120 oced ? εγώ είπα για 8120 και 2500 non K που είναι σχετικά κοντά σε τιμή μόνο 35% ακριβότερος είναι, η κάθε cpu έχει τις δυνατότητες της και τις ξέρουμε, ποστάρετε όλη την ώρα άσχετα πράγματα και χαίρεστε. Όσο για τον fx μου έγραψα πως παίζω σχεδόν με στοκ ρεύματα ο 2500k στα 4700 με 1.41 που ήθελε για κάθε μέρα ήταν ποιο ζεστός.

Αυτό ίσως σας κατατοπίσει [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rIVGwj1_Qno]Crysis 3 Benchmarks | AMD FX 8350 vs Intel i7 3770k - Both Overclocked - YouTube[/ame] Αλλά αν δεν μπορείτε να τρέξετε τα Benchmarks που σας ζήτησα με τα intel σας που μαμάνε, μη ποστάρετε ένα σωρό άσχετα πράγματα. Τσάγια απο μένα δεν ξαναποστάρω offtopic

PS. Για να μην παρεξηγούμε fun της Intel είμαι και oi intel cpu που έχω αγοράσει στα τόσα χρόνια είναι διπλάσιοι απο τους amd, και κάποτε που ασχολιόμουν με το benchmarking πριν το ΗΒΟΤ η intel μου είχε δώσει πρωτιές σε aquamark, 3dmark κτλ.

Trexx 0 8350 βγήκε φτηνός λόγο ότι πούλησα το παλιό cpu και δεν χρειάστηκε να αλλάξω μητρική .. και ήταν ένας λόγος που δεν πήγα σε intel επειδή κράτησε το socket εάν ήταν να αλλάξω μητρική έπαιρνα intel

πάντως είσαι σίγουρος σε αυτά τα games ειδικά που λες? απόδοση τιμής ? amd με intel ? γιατί έπαιξα metro foul δεν είχα θέμα smooth όλα..hitman το ίδιο και πάει λέγοντας ...

δεν βαρεθήκατε να λέτε σάπια τα amd ? μετά μας λέτε fanboys. λες και εμείς intel δεν είχαμε ποτε. και μου είναι εύκολο να αλλάξω σε λίγο καιρό να πάρω intel εάν θέλω και οικονομικά. αλλα για πιο λόγο τι παραπάνω θα μου δώσει στα games? ενας intel σε σχέσει με αυτό το σύστημα που έχω?

trexx

εσύ φαντάζομαι όταν παίζεις games έχεις ανοιχτά τα frames και όταν φτάνεις το max fps ευχαριστιέσαι e? λες τι καλο pc έχω αντί να κοιτάς το game. πολύ από εδώ έχουν αυτή τι νοοτροπία.

από τι στιγμή που παίζω άνετα τα games με σάπιο amd σύστημα για πιο λόγο να πάρω intel ?

gamer είμαι τα games κοιτάζω όχι τόσο πολύ το σύστημα :) έχω αρκετά καλές επίδοσης με παρα πολύ λίγα λεφτά

εσύ χρυσοπλήρωσε κάτι για να έχεις μερικά fps :)

Πάλι το ίδιο παιχνίδι παίζουμε ??? μα καλά ρε παιδιά αφου δεν είστε χαζοί γιατί κάνετε τους χαζούς και ποστάρετε άσχετα πράγματα και τπτ από όσα ζητάω στα τελευταία ποστ μου. Έχει σε αυτά που πόσταρες κάναν 8120 oced ? εγώ είπα για 8120 και 2500 non K που είναι σχετικά κοντά σε τιμή μόνο 35% ακριβότερος είναι, η κάθε cpu έχει τις δυνατότητες της και τις ξέρουμε, ποστάρετε όλη την ώρα άσχετα πράγματα και χαίρεστε. Όσο για τον fx μου έγραψα πως παίζω σχεδόν με στοκ ρεύματα ο 2500k στα 4700 με 1.41 που ήθελε για κάθε μέρα ήταν ποιο ζεστός.

