GFFermari Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2013 Θελω να ενωσω πολλες εικονες (αεροφωτογραφιες) σε μια μεγαλη. Οι αεροφωτογραφιες ειναι μικρες σε μεγεθος, ομως η αναλυση τους ειναι 2000x1000. Η παραγομενη φωτογραφια θα ηθελα να ειναι 15000x12000, αν οχι μεγαλυτερη.Χρησιμοποιω το photofiltre 7 χρονια τωρα για απλη επεξεργασια. Ομως τωρα μετα απο επικολληση καποιων φωτογραφιων το προγραμμα κολλαει αναφεροντας ''not enough storage to process this command''. Προβλημα μνημης, δισκου, επεξεργαστη δεν εχω. Απλα το προγραμμα δε τραβαει. Σε αντιθεση με το GiMP που τα κανει ολα, δε κολλαει αλλα ειναι τρομερα δυσχρηστο.Ξερετε κανενα ελευθερο προγραμματακι που να κανει ευκολα copy-paste χωρις να μενει απο δυναμεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Photoshop's thread... πρόγραμμα που δεν κολλάει... που κάνει merge πολλές φωτογραφίες επιτυχημένα... χμμμ... ποιό άραγε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 7, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 ptGUI υπάρχει trial versionmicrosoft ICE για freeΤα έχω δοκιμάσει και ήμουν ευχαριστημένος. Τα τελευταία post θα κοπούν σε νέο νήμα σε 5.. 4.. 3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 7, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Δε θα κατεβασω ολοκληρο photoshop για να κανω copy-paste ρε. Κ στη ζωγραφικη γινεται. Κ στο photofilter αν δε κολουσε....κατεβαζω το Ice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Δύσκολα θα βρεις κατι καλύτερο και ευκολότερο από το ICE. κανεις απλά drag n drop τις φωτογραφίες που θέλεις να κάνεις πανόραμα και τα υπόλοιπα τα κάνει μονο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.