las_kar_is Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2004 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στην αγορά Web Cam για το PC μου ; η χρήση του θα είναι αποκλειστικά για επικοινωνία με αγαπημένα μου πρόσωπα μέσω του MSN Messenger . Ρώτησα στο πλαίσιο αλλά μου είπε μια κοπελιά εκεί να μην το σκέφτομαι κάν αν δεν αλλάξω επεξεργαστή ( εχω Ρ3 στα 1000) και ότι δεν έχει σημασία που έχω ADSL:unsure: θα αλλάξω PC σύντομα (Ρ4 στα 3.4) με Web Cam όμως τι να κάνω ; ποιά να πάρω ; δοκίμασα δανεική μια Creative αλλά απο ποιότητα χάλια (κίνηση σχεδόν καρέ καρέ, πάγωνε , αργούσε , κολλούσε κ.λ.π.) με ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν καλύτερη μεταφορά της εικόνας μου . Αν κάποιος έχει κάτι καλό υπόψιν του ας βοηθείσει :worship:
satkok Σεπτέμβριος 23, 2004 #2 Σεπτέμβριος 23, 2004 κοιτα τις logitech ειναι καπος καλητερες αλλα αν οι καμερες που ψαχνεις ειναι κοντα στα 30 Ε πανω κατω τοτε θα εχουν και παρομοιες αναλυσεις
las_kar_is Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #3 Σεπτέμβριος 24, 2004 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την SONY TRV 340 Digital Camera . Μπορεί άραγε να λειτουργήσει σαν Web Camera ;
YDinopoulos Σεπτέμβριος 24, 2004 #4 Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από noname Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την SONY TRV 340 Digital Camera . Μπορεί άραγε να λειτουργήσει σαν Web Camera ; Αλλο Webcam, αλλο camcorder. Καμια σχέση. Εδω και κανα 5ημερο ζαχαρωνω αυτες τις 3:-LOGITECH QUICKCAM FOR NOTEBOOKS -TRUST SPACE CAM 360 USB 2.0 -UNIBRAIN FIRE-I DIGITAL CAMERA
las_kar_is Σεπτέμβριος 25, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 25, 2004 Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας . Η αγορά αναβάλετε καθώς κατάφερα τελικά και εγκατέστησα την βιντεοκάμερα μου η οποία είχε σύνδεση με υπολογιστή μέσω θύρας USB . To αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Η κοπέλα είναι μια πωλήτρια στο πλαίσιο Πειραιά και μάλλον έκανε λάθος . Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάθε 3 λεπτά επειδή δεν γράφω με την κάμερα σβήνει μόνη της και πρέπει να την ξανανοίξω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.