Αυτό ίσως σας κατατοπίσει

Αλλά αν δεν μπορείτε να τρέξετε τα Benchmarks που σας ζήτησα με τα intel σας που μαμάνε, μη ποστάρετε ένα σωρό άσχετα πράγματα. Τσάγια απο μένα δεν ξαναποστάρω offtopic

PS. Για να μην παρεξηγούμε fun της Intel είμαι και oi intel cpu που έχω αγοράσει στα τόσα χρόνια είναι διπλάσιοι απο τους amd, και κάποτε που ασχολιόμουν με το benchmarking πριν το ΗΒΟΤ η intel μου είχε δώσει πρωτιές σε aquamark, 3dmark κτλ.

αμα μας δωσεις και την πηγη των video που ψαρεβεις στο yuοtube καλα θα ητανε

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

ΤΡΕΛΟ ΣΑΠΑΚΙ Ο 8150/8120 :hehe:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GLxKKFUgJp8[/ame]

+400watt καταναλωση

untitled-2-1.png

@AstraLgr

αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με τον 8350 προσωπικα εμενα δεν μου πεφει λογος

αλλα μερικους τους πιανει η χαζομαρα και θελουν να μας αποδειξουν οτι η γη ειναι επιπεδη!

Trexx 0 8350 βγήκε φτηνός λόγο ότι πούλησα το παλιό cpu και δεν χρειάστηκε να αλλάξω μητρική .. και ήταν ένας λόγος που δεν πήγα σε intel επειδή κράτησε το socket εάν ήταν να αλλάξω μητρική έπαιρνα intel

πάντως είσαι σίγουρος σε αυτά τα games ειδικά που λες? απόδοση τιμής ? amd με intel ? γιατί έπαιξα metro foul δεν είχα θέμα smooth όλα..hitman το ίδιο και πάει λέγοντας ...

δεν βαρεθήκατε να λέτε σάπια τα amd ? μετά μας λέτε fanboys. λες και εμείς intel δεν είχαμε ποτε. και μου είναι εύκολο να αλλάξω σε λίγο καιρό να πάρω intel εάν θέλω και οικονομικά. αλλα για πιο λόγο τι παραπάνω θα μου δώσει στα games? ενας intel σε σχέσει με αυτό το σύστημα που έχω?

trexx

εσύ φαντάζομαι όταν παίζεις games έχεις ανοιχτά τα frames και όταν φτάνεις το max fps ευχαριστιέσαι e? λες τι καλο pc έχω αντί να κοιτάς το game. πολύ από εδώ έχουν αυτή τι νοοτροπία.

από τι στιγμή που παίζω άνετα τα games με σάπιο amd σύστημα για πιο λόγο να πάρω intel ?

gamer είμαι τα games κοιτάζω όχι τόσο πολύ το σύστημα :) έχω αρκετά καλές επίδοσης με παρα πολύ λίγα λεφτά

εσύ χρυσοπλήρωσε κάτι για να έχεις μερικά fps :)

Όχι, κανένα θέμα δεν έχω να κοιτάω τα fps. Μάλλον εσύ όμως έχεις γιατί αν δεν είχες τότε δεν θα έπαιρνες

7970 και να την κλοκάρεις μάλιστα. Το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα όπως λες θα είχες με κάρτα 150 ευρώ φτηνότερη.

Στην πραγματικότητα βέβαια αυτό το αποτέλεσμα έχεις καθώς η κάρτα σου παρέα με τον συγκεκριμένο cpu

δεν μπορεί να συμπεριφερθεί σαν 7970 και μάλιστα o/c. Άρα πάλι βλέπω το περιβόητο vfm να πηγαίνει περίπατο.

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα. Και fx 6300 προτείνω λόγω απίστευτου vfm και apu για συγκεκριμένες

χρήσεις γιατί είναι λουκούμια. Και phenom 965 παλιότερα κτλ κτλ. Συμπάθα με όμως, τους τρανσέξουαλ FX 8XXX

δεν μπορώ να τους προτείνω ούτε να τους πάρω στα σοβαρά. Και τους χαρακτηρίζω έτσι γιατί θέλουν να είναι

κάτι που δεν μπορούν να γίνουν: high end. Όταν απλώνεις τα πόδια πιο πολύ απ όσο φτάνει το πάπλωμα αυτά

παθαίνεις.

