las_kar_is Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην αγορά Web Cam για το PC μου ; η χρήση του θα είναι αποκλειστικά για επικοινωνία με αγαπημένα μου πρόσωπα μέσω του MSN Messenger . Ρώτησα στο πλαίσιο αλλά μου είπε μια κοπελιά εκεί να μην το σκέφτομαι κάν αν δεν αλλάξω επεξεργαστή ( εχω Ρ3 στα 1000) και ότι δεν έχει σημασία που έχω ADSL:unsure: θα αλλάξω PC σύντομα (Ρ4 στα 3.4) με Web Cam όμως τι να κάνω ; ποιά να πάρω ; δοκίμασα δανεική μια Creative αλλά απο ποιότητα χάλια (κίνηση σχεδόν καρέ καρέ, πάγωνε , αργούσε , κολλούσε κ.λ.π.) με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη μεταφορά της εικόνας μου . Αν κάποιος έχει κάτι καλό υπόψιν του ας βοηθείσει :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Σεπτέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 κοιτα τις logitech ειναι καπος καλητερες αλλα αν οι καμερες που ψαχνεις ειναι κοντα στα 30 Ε πανω κατω τοτε θα εχουν και παρομοιες αναλυσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την SONY TRV 340 Digital Camera . Μπορεί άραγε να λειτουργήσει σαν Web Camera ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από noname Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την SONY TRV 340 Digital Camera . Μπορεί άραγε να λειτουργήσει σαν Web Camera ; Αλλο Webcam, αλλο camcorder. Καμια σχέση. Εδω και κανα 5ημερο ζαχαρωνω αυτες τις 3:-LOGITECH QUICKCAM FOR NOTEBOOKS -TRUST SPACE CAM 360 USB 2.0 -UNIBRAIN FIRE-I DIGITAL CAMERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας . Η αγορά αναβάλετε καθώς κατάφερα τελικά και εγκατέστησα την βιντεοκάμερα μου η οποία είχε σύνδεση με υπολογιστή μέσω θύρας USB . To αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Η κοπέλα είναι μια πωλήτρια στο πλαίσιο Πειραιά και μάλλον έκανε λάθος . Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάθε 3 λεπτά επειδή δεν γράφω με την κάμερα σβήνει μόνη της και πρέπει να την ξανανοίξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.