Jump to content

AMD FX 9590 Η πρώτη cpu στα 5Ghz

SkaL-

Recommended Posts

κατσε εσυ και ξεζιπαρε ολη μερα να μου αποδηξεις οτι ο 8120 αξιζει τα +400watt που ρουφαει

αν εσυ δεν μπορεις να δεις οτι ο τενεκες σου δουλευει στα 4,6 και ειναι πισω στα περισσοτερα παιχνιδια παω πασο

δοκιμασε να σπασεις το παγκοσμιο ρεκορ στα 9.0mhz με +600watt μπορει να με περασεις!

Tα πράγματα είναι απλά, ανοίγουμε ένα άλλο thread και τρέχουμε benchmarks, τα πάντα ότι υπάρχει θες ? και μετά βγάζουμε τα συμπεράσματα μας αν και εγώ τα έχω βγάλει γιατί είχα αυτό NVIDIA GeForce GTX 660 Ti video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASRock P67 Extreme4 εσύ όμως δεν είχες FX CPU.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply
Tα πράγματα είναι απλά, ανοίγουμε ένα άλλο thread και τρέχουμε benchmarks, τα πάντα ότι υπάρχει θες ? και μετά βγάζουμε τα συμπεράσματα μας αν και εγώ τα έχω βγάλει γιατί είχα αυτό NVIDIA GeForce GTX 660 Ti video card benchmark result - Intel Core i5-2500K Processor,ASRock P67 Extreme4 εσύ όμως δεν είχες FX CPU.

τι να την κανω? να αγοραζω ψυκτρες να κανω ιδιοτικο συμφωνιτικο με την δεη για να ειμαι πισω στα περισσοτερα παιχνιδια απο τον 2500 στοκ

οτι να ναι!... ξεκολα!.... σαπακι λεμε :hehe:

τι να την κανω? να αγοραζω ψυκτρες να κανω ιδιοτικο συμφωνιτικο με την δεη για να ειμαι πισω στα περισσοτερα παιχνιδια

Να κάνεις το εξής.Να σταματήσεις να ασχολείσαι με αυτά και να πας σχολείο μήπως μάθεις σωστή ορθογραφία γιατί μου βγήκαν τα μάτια. Εκτός αν έχεις πρόβλημα δυσλεξίας ή κάποιο άλλο πνευματικό πρόβλημα, οπότε πάω πάσο.

On topic : Τρέξτε και κανένα bench να δούμε και στην πράξη τι κάνουν οι intel σας, γιατί βλέπω κοτεύουν οι ιντελάδες όπως πάντα όταν τους μιλάνε για νούμερα.

...ολοι γνωριζουμε τι αποδοση εχει καθε επεξεργαστης πανω-κατω. Απλα επειδη το φορουμ απαρτιζεται απο πολλα ατομα με κυρια ασχολια το gaming ειναι λογικο, τα ''σαπακια'' της AMD να μην αναφερονται σαν αξιοπιστη λυση ή σαν λυση γενικως.

Αν μπειτε σε κανενα φορουμ που ασχολειται με προγραμματα φωτορεαλισμου κλπ θα δειτε οτι ο FX 8350 ειναι ο μονος που αναφερεται, με σπανιες αναφορες στα 6πυρηνα της Intel. Κ αυτο οχι γιατι ειναι τρομακτικα πιο γρηγορος απο καποιον ιντελ (2600/3770).Αλλα γιατι ειναι τρομακτικα φθηνοτερος, οντας οριακα γρηγοροτερος ή ισαξιος αποδοτικα απο τους ακριβους mainstream της Intel. Κ για να παρεις μεγαλυτερη αποδοση απο αυτον θα πρεπει να ριξεις 500€ ή 1000€ για κατι σε 2011 σοκετ. Πραγμα αδυνατο.

Παντως αυτο που εχει πλακα ειναι οτι πολλοι εδω μεσα στηριζουν την Intel με τοσο γελοιο τροπο την ιδια στιγμη που οι ιδιοι κυκλοφορουν με κατι ''σαπακια*'' τυπου 3570.

Ειναι σαν να υποστηριζω τη Audi, με το R8 σαν ναυαρχιδα, εχοντας ενα κακομοιρο A3 1.6 τη στιγμη που ο αντιπαλος εχει Giullieta QV.

*ναι, ο 3570 δεν ειναι σαπακι, απλα το αναφερω οπως αναφερεται η λεξη σχεδον για καθε προιον της AMD.

-π.χ. Σαπακια οι σακουλες της AMD.

Ον τοπικ: επειδη διαβασα κατι για ποιοτητα ανεξαρτητου κοστους καποια στιγμη. Αφου το κοστος δεν ειναι προβλημα γιατι κυκλοφορειτε με ''σαπακια'', τυπου 3570? κ το ζευγαρωνετε με καρτες γραφικων των 1,5 μισθων??

...ολοι γνωριζουμε τι αποδοση εχει καθε επεξεργαστης πανω-κατω. Απλα επειδη το φορουμ απαρτιζεται απο πολλα ατομα με κυρια ασχολια το gaming ειναι λογικο, τα ''σαπακια'' της AMD να μην αναφερονται σαν αξιοπιστη λυση ή σαν λυση γενικως.

