spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Καλησπερα, Ψαχνω ενα tablet για τα βασικα και μονο. Browsing, streaming videos (SD), pdf, κειμενα (.doc κυριως) κτλ.. Να πω οτι δεν εχω ιδεα απο απο mobile OSes, CPUs και τα ρεστα (ποτε δεν ημουν fan των mobile και δε με βλεπω να γινομαι ). Αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ειναι τιποτα τρελο αφενος, αλλα αφετερου να μη μπουκωνει με το παραμικρο. Budget max 100-150. Με τα λιγα που ξερω εχω ξεχωρισει το samsung tab 2 7.0 και το asus memo με τα παραπλησια χαρακτηριστικα.. thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivris Ιούλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 αν δεν θες κατι official πανε για ενα κινεζικο Ainol fire 7.0".γοογλε ιτ και θα δεις.αγορα και αποστολή απο εδώ : 7" Ainol Novo 7 Fire / Flame/ Burning Android 4.0 Dual Core AML 8726-MX 1.5GHz Tablet PC 16GB 1GB IPS -- BuyinCoins.commy2c Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 7, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Δε με νοιαζει τοσο η μαρκα, αλλα θα ηθελα να ειναι απο εδω για αμεση αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 7, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 Bitmore Tab760 4GB Dual 7"Βρηκα και αυτο, λεει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 INTENSO 814 TABLET 8'' 8GB ANDROID 4.1 ICS - TABLETS -Εχω παρει στη γυναικα μου το παραπανω το εχει περιπου 7 μηνες του εχει πιει το αιμα LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2013 και εγω το intenso εχω.παρα πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrismito Ιούλιος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 Και γω σκεφτομαι το INTENSO 824 TABLET 8'' IPS CORTEX A9 DUAL CORE 8GB ANDROID 4.1 - TABLETS - να παρωΑπο θεμα ανταποκρισης του touch τι λενε τα Intenso ?Επισης,αναλυση οθονη για streaming video ολα κομπλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 9, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 Στο 814 το touch που εχει ειναι αψογο η οθονη ειναι μια χαρα η καμερα του ειναι μια μετρια web καμερουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 11, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 Καλησπερα,Ψαχνω ενα tablet για τα βασικα και μονο. Browsing, streaming videos (SD), pdf, κειμενα (.doc κυριως) κτλ.. Να πω οτι δεν εχω ιδεα απο απο mobile OSes, CPUs και τα ρεστα (ποτε δεν ημουν fan των mobile και δε με βλεπω να γινομαι ). Αυτο που θα ηθελα ειναι να μην ειναι τιποτα τρελο αφενος, αλλα αφετερου να μη μπουκωνει με το παραμικρο. Budget max 100-150. Με τα λιγα που ξερω εχω ξεχωρισει το samsung tab 2 7.0 και το asus memo με τα παραπλησια χαρακτηριστικα.. thnx μην παρεις με τιποτα samsung tablet ακουσε με σου προτεινω crypto nova pad αρκετα φθηνο και αρκετα καλο οσο για samsung το ξαναλεω μην το παρεις ειχα ενα και το εδωσα σε μισο μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 11, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 εμενα παντως μου ηρθε σημερα το pipo m9 απο κινα...σπερνειιιιι:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 11, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2013 μην παρεις με τιποτα samsung tablet ακουσε μεΘες να μας πεις και το γιατί και που το στηρίζεις αυτό???Εγώ προτείνω το samsung με κλειστά μάτια καθώς τα χρώματα, την ποιότητα εικόνας αλλά και την ποιότητά του δεν θα τη βρεις αλλού και πόσο μάλλον όταν κοστίζει μόλις 159€! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Θες να μας πεις και το γιατί και που το στηρίζεις αυτό???Εγώ προτείνω το samsung με κλειστά μάτια καθώς τα χρώματα, την ποιότητα εικόνας αλλά και την ποιότητά του δεν θα τη βρεις αλλού και πόσο μάλλον όταν κοστίζει μόλις 159€! :TD:το samsung ειναι πολυ καλο αλλα διαφορετικο απο τα αλλα και για αυτο ειναι δισχρηστο τα κινητα της samsung ειναι καλα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Άρα το λες για θέμα δυσχρηστίας???Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί!Tablets είναι και τα δύο με android και τα τα δύο!Τι είναι αυτό που σου έκανε το tablet δύσχρηστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 12, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Nexus 7 δεν βγαίνει σε αυτά τα λεφτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 12, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Άρα το λες για θέμα δυσχρηστίας???Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί!Tablets είναι και τα δύο με android και τα τα δύο!Τι είναι αυτό που σου έκανε το tablet δύσχρηστο?Το κουμπι α ρχιικης και το σημειο που ειναι η καμεραΣυγνωμθ για τα λαθη κολησε το κινητο και μου Γράφει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιούλιος 12, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Αργησες Μια χαρα μου φανηκε παντως απο το λιγο που επαιξα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούλιος 12, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Nexus 7 δεν βγαίνει σε αυτά τα λεφτά?αμα βρει μεταχειρισμένο είναι οτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 12, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 :TD:το samsung ειναι πολυ καλο αλλα διαφορετικο απο τα αλλα και για αυτο ειναι δισχρηστο τα κινητα της samsung ειναι καλα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ????? μη μου πεις οτι θα κανεις και εσυ μυνηση για στρογγυλοποιημενες γωνιες ; ας σοβαρευτουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 12, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 [MENTION=30165]ac835[/MENTION]Να μου λες δύσχρηστο το samsung για αυτούς τους λόγους δε στέκει.Να μου λες ότι απλά ΕΣΕΝΑ δε σε βολεύει να πω οκ.ΑΛΛΑ να μου προτείνεις τα άλλα που είναι ότι να ναι μπροστά στο samsung για αυτούς τους λόγους παραβλέποντας όλα τα άλλα μείον που έχουν μπροστά στο samsung εκείνα, αυτό παραπάει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ac835 Ιούλιος 13, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2013 [MENTION=30165]ac835[/MENTION]Να μου λες δύσχρηστο το samsung για αυτούς τους λόγους δε στέκει.Να μου λες ότι απλά ΕΣΕΝΑ δε σε βολεύει να πω οκ.ΑΛΛΑ να μου προτείνεις τα άλλα που είναι ότι να ναι μπροστά στο samsung για αυτούς τους λόγους παραβλέποντας όλα τα άλλα μείον που έχουν μπροστά στο samsung εκείνα, αυτό παραπάει!!!Εγω τη γνωμη μου λεωΠαντως ειναι δύσκολο να το συνιθισει καποιος που παλια ειχε κλασικό ταμπλετ και οχι Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.