Bonus question: Ξέρεις φαντάζομαι με τι cpu δοκιμάζονται οι amd κάρτες είτε από την ίδια την amd είτε από τους reviewers?

kyr..Tελικά με κάνεις να ποστάρω ξάνα, μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει οτι η Γή γυρίζει, δεν απάντησες σε αυτά που ζήτησα και συνέχιζεις να τρολάρεις με άσχετα λινκ, κάποιος που διαβάζει το συγκεκριμένο thread μπορεί πολύ άνετα να καταλάβει τι γίνεται και επειδή δεν έχεις λογικά επιχειρήματα να απαντήσεις ή τέλος πάντων η cpu σου δεν αξίζει τα λεφτά της :) έπιασες τις προσβολές και τα λινκ με τα τεστ που πάνε καλά οι intel cpu. Άνετα μπορώ να τρολάρω με τον ίδιο τρόπο και να βάζω λινκ με τις ΑΜD cpu σε benchmark που πατάνε κάτω τις intel και να λέω πως είναι σκουπίδια σαν αυτό εδώ http://images.anandtech.com/graphs/graph4955/41698.png όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, είμαστε off topic και με χαλάει που το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό. Δεν μπορούμε να δούμε το συμφέρον μας, οι περισσότεροι εδώ μέσα μιλάνε σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, μάλλον θα είναι κιόλας.

[MENTION=89]SkaL-[/MENTION] Θα ασχοληθώ εγώ με αυτά που γράφεις αν μου λύσεις μια απορία, επειδή

σε είδα να ποστάρεις benchmaks. Μας ενδιαφέρουν τα benchmarks ή ενδιαφέρουν

μόνο τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα"; Αν μας ενδιαφερουν, μας ενδιαφέρουν όλα

από όλα τα έγκριτα sites ή μόνο κάτι pathetic βιντεάκια στο youtube σαν το παραπάνω;

Αν δεν μας ενδιαφέρουν, μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα για το θηρίο τον 9590.

Αν θέλεις πάλι να μάθεις αν ο 2500 (ξεκλείδωτος, κλειδωμένος αδιάφορο) είναι

καλύτερο cpu απο τον 8120, στείλε πμ στον [MENTION=7477]adpanos[/MENTION] ή στην amd. Μέχρι και αυτοί

δεν θα διστάσουν να σου αποκαλύψουν αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει.

φιλε 80 euro μου βγήκε η κάρτα γραφικών χρηματικά από τι τσέπη μου κακό είναι?

και πραγματικά άνετα στήνω μέσα στο χειμώνα εάν μου k%@#λόσι να φτιάξω έναν top intel και top nvidia σύστημα. το θέμα είναι ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω τόσο τραγικό σε σχέσει με αυτό που έχω..

από τότε που γράφτηκα στο thelab μονο παπαριές λένε για amd δηλαδή έλεος..

ισα ισα η πιο πολύ κόμπλεξ βγάζετε αντί να πείτε τα υπέρ και τα κατά ενός cpu-κάρτα γραφικών που είναι το σωστό θα δείτε amd κάτι θα πείτε σάπιο κτλ κτλ

α και κάτι ακόμα ποσο άκυρος είσαι με τα games ρε φιλε που πόσταρες hitman άρμα και ειδικά στο wow γέλασα πολύ

Που να ξέρω εγώ πόσο μπορεί να σου κοστίζει το καθετί; Για τις τιμές της αγοράς

μιλάω. Όσα για τα γέλια, γιατί γελάς, είδες κάτι διαφορετικό;

Κατά τα άλλα report για τον τρόπο σου. Πολλές φορές κάτι κατσαπλιάδες που νομίζουν

ότι κάνανε την σουπερ ουαου επιλογή είναι πιο ενοχλητικοί από τα κακομαθημένα

πλουσιόπαιδα.