Αν μπειτε σε κανενα φορουμ που ασχολειται με προγραμματα φωτορεαλισμου κλπ θα δειτε οτι ο FX 8350 ειναι ο μονος που αναφερεται, με σπανιες αναφορες στα 6πυρηνα της Intel. Κ αυτο οχι γιατι ειναι τρομακτικα πιο γρηγορος απο καποιον ιντελ (2600/3770).Αλλα γιατι ειναι τρομακτικα φθηνοτερος, οντας οριακα γρηγοροτερος ή ισαξιος αποδοτικα απο τους ακριβους mainstream της Intel. Κ για να παρεις μεγαλυτερη αποδοση απο αυτον θα πρεπει να ριξεις 500€ ή 1000€ για κατι σε 2011 σοκετ. Πραγμα αδυνατο.

Παντως αυτο που εχει πλακα ειναι οτι πολλοι εδω μεσα στηριζουν την Intel με τοσο γελοιο τροπο την ιδια στιγμη που οι ιδιοι κυκλοφορουν με κατι ''σαπακια*'' τυπου 3570.

Ειναι σαν να υποστηριζω τη Audi, με το R8 σαν ναυαρχιδα, εχοντας ενα κακομοιρο A3 1.6 τη στιγμη που ο αντιπαλος εχει Giullieta QV.

*ναι, ο 3570 δεν ειναι σαπακι, απλα το αναφερω οπως αναφερεται η λεξη σχεδον για καθε προιον της AMD.

-π.χ. Σαπακια οι σακουλες της AMD.

Ον τοπικ: επειδη διαβασα κατι για ποιοτητα ανεξαρτητου κοστους καποια στιγμη. Αφου το κοστος δεν ειναι προβλημα γιατι κυκλοφορειτε με ''σαπακια'', τυπου 3570? κ το ζευγαρωνετε με καρτες γραφικων των 1,5 μισθων??

H διαφωνια μου με τον skal εχει να κανει με την αποδοση στα παιχνιδια και το ρευμα που ρουφαει ο 8120 σε κατασταση oc! τι ποιο σαπιο απο αυτο

@meni αν δεν εχεις να πεις κατι επ αυτου, μην πεταγεσαι κανοντας τον καθηγητη φιλολογιας

Το κομικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως σε ένα AMD thread βλέπω περισσότερο ζήλο να βγαίνει από τους Ιντελόλαγνους. Πάντα φιλικά προτείνω να σοβαρευτεί η συζήτηση.

Δηλαδή όταν με το καλό πάρετε και μια Merc/BMW θα μπαίνετε στο "huyndaiforum.gr" και θα κράζετε? Κρατήστε την άποψή σας για VS topics γιατί εδώ και 3 σελίδες μόνο για τον 9690 δεν ακούω αλλά για Ιρίδες,Μύριδες, Nvdia και λοιπά. Αλήθεια πότε θα το πάμε σε iOS vs Android?

Και στην τελική γιατί τόσο ζήλος? Οι Χ θέλουν έτσι οι άλλοι γιουβέτσι. Ποίο είναι το κίνητρο να προσπαθήσεις να προσυλητήσεις των άλλον? Εγώ τον μόνο λόγο που μπορώ να δω είναι ενα κρυφό butthurt για το που τα σκάσατε.

Και κάνω μια απόπειρα για βουτιά στο θέμα μας. Ο FX9590 είναι πιστεύω ένα landmark CPU που ο μόνος λόγος ύπαρξης στην ουσία είναι απλά για να κατατεθεί στο όνομα της AMD "Ο πρώτος factory 5Ghz επεξεργαστής". Η τιμή του δεν δικαιολογεί τεχνολογικά επιτεύγματα απλά είναι συλλεκτικό κομμάτι. Κάτι σαν εκείνα τα μαύρα Macbook που έβγαλε η Apple με την μάπα του Jobs και τα πουλούσε για 9 χιλιάρικα.

• 4 weeks later...

Μια χαρα ειναι οι amd,το μονο αρνητικο η καταναλωση τους,απο κει και περα ειναι δυνατοι και μπορουν να χρησιμοποιηθουν για οποιαδηποτε εφαρμογη η παιχνιδι,εχω τον 6350 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....

ουσιαστικά σου λέει πως δεν σε σέβεται όταν υποτιμά το προιόν της με ΄τετοιο τρόπο. Η intel θέλει κράξιμο για άλλες πολιτικές που εφαρμόζει αλλά τουλάχιστον τα προιόντα της κρατάνε την αξία τους πολύ καλύτερα στο χρόνο...τρελλό fail ρε amd...έλεος:TD:

ουσιαστικά σου λέει πως δεν σε σέβεται όταν υποτιμά το προιόν της με ΄τετοιο τρόπο. Η intel θέλει κράξιμο για άλλες πολιτικές που εφαρμόζει αλλά τουλάχιστον τα προιόντα της κρατάνε την αξία τους πολύ καλύτερα στο χρόνο...τρελλό fail ρε amd...έλεος:TD:

+1

• 1 month later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.