Jump to content

a8 6600k & a10 6800k crossfire

xXGeNiUsXx

Recommended Posts

καλησπερα σας

εχω μια απορια.οι amd a8 6600k & a10 6800k με τι chipset καρτας γραφικων κανουν crossfire?απο οσο εψαξα εμαθα οτι ο 6800κ μπορει να κανει με 7750,αλλα ο 6600κ??

ρωταω επειδη σε περιπτωση που αναβαθμισω το pc μου ειχα υποψιν μου εναν απο αυτους διοτι εχω μια hd 7750 gddr3 2gb στο δικο μου συστημα,και ειχα την απορια ποιος απο τους δυο θα μπορουσε να κανει crossfire με την καρτα γραφικων μου και για σιγουρια σκεφτηκα να ρωτησω εδω,και πληφοριακα αν θα μπορουσατε να μου πειτε γενικα με ποιες gpu μπορει να γινει αυτο για τουσ δυο apu αντιστοιχα θα το εκτιμουσα παρα πολυ

ευχαριστω για τον χρονο σας

trexx το μηχανημα μου θα ηθελα πολυ να ειναι gaming,αλλα πιο πολυ προς κυρια χρηση το κοβω και παρ'ολα αυτα τρεχω αρκετ απαιχνιδια,τιποτα πολυ extreme,μονο fc3 μεχρι να το τερματισω,δεν λεω με εχει εκπληξει πολλες φορες με το τι μπορει να κανει αλλα δν λεει για την χρηση που το θελω εγω,εξαλλου ηταν ετοιμο (turbo-x o.O) και οταν το πηρα δεν γνωριζα πολλα περι hardware και συναρμολογησης

εχει pentium E 2,8 ghz ο οποιος μετα απο βλακεια εχει προβλημα με υπερθερμανσεις,του αλλαξα την καρτα γραφικων σε 7750 αν και λογω της υπερθερμανσης cpu τρωει bottleneck,4gb ram,προσφατα του εβαλα ενα λιγο παλαιοτερο σκληρο επιπλεον

τωρα με αφορμη ενα βιντεο build που ειδα με το οποιο η 7750 δουλευε μαζι με apu,οποτε σκεφτηκα αν ερθει η ευκαιρια να ριξω μια fm2 mobo και εναν apu ετσι ωστε να μην δωση πολλα χρηματα και να παρω αρκετα καλη για τις αναγκες μου αποδοση,οποτε σκεφτηκα το καινουργιο α10,τωρα απο οτι ειδα ομως δουλευει και με τον προηγουμενο α10 απο το λινκ που παρεθεσε ο συμφορουμιστας p under,οποτε σκεφτηκα οτι μπορει να μου ερθει και πιο φθηνα,ομως αν θελησω στο μελλον να παιξω κανα πιο βαρυ παιχνιδι η εστω να βγαζω πιο καλα fps μπορω να εχω σε ψροσσφιρε δυο 7750 + τον apu?

και όμως adpanε υπάρχουν πηγές που δουλεύει και με HD 7750!

ειναι πηγη αδερφε!! μπορει να ειναι και ετσι!! αλλα εσυ θα του ελεγεσ να την αγορασει την 7750 για να κανει crossfire??

εγω αυτο το ρισκο δεν θα το επερνα αυτη την στιγμη που μιλαμε!!!

εγω βρηκα βιντεο αποδειξη οπου δουλευει 6800κ με 7750 σε cf,αλλα απο απορια ρωταω αν θα δουλεψει και με δυο 7750 εαν αγνωριζει καποιος αλλιως δεν το ρισκαρω,οπως και να εχει για να συνοψισουμε εγω σκεφτομαι οταν βγει bf4 να το ξεκινησω και εδω λεω,δεν με ενδιαφερει να εχω ολα full στα full,hd ready οθονη εχω,θυσιες στα γραφικα δεν εχω προβλημα να κανω με την προυποθεση οταν θα παιζει καλα και δεν θα φαινεται το παιχνιδι αισχος,αξιζει αυτη η σκεψη μου να παρω apu α δουλευει με την καρτα γραφικων μου η καλυτερα να περιμενω και μεχρι τοτε βλεπουμε???

