Tomahawk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2013 Έχω 24αρα forthnet που κλειδώνει στα 11-12 με ένα Thomson TG585 v8.Επειδή το σπίτι είναι κατα κύριο λόγο πέτρινο και έχει βαρβάτους τοίχους έχω θέμα με το wi-fi, δηλαδή σεαποστάσεις σχετικά μικρές 5-12 μέτρα μέσα στο σπίτι το ασύρματο δεν έχει και την καλύτερη ισχύ.Μέσα στο σπίτι λόγω της τηλεόρασης έχω και ένα repeater tp-link (συνδεδεμένο με ethernet με την TV) αλλα καιαυτό λόγω ισχύς σήματος δεν τη παλεύει και πολύ.Έλεγα να πάρω σε λίγο καιρό ένα modem/router γύρω στα 50ε, κάτι σε tp-link ή level one αλλα τώρα πέτυχα σε καλή τιμή το D-Link DIR-645 και λέω να το τσιμπήσω.Απ'ότι βλέπω είναι μόνο router οπότε θα πρέπει να συνδεθεί με το Thomson, αξίζει;Η να περιμένω λίγο και να πάρω κατευθείαν σε κάτι όπως το Level One WGR-6013? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούλιος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Αγόρασα πριν λίγο καιρό το TP-Link TL-WDR3600 και το έκανα bridge με το pirelli που δίνει η Cyta, αφού το TP-Link είναι μόνο router έτσι και αλλιώς, και οφείλω να ομολογήσω οτι είναι από τις καλύτερες αγορές μου.Πέρα του οτι μου έλυσε το θέμα που αντιμετώπιζα, το ασύρματό του παίζει 2,4GHz & 5GHz και μάλιστα μπορείς να συνδέεσαι με αθροιστική ταχύτητα από τις 2 bands.Δεν μπορώ να σου πω αν το ασύρματό του θα είναι αρκετά ισχυρό για την περίπτωσή σου αλλά εγώ στο μικρό μου σπίτι είδα διαφορά.Επίσης με αναβάθμιση στο τελευταίο firmware έχει υποστήριξη IPv6.Τέλος υποστηρίζετε από dd-wrt και μάλιστα είναι από τα μοντέλα με 128MB RAM/8MB Flash οπότε παίρνει τα full πακέτα με όλα τα options.Θεωρώ οτι για τα χρήματα που ζητάει είναι πολύ καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.