Jump to content

Πρόβλημα με onboard κάρτα ήχου

SpirosKGR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, για ακόμα μία φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας.

Αρχικά να αναφέρω ότι η onboard κάρτα ήχου είναι της Realtek και συγκεκριμένα το ALC 898.

Λοιπόν, εχθες αγόρασα ένα νέο μικροφωνάκι, συγκεκριμένα αυτό, [ame=http://www.amazon.com/Zalman-Zm-Mic1-Sensitivity-Headphone-Microphone/dp/B00029MTMQ]Amazon.com : Zalman Zm-Mic1 High Sensitivity Headphone Microphone : Computer Headsets : Electronics[/ame], ενώ δούλευε μια χαρά είπα ο βλ@κας δεν κάνω update τους drivers έτσι πώς μου ρθε. :nono: μέγα λάθος, απο εκείνη τη στιγμή το μικρόφωνο ενώ δούλευε χωρίς ενίσχυση σε πολύ καλό επίπεδο( πολύ καλή ευαισθησία ) τώρα θέλει +20 ενίσχυση για να ακουστεί το ίδιο καλά, έχω βγάλει-βάλει τους drivers 100 φορές, έχω δοκιμάσει front panel και πίσω στην μητρική χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δοκίμασα και με άλλο ένα μικρόφωνο, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ( να αναφέρω ότι όταν - πριν αλλαξω drivers - σύνδεσα το μικρόφωνο στην onboard-μητρική-πίσω θύρα δούλεψε καλύτερα με πιο μεγάλο sensitivity

Kαμιά βοήθεια ;

Έχω βάλει και αγγελία για κάρτα ήχου να δοκιμάσω μήπως εκεί φτιάξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.