Jump to content

Tablet για τα βασικα.

spH3RiCal

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ψαχνω ενα tablet για τα βασικα και μονο. Browsing, streaming videos (SD), pdf, κειμενα (.doc κυριως) κτλ.. Να πω οτι δεν εχω ιδεα απο απο mobile OSes, CPUs και τα ρεστα (ποτε δεν ημουν fan των mobile και δε με βλεπω να γινομαι :p). Αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ειναι τιποτα τρελο αφενος, αλλα αφετερου να μη μπουκωνει με το παραμικρο. Budget max 100-150.

Με τα λιγα που ξερω εχω ξεχωρισει το samsung tab 2 7.0 και το asus memo με τα παραπλησια χαρακτηριστικα..

thnx :)

Καλησπερα,

Ψαχνω ενα tablet για τα βασικα και μονο. Browsing, streaming videos (SD), pdf, κειμενα (.doc κυριως) κτλ.. Να πω οτι δεν εχω ιδεα απο απο mobile OSes, CPUs και τα ρεστα (ποτε δεν ημουν fan των mobile και δε με βλεπω να γινομαι :p). Αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ειναι τιποτα τρελο αφενος, αλλα αφετερου να μη μπουκωνει με το παραμικρο. Budget max 100-150.

Με τα λιγα που ξερω εχω ξεχωρισει το samsung tab 2 7.0 και το asus memo με τα παραπλησια χαρακτηριστικα..

thnx :)

μην παρεις με τιποτα samsung tablet ακουσε με

σου προτεινω crypto nova pad

αρκετα φθηνο και αρκετα καλο

οσο για samsung το ξαναλεω μην το παρεις ειχα ενα και το εδωσα σε μισο μηνα

μην παρεις με τιποτα samsung tablet ακουσε με

Θες να μας πεις και το γιατί και που το στηρίζεις αυτό???

Εγώ προτείνω το samsung με κλειστά μάτια καθώς τα χρώματα, την ποιότητα εικόνας αλλά και την ποιότητά του δεν θα τη βρεις αλλού και πόσο μάλλον όταν κοστίζει μόλις 159€!

Θες να μας πεις και το γιατί και που το στηρίζεις αυτό???

Εγώ προτείνω το samsung με κλειστά μάτια καθώς τα χρώματα, την ποιότητα εικόνας αλλά και την ποιότητά του δεν θα τη βρεις αλλού και πόσο μάλλον όταν κοστίζει μόλις 159€!

:TD::TD::TD:

το samsung ειναι πολυ καλο αλλα διαφορετικο απο τα αλλα και για αυτο ειναι δισχρηστο

τα κινητα της samsung ειναι καλα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Άρα το λες για θέμα δυσχρηστίας???

Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί!Tablets είναι και τα δύο με android και τα τα δύο!Τι είναι αυτό που σου έκανε το tablet δύσχρηστο?

Το κουμπι α ρχιικης και το σημειο που ειναι η καμερα

Συγνωμθ για τα λαθη κολησε το κινητο και μου Γράφει λαθος

:TD::TD::TD:

το samsung ειναι πολυ καλο αλλα διαφορετικο απο τα αλλα και για αυτο ειναι δισχρηστο

τα κινητα της samsung ειναι καλα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

????? μη μου πεις οτι θα κανεις και εσυ μυνηση για στρογγυλοποιημενες γωνιες ;

ας σοβαρευτουμε

[MENTION=30165]ac835[/MENTION]

Να μου λες δύσχρηστο το samsung για αυτούς τους λόγους δε στέκει.

Να μου λες ότι απλά ΕΣΕΝΑ δε σε βολεύει να πω οκ.

ΑΛΛΑ να μου προτείνεις τα άλλα που είναι ότι να ναι μπροστά στο samsung για αυτούς τους λόγους παραβλέποντας όλα τα άλλα μείον που έχουν μπροστά στο samsung εκείνα, αυτό παραπάει!!!

[MENTION=30165]ac835[/MENTION]

Να μου λες δύσχρηστο το samsung για αυτούς τους λόγους δε στέκει.

Να μου λες ότι απλά ΕΣΕΝΑ δε σε βολεύει να πω οκ.

ΑΛΛΑ να μου προτείνεις τα άλλα που είναι ότι να ναι μπροστά στο samsung για αυτούς τους λόγους παραβλέποντας όλα τα άλλα μείον που έχουν μπροστά στο samsung εκείνα, αυτό παραπάει!!!

Εγω τη γνωμη μου λεω

Παντως ειναι δύσκολο να το συνιθισει καποιος που παλια ειχε κλασικό ταμπλετ και οχι Samsung

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.