Jump to content

αγορα wii u premium απο εξωτερικό

Telumetar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κοιτάζοντας τις τιμές του αμαζον και των ελληνικών καταστημάτων ( using skroutz) ειδα τεράστιες διαφορές στις τιμές. Επειδή λοιπόν ως κουμπάρος εκτός απο ολα τα αλλα έξοδα εχω να παρω κ δωρο στο ζευγαρι και μιας και τα χουν ολα σκεφτόμουν ενα wii u premium

[ame]http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Wii-32GB-Premium-Pack/dp/B008B5YB4W[/ame] Aπο το amazon.co.uk εχω βρει αυτο το wii. Επειδη ομως δε ξερω πολλά απο consoles, θα ηθελα να μου πειτε αν θα υπάρχουν τπτ προβλήματα συμβατότητας. Ευχαριστω΄!

Νομίζω κανένα πρόβλημα.

Και άλλοι το έχουν αγοράσει από amazon.

Δεν έξω βέβαια αν η nortec τα αναγνωρίζει...

nortec??

εντάξει το ψαξα, η online platformα για αγορα της νιντέντο η κατι τετοιο ...κλαιν! απλα εχει ποτε κανένας παραγγείλει απο amazon.co.uk παιχνιδοκονσόλα; τιποτα προβλήματα; νομιζω δεν πληρώνεις τελωνεία κ τετοια εξτρα ε;

Εδώ είσαι...

[ame=http://www.amazon.it/Nintendo-Wii-Console-Premium-Black/dp/B009AINM4O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1373206855&sr=8-1&keywords=wii+u]Nintendo Wii U - Console 32 GB Nintendo Land Premium Pack, Black (Nera): Amazon.it: Videogiochi[/ame]

δεν τους καλυτερα παιρνεις ενα wii mini ? :p

Μεχρι και τα χριστουγενα σκονη θα μαζευει, δυστηχως το 2013 θα ειναι αλλη μια αδεια χρονια για την συγκεκριμενη κονσολα :(

δεν τους καλυτερα παιρνεις ενα wii mini ? :p

Μεχρι και τα χριστουγενα σκονη θα μαζευει, δυστηχως το 2013 θα ειναι αλλη μια αδεια χρονια για την συγκεκριμενη κονσολα :(

Από αυτό τον μήνα και μετά έχει 1 καλό παιχνίδι κάθε μήνα.

Από αυτό τον μήνα και μετά έχει 1 καλό παιχνίδι κάθε μήνα.

Στην Ε3 metroid δεν δειξανε, ουτε νεο zelda, bayonetta 2 "Χ" και mario kart 8 πανε για του χρονου, donkey kong τα χριστουγεννα.

Για λεγε ποιο ειναι αυτο το "καλο παιχνιδι" ? New Super Luigi U ? :p

Οτι εχω δει απο multiplatform σε συγκριτικο του eurogamer ητανε απελπιστικα χειροτερο, συνηθως τα γραφικα ειναι ιδια ή/και λιγο καλυτερα αλλα το framerate αρκετα πιο ασταθες :( τρανταχτο παραδειγμα το arkham city που αντι να παιζει στα 30fps και vsync off το βαλανε οι αμπαλοι με ξεκλειδωτο framerate το οποιο κυμενεται γυρω στα 45, vsync on και αρκετα slowdown με οτι αυτο συνεπαγεται :@

Επισης τα μεταφορικα απο amazon ιταλιας ποσο βγαιν ? κανα 30αρι ?

Προσωπικα αμα ειχα wii U μονο λιγο NintendoLand θα επαιζα με 2 φιλους μου και μετα στο παταρι :p

Ok κανει και ενα υποτυπωδες σκαλαρισμα στα wii games που φαινονται σαν εμετος λογω component αλλα με το Dolphin δεν συγκρινεται, ασε που σε οταν μπαινει σε wii mode ΔΕΝ μπορεις να εχεις dolby pro logic II, μονο stereo :suicide:

Στην Ε3 metroid δεν δειξανε, ουτε νεο zelda, bayonetta 2 "Χ" και mario kart 8 πανε για του χρονου, donkey kong τα χριστουγεννα.

Για λεγε ποιο ειναι αυτο το "καλο παιχνιδι" ? New Super Luigi U ? :p

Οτι εχω δει απο multiplatform σε συγκριτικο του eurogamer ητανε απελπιστικα χειροτερο, συνηθως τα γραφικα ειναι ιδια ή/και λιγο καλυτερα αλλα το framerate αρκετα πιο ασταθες :( τρανταχτο παραδειγμα το arkham city που αντι να παιζει στα 30fps και vsync off το βαλανε οι αμπαλοι με ξεκλειδωτο framerate το οποιο κυμενεται γυρω στα 45, vsync on και αρκετα slowdown με οτι αυτο συνεπαγεται :@

Επισης τα μεταφορικα απο amazon ιταλιας ποσο βγαιν ? κανα 30αρι ?

Προσωπικα αμα ειχα wii U μονο λιγο NintendoLand θα επαιζα με 2 φιλους μου και μετα στο παταρι :p

Ok κανει και ενα υποτυπωδες σκαλαρισμα στα wii games που φαινονται σαν εμετος λογω component αλλα με το Dolphin δεν συγκρινεται, ασε που σε οταν μπαινει σε wii mode ΔΕΝ μπορεις να εχεις dolby pro logic II, μονο stereo :suicide:

Αν θυμάμαι καλά τα realease είναι με την σειρά, Pikmin, W101, Wind Waker, DK, Watch Dogs, Super Mario.

Για αυτό το εξάμηνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.