Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο western digital

Tsitsials

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Έχω ενα θέμα με έναν σκληρό δίσκο απο λαπτοπ.Όταν κσεκινάω το λαπτοπ φτάνει μέχρι εκεί που φορτώνει τα windows και μετά κολλάει σε μαύρη οθόνη.Δοκίμασα για φορματ αλλα και εκεί έχει το ίδιο θεματάκι φορτώνει η μπάρα που λέει οτι τα windows φορτώνουν αρχεία μετά βγάζει το logo των windows και μετά κολλάει ξανά σε μαύρη οθόνη και το μόνο που φένεται είναι το ποντίκι,αλλά μετά απο 4 ώρες αναμονής δεν άλλαξε τίποτα.Δοκίμασα να βάλω τν δίσκο σε διαφορετικό υπολογιστή αλλά ο υπολογιστής εκτός το οτι έκανε αρκετή ώρα να φορτώσει τα windows μετά εμφάνιζε μαύρη οθόνη και έγραφε hard drive need to be checked for consistency το άφησα να κάνει τν έλεγχο όμως στο τέλος δεν έκανε τπτ ο υπολογιστής απλά σταματούσε εκεί και για να συμβεί κάτι έπρεπε ή να κάνω restart ή shutdown (πάντα απο τα κουμπία).Δοκίμασα και τν σύνδεσα σαν εξωτερικό μου τν εμφανίζει και μου γράφει οτι πρέπει να κάνω φορματ πατάω δεξί κλικ και φορματ και πάλι δεν κάνει τπτ η μπάρα δεν γεμίζει ακόμα και μέσα απο το HD sentinel δέν έχω πρόσβαση στον δίσκο.Καμία ιδέα τι διαφορετικό να κάνω μπας και ξαναδουλέψει??

Αλλαγή αν είναι ακόμα σε εγγύηση διαφορετικά αλλαγή με άλλον.

Ακόμα και αν «συνέλθει» θα εμπιστευτείς τα δεδομένα σου εκεί ;;;

'Αμα συνέλθει δεν θα τν έχω σάν main δίσκο απλά είπα μπάς και μπωρούσα να τν επαναφέρω για να πετάω διάφορα μέσα που και αν τα έχανα να μην έσκαγα.Δλδ κατα την γνώμη σου ο δίσκος πέταμα ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.