Αν σκευτεις να πας σε Α10 που σου πρωτηνω κ εγω το ιδιο. Ειναι πολυ καλο cpu!!Ο καινουριος δεν λεει και πολλα πραματα ο 6800κ υπερβολικα μικρες διαφορες για τοσα λευτα πανω! Λογαριαζε 450 ολο το κουτι με Α10 5800κ!

post-7941-1416077542,4716_thumb.jpg

οκ, αδερφε τωρα καταλαβα οτι εχεισ 7750, και θελεισ να δεισ για apu για crossfire..

αν ειναι συμβατα.. δεν ξερω αν ειναι συμβατα , ασχετα απο το βιντεο.. και σε ρωταω το εξεισ!! για πιο λογο η amd δεν αναφερει πουθενα crossfire με 7750?

βασικα αδερφε, ανεφερε ποσα λευτα διαθετεισ? τι ακριβοσ εχεισ αυτη τι στιγμη, ξερουμε για πια χρηση το θελεισ!!

μηπωσ ο μαγοσ adpanos , σε προτινει ενα συστηματακι καλυτερο μεσα στα λευτα που μπορεισ να διαθεσεισ!

εφοσον το θελεισ το μηχανημα για παιχνιδακια.. πουλα την 7750+ pentium E 2,8 ghz (απο οτι καταλαβα το εχεισ)+ μητρικη , και παρε

cpu amd 6300 στα 100 ευρο ξεκιναει η τιμη..

gpu βρεσ μεταχειρισμενη 6870 η 5870.. περιπου στα 100 ευρο κυμαινονται οι τιμεσ

και μια μητρικη , για socket am3+

αυτοσ ο συνδυασμοσ ειναι πολυ καλυτεροσ απο αυτο που σκευτεσαι..

ετσι πιστευω..

βασικα επειδη budget δεν υπαρχει εκανα αυτην την ερωτηση,εαν πηγαινα για καινουργιο απυθειας την ωρα που μιλαμε θα τσεκαρα λιγο τα banchmarks και θα εβρισκα κατι που να μου ταιριαζε,δεν ειχα σκοπο να σας μπερδεψω(παρ'ολο που νομιζω το εκανα:Ρ ) ουτε να ζητησω οδηγο αγορας και ευχαριστω κιολας που με βοηθησατε οσο μπορουσατε αλλα κατεληξα στο οτι θα δειξει ο χρονος

τωρα για αυτο που ειπες darkiller οτι η αμδ δεν εχει πει πως γινεται cf του a10 με 7750 δεν ξερω,εγω απλα μια μερα τσεκαρα βιντεακια και πετυχα αυτο το συμβαν και πιστευω πως ισχυει διοτι ειχε benchmarks me live gameplay συν οτι το ειδ ακαι σε κατι αλλα φορουμ του εξωτερικου

βασικα επειδη budget δεν υπαρχει εκανα αυτην την ερωτηση,εαν πηγαινα για καινουργιο απυθειας την ωρα που μιλαμε θα τσεκαρα λιγο τα banchmarks και θα εβρισκα κατι που να μου ταιριαζε,δεν ειχα σκοπο να σας μπερδεψω(παρ'ολο που νομιζω το εκανα:Ρ ) ουτε να ζητησω οδηγο αγορας και ευχαριστω κιολας που με βοηθησατε οσο μπορουσατε αλλα κατεληξα στο οτι θα δειξει ο χρονος

τωρα για αυτο που ειπες darkiller οτι η αμδ δεν εχει πει πως γινεται cf του a10 με 7750 δεν ξερω,εγω απλα μια μερα τσεκαρα βιντεακια και πετυχα αυτο το συμβαν και πιστευω πως ισχυει διοτι ειχε benchmarks me live gameplay συν οτι το ειδ ακαι σε κατι αλλα φορουμ του εξωτερικου

Δωσε λινκ να δουμε και εμεις.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.