Μοκου Ιούλιος 24, 2013 #81 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 PTC Πιστευω θα ειναι γαντι με τετοιο cpu OPTERON 6376 η NVIDIA QUADRO 5000 που εχω! Αναγκαστηκα πιγα σε 8320 που ειναι πολυ καλος σε πολυνηματικες δουλειες που χρειαζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούλιος 24, 2013 #82 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Το ωραιο της υπόθεσης που λες ειναι το αυτονόητο, γουστάρουμε επιδόσεις!Δεν μας ενδιαφέρει ο δεύτερος και με διαφορα στην ουρα! Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε AMD γιατι περα απο σαπια CPU εχει και σαπια MOBO...νομίζω εγινα απολυτα κατανοητος!Πιστευε στο μελλον! ...αλλα το μελλον ειναι με αυτον που εχει τα εργοστάσια, τους επιστημονες και τα λεφτα! Δεν ειναι με αυτον που δεν εχει δεύτερο σώβρακο να αλλάξει αλλα ποσο μαλλον και με αυτον που πουλαει το σπιτι του και συνεχιζει να μενει σε αυτο με ενοίκιο (AMD)@Οποτε τέντωσε τον σβέρκο γιατί έρχονται κατι καλές απο πράσινη και μπλε αλλο πράγμα σου λεω!Sebastian δεν σε ξερω προσωπικα....αλλα μου θυμιζεις τους παλιους.....fanboyσμους!!! Οπως και να το κανομε στα πολυνηματικα προγραμματα ειναι πρωστα η...σαπια AMD!!!! Αλλα μην βλεπεις ΜΟΝΟ bench & game & single threat!!! Το HT της intel πεθενει σιγα σιγα, αρκετα προγραμματα δεν το δουλευουν σωστα εωσ καθολου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 27, 2013 #83 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 ....Θα ηθελα καποια στιγμή να μιλήσεις για την Intel 5200 iris pro gt3e + quad core Haswell APU 55 watt! Αλλα αυτα τα κρύβουμε κατω απο το μαξιλαράκι! ....ακομα και στα γραφικα σας εριξε το ενσωματωμένο Intel 5200 iris pro!Battlefield III -> http://postimg.org/image/xdv4gcfhz/Bioshock inf -> http://postimg.org/image/4f2uo8yoz/Tomb Raider III -> http://postimg.org/image/9kyc71xmd/Crysis III -> http://postimg.org/image/nt8a1ofj7/Καλα στον τομεα του επεξεργαστή δεν το συζητάμε... χαος απο το σαπακι τον 6800Κ/5800Κ και τα λοιπά της ΑMD. Mε την μισή κατανάλωση! cpu scores -> http://postimg.org/image/vg87nfvcn/Πως ειπαμε αυτο που ΘΑ ΘΑ ΘΑ βγει και ΘΑ ΘΑ ΘΑ μαμαει ? Που εισαι και σιγουρος οτι ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ειναι πολυ δυνατο! Αφου το λενε η AMD και τα φερέφωνα της! Σίγουρες πηγές...Μην βγει κανενα φερεφωνο και μου πει οτι τα διαγράμματα εχουν τον 5800Κ, γιατι θα του πω να παει να δει τα gpu scores του 6800K και μετα να ξαναπεράσει απο το ταμείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούλιος 27, 2013 #84 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Οpen cl υποστηρίζει η ίριδα; Γιατί άμα δεν υποστηρίζει τότε δεν λέει. Είναι γνωστόότι όλα με βάση το opencl θα κινούνται στο μέλλον και το ξέρουν όλοι στα foraεκτός από την intel που δεν πήρε μυρωδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Ιούλιος 27, 2013 #85 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Μας μιλάτε για ενα chip που εχει προτεινομενη τιμη πωλησης 657$?ARK | Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 27, 2013 #86 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Θελετε και τεχνολογία αλλα και τσαμπα... βολευτείτε τότε με τα δεύτερα της AMD! Σου πουλαει η INTEL ενα προϊόν 200% πανω σαν CPU και 30% πανω σαν GPU με την μιση κατανάλωση και σε πλατφορμα Intel! ...και το θελετε αυτο το προιον σε τιμη AMD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Ιούλιος 27, 2013 #87 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Σε τιμες AMD οχι, αλλα ουτε και 5πλασια τιμη+ πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 27, 2013 #88 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION]Δουλεψες ποτε?