Jump to content

<<προβλημα>> με ρουτερ??

sakinor

Recommended Posts

ελαβα το ρουτερ μου και εκατσα σημερα:laughing: ωραια και καλα να το δουλεψω.συνδεω τα καλωδια που χρειαζεται και το ανοιγω. θεωρητικα σε 1-2 λεπτα επρεπε να εχω πιασει γραμμη και να μπω ιντερνετ-στις ρυθμισεις του.Ομως δεν προκειται να συνδεθει ποτε.περνανε 5 λεπτα τπτ,ακομα δεν μπαινει.Με το thomson ειμαι μια χαρα. εχω κανει κατι λαθος? πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα? η απλα δεν παιζει με την γραμμη μου( ote 24mbs)

τελος ξεχασα να αναφερω οτι καποιο quick star guide-cd δεν υπηρχε.

thanx

Βάλε static ip στο range του ρουτερ (δες το manual το ip για τo control panel του). Μπες, φτιάξε τα settings του ote (user/pass/κτλ), βάλε DHCP, βάλε ξανά automatic ip στο pc και θα είσαι gtg.

EDIT: υποθέτω ότι δεν έχεις μπει/δε μπορείς να μπεις στα settings του ρουτερ. Αν έχεις μπει κ τα έχεις φτιάξει τότε προφανώς μη το ακολουθήσεις αυτό που σου λέω.

Βάλε static ip στο range του ρουτερ (δες το manual το ip για τo control panel του). Μπες, φτιάξε τα settings του ote (user/pass/κτλ), βάλε DHCP, βάλε ξανά automatic ip στο pc και θα είσαι gtg.

φιλε μου,οδηγιες δεν εχει. πως θα μπω στα setings του ρουερ αν δεν μπορω να συνδεθω καν?

Ψάξε δα στο Google πως συνδεεσαι στο ρουτερ.

Δοκίμασε 192.168.0.1, 192.168.1.1 κλπ.

Και τέτοιο θα είναι. Άντε να θέλει να μπορείς στις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου και να βάλεις στατική ip στο ίδιο εύρος με αυτή του ρουτερ.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.