Όσο για το the-lab και αυτά που διαβάζεις: Γιατί δεν γράφεσαι και αλλού ώστε να διαβάζεις αυτά

που σου αρέσουν; Εύκολο είναι. Προσοχή! Σε ελληνικό site αναφέρομαι, μην πας και γραφτείς

σε κανα ξένο έγκριτο γιατι θα διαβάσεις πολύ χειρότερα από αυτά που διαβαζεις εδώ και δεν σε κόβω να το αντέχεις.

[MENTION=89]SkaL-[/MENTION] Θα ασχοληθώ εγώ με αυτά που γράφεις αν μου λύσεις μια απορία, επειδή

σε είδα να ποστάρεις benchmaks. Μας ενδιαφέρουν τα benchmarks ή ενδιαφέρουν

μόνο τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα"; Αν μας ενδιαφερουν, μας ενδιαφέρουν όλα

από όλα τα έγκριτα sites ή μόνο κάτι pathetic βιντεάκια στο youtube σαν το παραπάνω;

Αν δεν μας ενδιαφέρουν, μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα για το θηρίο τον 9590.

Αν θέλεις πάλι να μάθεις αν ο 2500 (ξεκλείδωτος, κλειδωμένος αδιάφορο) είναι

καλύτερο cpu απο τον 8120, στείλε πμ στον [MENTION=7477]adpanos[/MENTION] ή στην amd. Μέχρι και αυτοί

δεν θα διστάσουν να σου αποκαλύψουν αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει.

Αυτά γιατί τα λές σε μένα και όχι σε αυτούς που ποστάρουν τα pathetic βιντεάκια ? Ναι μας ενδιαφέρουν τα benchmarks και ναι ο 8120 είναι καλύτερος απο τον 2500 non K στο σύνολο των εφαρμογών και στα νέα games γιατι έχει μεγάλο οverclocking potential και καλύτερη τιμή ενώ ο 2500τπτ από όλα αυτά. Τα έγκριτα sites έχουν και αποτελέσματα σαν και αυτό: http://images.anandtech.com/graphs/graph4955/41698.png ή αυτό http://images.anandtech.com/graphs/graph4955/41717.png η γνώμη του adpanou σεβαστή αλλά δεν έχει σημασία οταν μπορούμε να τρέξουμε κάποια bench και να δούμε με τα μάτια μας, αυτή άλλωστε είναι και η σημασία του φορουμ όσο για την amd υποστηρίζει πως με την γενιά piledriver έπιασε σε επιδόσεις τους ivy. Τέλος για τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα" έχεις την μύγα ? Ελπίζω να είναι διδακτικά για σένα όσα γράφω :)

Αυτά γιατί τα λές σε μένα και όχι σε αυτούς που ποστάρουν τα pathetic βιντεάκια ? Ναι μας ενδιαφέρουν τα benchmarks και ναι ο 8120 είναι καλύτερος απο τον 2500 non K στο σύνολο των εφαρμογών και στα νέα games γιατι έχει μεγάλο οverclocking potential και καλύτερη τιμή ενώ ο 2500τπτ από όλα αυτά. Τα έγκριτα sites έχουν και αποτελέσματα σαν και αυτό: http://images.anandtech.com/graphs/graph4955/41698.png ή αυτό http://images.anandtech.com/graphs/graph4955/41717.png η γνώμη του adpanou σεβαστή αλλά δεν έχει σημασία οταν μπορούμε να τρέξουμε κάποια bench και να δούμε με τα μάτια μας, αυτή άλλοστε είναι και η σημασία του φορουμ όσο για την amd υποστηρίζει πως με την γενιά piledriver έπιασε σε επιδόσεις τους ivy. Τέλος για τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα" έχεις την μύγα ? Ελπίζω να είναι διδακτικά για σένα όσα γράφω :)

κατσε εσυ και ξεζιπαρε ολη μερα να μου αποδηξεις οτι ο 8120 αξιζει τα +400watt που ρουφαει

αν εσυ δεν μπορεις να δεις οτι ο τενεκες σου δουλευει στα 4,6 και ειναι πισω στα περισσοτερα παιχνιδια παω πασο

δοκιμασε να σπασεις το παγκοσμιο ρεκορ στα 9.0mhz με +600watt μπορει να με περασεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.