ΥΓ. δε το λεω ειρωνικα. Σοβαρα ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 27, 2013 #89 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Απλα δεν μπορείτε να καταλάβετε το εξης απλό εαν αυριο ηθελε η Intel να την εξαφανίσει απο την APU αγορά την AMD το εκανε απο ΧΤΕΣ. Εχει την τεχνολογία, τα σχεδιαζει, τα παράγει και τα δοκιμαζει η ιδια σε οσα nm θελει οποτε θελει και δεν εχει κανενα νταβατζή στο κεφαλι της.Η AMD ετσι οπως ειναι δομημένη σαν εταιρία ούτε σε 10 χρόνια δεν θα δει φως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 27, 2013 #90 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Εχει την τεχνολογία, τα σχεδιαζει, τα παράγει και τα δοκιμαζει η ιδια σε οσα nm θελει οποτε θελει και δεν εχει κανενα νταβατζή στο κεφαλι της.Και άμα γίνει καμιά στραβή και φτιάξει καλύτερο cpu η AMD, τότε κανονίζει και κάτω από το τραπέζι με τους OEM να την έχει πάλι δεύτερη, έτσι δεν είναι; Όπως τότε με τους Athlon και Athlon 64... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 27, 2013 #91 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 ....Θα ηθελα καποια στιγμή να μιλήσεις για την Intel 5200 iris pro gt3e + quad core Haswell APU 55 watt! Τι έχει η intel ? Τεχνολογία και τεχνογνωσία στο GPU κομμάτι ??? SEB , με αυτά που λες γελάνε και οι πέτρες ! Το πιο δυνατό GPU που έβγαλε ποτέ της η Intel, είναι το 5200 αν δεν κάνω λάθος ...... Με ποια τεχνογνωσία θα απαντήσει σε ότι μεγαλύτερο βγάλει η AMD σε IGP ..?Οποιαδήποτε στιγμή θέλει η AMD ανεβάζει τις επιδόσεις στις IGP πολλές φορές επάνω από αυτό που δείχνεις . Μπορεί να παίξει με πολύ δυνατότερη κάρτα επάνω δίνοντας ένα συνολικά τέρας APU πέρα από TDP και π@π@ριές που σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα της διαφοράς λιθογραφίας ....To μόνο που την φρενάρει κατά την γνώμη μου είναι η DDR3 αλλά για αυτό φέρνει HSA ... Συγκρίνεις τεχνολογία AMD με INTEL στα γραφικά .... Ιεροσυλία ....Περίμενε 2 - 3 μηνάκια και το KAVERI έρχεται . Εκεί ξαναπόσταρε !!! αν και όπως το έχω πάρει πρέφα τελευταία δεν θα δώσουν επιδόσεις στο KAVERI μεγαλύτερες από αυτές που θα έχει η 7770 ή η αντίστοιχή της, για να μην κόψουν τις πωλήσεις στις εξωτερικές ! Την κάρτα την θέλουν επάνω για να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά σε openCL και όχι για gaming . Εκεί δεν υπάρχει ούτε η Nvidia ...Δείχνεις ένα Intel APU που δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και σε τι τιμή (edit = το είδα 675$ ...), με ένα APU προηγούμενης γενιάς (και τα richland προηγούμενης είναι) ... Το καλυτέρευσε η intel το IGP αλλά μένει να δούμε 1) DRIVERS γιατί το gaming δεν είναι benches ....2) Ποιότητα εικόνας !3) OpenCL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 27, 2013 #92 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 και ενας που θελει εναν καλο επεξεργαστη με γραφικα τι θα παρειεναν 8350 και ενα 5800 και θα τα κανει cf?σιγα τον επεξεργαστη αλλα λεμε τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 27, 2013 #93 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 και ενας που θελει εναν καλο επεξεργαστη με γραφικα τι θα παρειεναν 8350 και ενα 5800 και θα τα κανει cf? σιγα τον επεξεργαστη αλλα λεμε τωρα Με 675$ ? Με τόσα παίρνω ολόκληρο σύστημα που σπέρνει ... Δεν περιμένω ούτε από την 5200 ούτε από την 7660D, 8760D .... FX 8320/6300 + 760/7870LE και τα ρέστα βόλτες με την γκόμενα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 27, 2013 #94 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Με 675$ ?