SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά, για ακόμα μία φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας.Αρχικά να αναφέρω ότι η onboard κάρτα ήχου είναι της Realtek και συγκεκριμένα το ALC 898.Λοιπόν, εχθες αγόρασα ένα νέο μικροφωνάκι, συγκεκριμένα αυτό, [ame=http://www.amazon.com/Zalman-Zm-Mic1-Sensitivity-Headphone-Microphone/dp/B00029MTMQ]Amazon.com : Zalman Zm-Mic1 High Sensitivity Headphone Microphone : Computer Headsets : Electronics[/ame], ενώ δούλευε μια χαρά είπα ο βλ@κας δεν κάνω update τους drivers έτσι πώς μου ρθε. :nono: μέγα λάθος, απο εκείνη τη στιγμή το μικρόφωνο ενώ δούλευε χωρίς ενίσχυση σε πολύ καλό επίπεδο( πολύ καλή ευαισθησία ) τώρα θέλει +20 ενίσχυση για να ακουστεί το ίδιο καλά, έχω βγάλει-βάλει τους drivers 100 φορές, έχω δοκιμάσει front panel και πίσω στην μητρική χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δοκίμασα και με άλλο ένα μικρόφωνο, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ( να αναφέρω ότι όταν - πριν αλλαξω drivers - σύνδεσα το μικρόφωνο στην onboard-μητρική-πίσω θύρα δούλεψε καλύτερα με πιο μεγάλο sensitivity Kαμιά βοήθεια ;Έχω βάλει και αγγελία για κάρτα ήχου να δοκιμάσω μήπως εκεί φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.