kalidor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Καλησπερα σε ολους σας...αν και νεος στο forum εκανα το 1ο βημα να αγορασω και να κατασκευασω ενα gaming pc το οποιο θα βρει στεγη σε ενα παλιο case αλλα αγαπημενο(γνωμη μου). Οποτε εχουμε ενα coolermaster cosmos 1000 και με αρκετη δουλεια,υπομονη και μερικα ευρωπουλα εγινε so beauty για να κοσμισει το σαλονι μου.... Σας αφηνω να το απολαυσετε.... και τωρα μονταρισμενο....μετα απο 2,5 εβδομαδες δουλειας... Περιμενω τις εντυπωσεις σας...ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Εμένα μου αρέσει πολύ, μπράβο για τη προσπάθεια και το αποτέλεσμα! Θα μου επιτρέψεις να γκρινιάξω λιγάκι, και να σου ζητήσω να γράψεις μερικά λογάκια και όχι σκέτες φωτό. Τι ακριβώς κάνεις, τα υαλόχαρτα που χρησιμοποιείς, τα χρώματα, τον τρόπο ώστε να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι. Αναμένω φωτός με το hardware τοποθετημένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Ιούλιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 μπραβο για τη δουλεια σου εξαιρετικο αποτελεσμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 Πολύ ωραίο βγήκε αλλά δε ξέρω αν το πέρασες ένα χέρι ή δύο αλλά στις πρώτες φωτό φαίνεται για ένα και εγώ θα το περνούσα δύο σίγουρα.Μετά δε φαίνεται καθαρά αν έχεις περάσει και δεύτερο,για αυτό το λέω.Κατά τα άλλα μπράβο!Επίσης θα συμφωνήσω και με τον Lakisss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Ιούλιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2013 Πολύ καλή δουλειά μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalidor Ιούλιος 10, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2013 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.... το hardware το ψαχνω καιρο τωρα και ακομη δεν αποφασισα τη θα βαλω..... οσο για το τι χρησιμοποιησα για τα υλικα του case θα τα αναφερω ....:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.