Με τόσα παίρνω ολόκληρο σύστημα που σπέρνει ... Δεν περιμένω ούτε από την 5200 ούτε από την 7660D .... FX 6300 + 760/7870LE και τα ρέστα καραμέλες ... εγω λεω καλυτερα εναν ι5 μονο του......... και αν του την δωσει μεθαυριο βαζει μεχρι και 780 επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 27, 2013 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Καλά με εσένα δεν γίνεται συζήτηση ... Αυτό που λες δεν έχει 675$ αλλά 1675$ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 27, 2013 #96 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Καλά με εσένα δεν γίνεται συζήτηση ... Αυτό που λες δεν έχει 675$ αλλά 1675$ ... ελα τωρα καταλαβες τι θελω να πω! δεν υπαρχει καλος επεξεργαστης με γραφικα στην amd μονο σαπιος με γρφικα υπαρχει, η σαπιος μονος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιούλιος 27, 2013 #97 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 παλικάρια ειναι απλο ο καθένας παίρνει οτι θέλει και οτι σηκώνει η τσέπη του σαπια κουτσα και αλλα τα οποια λετε για σκεφτείτε λιγο ισως κάποιος να μην εχει τα λεφτά να πάρει τιταν και να πάρει 780 /760 κλπ η να μην εχει να πάρει ι7 και ι5 και να παρει amd είναι βλάκας ? οχι φυσικά και μενα αν ειχε λεφτουδάκια ο μπαμπας μου θα επαιρνα οτι καλύτερο κυκλοφορούσε .κάνετε λες και κάτω απο τον ι7 και την τιταν δεν υπάρχει τιποτα αλλο .φιλικά αντωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούλιος 27, 2013 #98 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 ελα τωρα καταλαβες τι θελω να πω!δεν υπαρχει καλος επεξεργαστης με γραφικα στην amd μονο σαπιος με γρφικα υπαρχει, η σαπιος μονος του Πως ορίζεις τον καλό επεξεργαστή, όταν αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι επεξεργαστής αλλά APU (συνεπεξεργαστές) ? Η AMD την κάρτα δεν την έχει επάνω για games, αλλά για να αναλάβει μέρος του φόρτου εργασίας του CPU . Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα . Κάτσε να έρθει και το GCN επάνω που σχεδιάστηκε για αυτό το σκοπό (openCL) , η αρχιτεκτονική της 7660D είναι πολύ παλαιάς κοπής. Τριών ετών και βάλε αν δεν κάνω λάθος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 27, 2013 #99 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Τον μαμια την ΑΜD περιμένει ο κοσμος! ΘΑ βγει ο Kaveri, ΘΑ μαμαει ο Kaveri. Μου θυμιζει το παραμυθάκι χωρις Δρακο Bulldozer, ΘΑ βγει ο Bulldozer, ΘΑ μαμαει ο Bulldozer... Εδω ήμασταν και σας τάπωνα επι μήνες... Τα τσισακια της Nvidia και της Intel ποτάμι! Τωρα αλλάζουν πάνες........και κάπου εκει μετα απο μια γερή ονείρωξη ξυπνήσατε! Την δοση 6μηνου για να μην της κανουν έξωση την εχει καταθέσει ? Αυτο ειναι το πιο ουσιώδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Ιούλιος 27, 2013 #100 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Τον μαμια την ΑΜD περιμένει ο κοσμος! ΘΑ βγει ο Kaveri, ΘΑ μαμαει ο Kaveri. Μου θυμιζει το παραμυθάκι χωρις Δρακο Bulldozer, ΘΑ βγει ο Bulldozer, ΘΑ μαμαει ο Bulldozer... Εδω ήμασταν και σας τάπωνα επι μήνες... Τα τσισακια της Nvidia και της Intel ποτάμι! Τωρα αλλάζουν πάνες........και κάπου εκει μετα απο μια γερή ονείρωξη ξυπνήσατε! Την δοση 6μηνου για να μην της κανουν έξωση την εχει καταθέσει ? Αυτο ειναι το πιο ουσιώδες....sebastian sorry που επεμβαινω ρε συ αλλα τα σχολια που κανεις αγγιζουν λιγο τα ορια της γραφικοτητας και εκμεταλλευεσαι το γεγονος οτι δεν κανουν βολτα σε αυτο το θεμα μελη που σε αλλα τοπικ μολις σου απαντησουν/σου κανουν mention ξαφνικα εισαι χαμενος..ειπαμε καλη χρυση η intel και η nvidia αλλα εσυ το εχεις φαει πολυ καλα το παραμυθι μου φαινεται και εχεις γινει και μερος του...εγω θα σου κανω λοιπον την αλλη ερωτηση και αν θες την απαντας ... αυτη την στιγμη βρες μου εναν επεξεργαστη με ενσωματομενα γραφικα που να ειναι καλυτερος του 5800κ/6800κ στην τιμη τους 120/140 ευρω.. γιατι αυτους θα κοιταξει ο κοσμακης που στηνει ενα μηχανημα και θελει να μην αγορασει μια καρτα γραφικων εετσι ωστε να γλυτωσει κανα ευρω γιατι πλεον δεν εχει μαντηλι να κλαψει και ασε τα 675$ της ιριδας κατα μερους..*εννοειται φυσικα ο επεξεργαστης να μπορει να παιξει παιχνιδια πχ bf3/grid 2 .. οπως παιζει το ανηψακι μου φιλικα Σωτηρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.